מלאה

kuzary

New member
מלאה../images/Emo99.gif

זה היה בתור, בסופר כמובן, חיכיתי ללחמניות שיתאפו. מאחורי הרגשתי נשיפות חזקות. הסתובבתי במהירות והיא עמדה שם. אישה גדולת מימדים. חזה הלך לפניה. ניראה שהיא גאה בו, בחזה. נשימתי נעצרה, זה זמן רב לא ראיתי דבר מעין זה. המחשבות החלו להתרוצץ במוחי. איך אני מצליח לקבל את מספר הטלפון שלה? סליחה! שמעתי אותה פונה אלי, אולי תואיל בטובך להעביר לי את לחם השיפון שנמצא לידך? בלעתי את רוקי וכחכתי בגרוני. בודאי גבירתי, עד חצי המלכות עבורך. לא אין לי צורך בחצי מלכות, אסתפק בכיכר לחם ענתה. הושטתי לעברה את הלחם, אצבעותיה ריפרפו על ידי מעבירות בכל גופי גלי חום. תודה אמרה לי בקול צלול ופנתה לדרכה. זינקתי אחריה במהירות. למרות גודלה נעה בזריזות מפתיעה. אני מקוה שאין אני פוגע בכבודך, אך את מוצאת חן בעיני, אשמח לפוגשך לכוס קפה. זיק ניצת בעיניה כאשר אמדה אותי במבטה החודר. שמי יעל והנה כרטיס הביקור שלי, צור עימי קשר הערב בשש ונדבר.לא הוסיפה דבר ופנתה לדרכה מותירה אותי עם הלחמניות ביד. קוראים לי אריק הספקתי לצעוק אחריה לפני שנעלמה מאחרי מדפי השוקולדים. ניפנוף קל של יד מלאה אישר לי כי שמי נקלט. כל אותו יום עד השעה היעודה לא הצלחתי להתרכז. שיננתי משפתי פתיחה, חלמתי חלומות בהקיץ, עשיתי כל דבר מלבד לעבוד. השעון סירב לזוז. לבסוף הגיע השעה שש. חיגתי באצבעות רועדות, לוחץ את שפופרת הטלפון בחוזקה לאוזני. צלילי חיוג נשמעו. לאחר נצח נשמע קול. שלום, כאן יעל. שחכתי את כל מה משפתי הפתיחה שתיכננתי לומר ומרוב עצבנות ומתח אמרתי בנשימה אחת יעל, כאן אריק מהסופר, אני רוצה לפגוש אותך כדי לתנות אהבים איתך. דממה השתרעה בצידו השני של הקו.לאחר זמן שנראה כנצח נשמעה תשובתה. המשך יבוא.

קניות בסופר

תגיד זה הסופר באבן גבירול....היא תמיד קונה שם... אחלה פתיחה תמשיך...בבקשה....

למעלה