מכת של מקקים

droli

New member
מכת של מקקים

מחפשת רעיון שעוד לא ניסינו. עשינו - ריסוס כללי, ריסוס במטבח בלבד, שאיבה עם שואב אבק חזק של הפתחים מתחת לכיור, פצצת עשן בביוב. יש לנו נקודה של מקקים במטבח שאנחנו לא מצליחים להדביר, וכל יום הם יוצאים לבקר אותנו. הם כמובן מתים כשהם יוצאים, ועדיין זה לא נעים לראות אותם מתרוצצים עד מוות, או סתם גויות בארון. אגב החברות שריססו עד כה הם דויטש - ריסוס כללי וריסוס במטבח, ואוזן - שאיבה של הפתחים ופצצת עשן. אשמח לעוד רעיונות, לפני שאני שוברת את הארונות. אגב - אפשר להוציא את ארונות המטבח מהמקום ולהחזיר למקום? אין לי בעיה להחליף שיש כי הוא בטח ינזק, אבל לא בא לי להכנס לקטע של החלפת מטבח. תודה על כל רעיון.

מאגר

New member
../images/Emo91.gifמכת מקקים

אין צורך להרוס את המטבח ואין צורך לעשות פעולות כלכך דרסטיות אינני יודע מי הוא אותו מדביר שעבד אצלכם אבל כל מדביר טוב נותן אחריות לעבודתו וישנם מספר מדבירים בחברות גדולות שך הדברה שעושות עבודה באחריות וני יודע מנסיון ואני גר בדירת קרקע שהדבר ניתן תפני לאחת מחברות ההדברה כמו: איתן עמיחי א.כהן הדברות שרותי תברואה בע"מ ובטוחני כי אחת החברות האלו יפתרו את בעיתך סופית ובאחריות מלאה אלו גם חברות שעובדות עם חומרים בעלי התקן של הירוקים

droli

New member
ציינתי שהמדבירים שעבדו

הם, "דויטש" ו-"אוזן" והם חברות מאד ידועות. כל חברה שפניתי אליה, ברגע ששמעה שהם מתים כשהם נכנסים מיד אמרו שאין להם מה לעשות. כנראה צריך משהו חריג. השאלה מה.

ושוב רעיון קצת יותר ידידותי

והפעם - ציפורן. מקקים לא מתקרבים לזה ויש לזה ריח ממש טוב פשוט פזרי מס´ קמצוצי ציפורן יבש (או טחון) ליד הפתח ממנו צצים המקקים זה אמור לעבוד.

גבריאלה, ציפורן וקינמון...

היי חנית בזכותך המאבק בחרקים מזכיר את ספריו של ג´ורג´ אמדו והופך לחוייה קולינרית ממש. אני מדמיינת את שובלי הריח של הקינמון והציפורן נמהלים בפריחת היסמין והפיטנה שבגני... הממממ.... נשמע סקסי לאללה. תודה.

droli

New member
צפורן? יש לי אני אשים... השאלה איפה

הם צצים בכל פינה אפשרית של הארון.

אז ככה

בעקרון הם פשוט שונאים ציפורן - משמע היכן שתשימי זה דיי טוב. אם יש לך מושג מהיכן בדיוק הם נכנסים לארון אז פשוט שימי באותו המקום... שוב נשאלת השאלה מהיכן בדיוק הם נכנסים הביתה - בעקרון לא אמורים להיות הרבה פתחים בבית דרכם מקקים יוכלו להכנס (בהנחה שקיץ, המיזוג דולק והחלונות סגורים). צריך להסתכל על דברים בהתאם למצב בשטח, אבל אני דיי נגד להרוג בע"ח סתם - הם באמת לא עשו לנו שום דבר רע במודע. וכל שצריך לעשות זה למנוע מהם את הכניסה...

מה מצבן של ארונות המטבח?

הייה לי מצב דומה, במעון עולים, לפני הרבה שנים. לאחר ריסוס מקצועי, היו מתים, בארון, מתחת לכיור...והתברר, שכל הארון, חלק הצמוד לקיר, הייה רכוב, מנזילת מים/ביוב מינימאלי, אבל סידרתי. הציפורן רעיון מדליק, כי אני לא מסוגלת לסבול את ריח הריסיס ( מרגישה, גם שאמור ליהיות בלי ריח), לכן משתמשת באקונומיקה, לניקוי הבית.

droli

New member
הבית בן 13 שנים.

המטבח על קיר חיצוני. הם יוצאים רק ורק מהמטבח ובעיקר מתחת לכיור.

droli

New member
בעיקרון גם אני לא הורגת

אלא דוחפת אותם החוצה. אם הם נשארים בבית הם מתים מהריסוס. אני לא יכולה לשים ציפורן סביב כל המטבח. זה יראה כמו מקדש לא?

שירה 3

New member
מקקים

מטרד לא נעים בכלל.מה שעזר אצלי יש מין "מלכודות" שמדביקים במקומות נסתרים והמקקים מתגרים פנימה ונלכדים. בזמנו אפשר היה לקנות בכל סופר אבל בשנים האחרונות היה חסר. בפסח האחרון נתקלתי בעלון של מוצריי "סנו" ושם המוצר הופיע במתכונת חדשה.אפשר לבדוק באתר של "סנו". כמו כן מאוד חשוב לחסום כל יציאה של ביוב. הבנתי ששם הם נהנים להיות. כלומר, לשים את הרשתות האלו על פתח הביוב בכיור. וגם תבדקי איזה עוד פתחים יש אצלך. באופן כללי יכול להיות שיש משהו יסודי שצריך לעשות כדי לפתור את הבעיה . במיוחד שנראה שההדברה לא חיסלה זאת. כשעבדתי בחנות ספרים שהיתה סמוכה לחנות מאפים סבלנו קשה. וההדברה עזרה לזמן מה ואז היה צריך לחזור עליה. אם את רוצה שם של מדביר מאוד אמין באזור ירושלים והשפלה תשלחי לי מסר ואעביר אלייך. שיהיה בטוב!

אבג

New member
מקקים

באיזה גודל המקקים? אם הם קטנים משמע שהם בוקעים מביצים שמוחבאים באיזו נקודה בארון או בצינורות או לאורך הצינורות, אם הם גדולים אז כנראה שהם מגיעים מהביוב דרך הצנרת וצריך להדביר בנקודת הביוב.

מירבזון

New member
חתול

אמצי חתול לא תראי יותר מקקים חיים בבית באיזשהו שלב המקקים קולטים איכשהו שלא כדאי להם להכנס לבית מסויים. אגב, גם הפחד מהמקקים עובר כשיש חתול, כי את יודעת שיש בבית לוחם אמיץ שמגן עלייך ונרגעת.

סינאן

New member
איכסה

היי שני פטנטים 1. לערבב גבס בקמח הם אוהבים קמח יאכלו וימותו מהגבס 2. לערבב בקמח גלולות למניעת הריון הם לא יתרבו וגם מאבדים את הצבע בסוף דרך אגב קם הפצצה גרעינית לא תעזור אומרים שהם ישארו אחרי זה לרסס K 300 פעמים בשבוע עד שהאזור רטוב בסוף הם ילכו תנסו גם ציפורן וקינמון הכל עוזר תראי אצל בן נון היא כבר עם הריח ....

למעלה