| מלאך| חדש פה:

Rinattt

New member
ז"א שאני יכולה עוד פעם?

יש אישור?

° זואי °

New member
ופעם הבאה (אני מבקשת)

לצעוק יותר חלש (את מעירה את השבלולונים - ומוציאה אותי מהאמבטיה
)

haim34

New member
שאלה רצינית

גרושתי רשמה את הילדה לביה"ס ממלכתי דתי בניגוד להסכמתי לשנה הבאה למרות שבהסכם הגירושים נקבע שחינוך הילדה יהיה של שני ההורים מה אני יכול לעשות על מנת לשנות את רוע הגזרה וזה מאוד עקרוני כי לא היתערבתי בחינוך הילדה עד היום היא הייתה בגן דתי אבל קיבלה חינוך מצויןמ יש לי ילדה מחוננת וחבל כי בממלכתי דתי היא לא תוכל להיתפתח וגרושתי עומדת על כך באופן מוחלט תנו לי עצה

Rinattt

New member
משהו אתה...

עד עכשיו לא התערבת פתאום כן מתחשק לך? עיצה... דבר איתה, נסה להסביר לה את דעתך, תלך בסבר פנים יפות, תלבש חיוך, תגיע כשפנייך לשלום - זה בטוח יגרום לשיחה נעימה יותר, והיא תשקול את דעתך. ואולי תגיעו לעמק השווה, מי יודע... וממלכתי דתי לא כל כך גרוע כמו שאתה חושב, ברר על בית הספר. זה מה שיכולה לייעץ, בעינייני החוקים לא ממש מבינה.

haim34

New member
../images/Emo66.gifזה שאני משהו אני יודע

ועכשיו אין מה לדבר איתה קיר מבין יותר צריך איתה לפי ספר החוקים וחוץ מזה אוקי ביה"ס דתי למה היא לא קראה לי לראות להיתרשם ככה להציב עובדה לא מקובל אני אבא טוב שמאוד מעורב בחינוך הילדה ולא מוותר על שום זמן איכות איתה ואפילו יותר מהסדרי הביקור

Rinattt

New member
חמוד אתה,

יש לך ד"ש מהצניעות
טוב, לפחות ניסיתי לעזור... < אני מנסה להראות לך את הצד הנחמד שיש בתימניות
>

haim34

New member
../images/Emo66.gifרינתי

את בסדר תודה בכל מקרה בתוך העזר בך בהמשך וכמובן אשמח מאוד לעזור גם לך בכל דבר אז שבת שלום אני פורש לכיוון עיר האורות לשתות משהו להיתפנק

haim34

New member
../images/Emo66.gifלכולם שבת שלום

ותעשו חיים מחר בחייק הטבע ותשאירו לי איזה גחנון סחוג ועגבניה עלי

haim34

New member
../images/Emo66.gifבוקר טוב לכולם

שמעו את קמים בשבת בשעות שאפילו התרנגולות ישנות והתרנגולים בכלל על הגב...סתם שיהיה לכם יום קסום ותעשו חיים בפארק כי באמת חיים רק פעם אחת
אפרת בוקר טוב ותודה

בוא רגע..יש לי משהו קטן בשבילך..

אם החלטת להגיע לפה..אז תתכונן לעוד "גהינום"..וגדול כי.. מסתובבות להן כאן..כמה תמניות ולא ממש בטוח שהן היו רוצות להגיע לגן-עדן מהר כלכך.. אז..אתה נשאר הוא הולך..?

haim34

New member
בנדנה|אני נישאר

ואת אחת מהן כי אם כן אני בטוח נישאר

למעלה