מכת פציעות!

מכת פציעות! ../images/Emo122.gif

הפועל תל אביב תשחק מחר נגד בני יהודה בגביע הטוטו ללא אונישנקו בגלל פציעה , אסי דומב פציעה , בני חדד פציעה , אנטבי פציעה , אבוקסיס פציעה וגם גרשון גם בגלל שעוד לאחתם וגם פצוע. יגאל אנטבי עם 40 מעלות חום זו הסיבה של לא יוכל לשחק. יוסי אבוקסיס נקע את הקרסול. אונישנקו עבר את הניתוח בהצלחה וחדד מחלים מפציעה וגם דומב פצוע כמובן. ההרכב עוד אינו ברור. המשחק מול פרטיזאני טיראנה שיערך ביום החמישי ה-15 בשעה 20:00 ישודר בערוץ 10 לכבלים וגם משחקה של חיפה מול גראץ. שכמה שיותר יטוסו אם בכלל. ב-ה-צ-ל-ח-ה !!! השנה קשטן ישחק בשיטה חדשה!! (סוף סוף) לפני כמה ימים הבקיע קרלוס סילבה הברזילאי במשחק האימון של ההרכב הראשון נגד השני צמד בתיקו 2-2. סילבה שיחק בהרכב הראשון וגרשון שיחק בשני. ביום ראשון אני טס לטורקיה זאת אומרת שבחמשת הימים מיום ראשון לא אהיה בפורום.

Skate is Back

New member
היום מתחיל המסע לשמירת התואר

כן-כן,משחק גביע הטוטו הראשון מול בני יהודה,היום בבלומפילד המחודש (אוסרו הגדרות סביב היציעים ושופצו עוד כמה דברים) לצערי אני לא יוכל להגיע,יש יומולדת לאחותי ועושים מסיבה עם כל המשפחה,אבל בכל מקרה שיהיה בילוי נעים לכל מי שכן יגיע ובהצלחה לקבוצה

prince01

New member
איזה יציעים הכי שווים היום???

היי היום אני הולך למשחק מול בני יהודה בבלומפילד. אני רוצה לדעת איזה יציעים הכי שווים מבחינת הקהל והעידוד. אני רוצה לדעת גם אם אפשר להזמין כרטיסים בטלפון או לקנות כבר באיצטדיון. ומה המחיר של כרטיס ??? תודה: Prince01

gabrielle

New member
שער 5 דורש.. טוב נו אתם יודעים את

ההמשך... שער 5 הכי שווה מבחינת העידוד.. כמובן. קנה באיצטדיון המחיר זול בטח 20 שקל לשער 4-5 לא? יוא איזה מרגש... כל כך התגעגעתי למשחקים איך בא לייייייי

בואו נהיה אופטימים../images/Emo57.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

נכון כולם פצועים וחבולים אבל אל תשכחו את הנערים הם יתנו את הכל אבל הכל לנצח. האדומים תמיד יודעים לצאת מכל צרה אז תרימו את הראש יבואו ימים יותר טובים באש ובמים נתגבר על כולם כפליים
חמסה חמסה שום בצל יין

למעלה