מכת גניבות בצורן ...

Master Stav

New member
מכת גניבות בצורן ...

בשבועיים האחרונים לא פחות מ12 בתים ניפרצו .....!!! משיהו זוכר את תוכנית הביטחון המעוכבת ? מישהו זוכר איפה נימצא הבית שכנראה לא יפרצו אליו אף פעם ? האם יש הבדל בין הבית שלי לבית ההוא ?

liorbn

New member
*** מכת הגניבות בצורן - האמת הכואבת ***

סתו ידידי בשבועיים הנוכחים נפרצו "לא פחות מ 12 בתים" ??? הרשה לי לתקן אותך - נפרצו לא פחות מ 12 בתים שאתה מכיר !!! אני מהמר על לפחות עוד 12 שאתה לא מכיר, (סה"כ כ 24 בצורן, וכמעט כפול בקדימה) ולהם תוסיף גם רכבים שנגנבו "על הדרך" בעזרת המפתח שנלקח מהדירה. הנתונים הכואבים האלו תואמים את הסקר שנערך על ידינו (בצוות ההיגוי לביטחון) שתוכניתו כאמור לא ממומשת, והן את נתוני המשטרה, שכמחצית מהתלונות כלל לא מגיעות אליהם, 50% מהאזרחים התייאשו מהם !!! , לצערי, גם החודש יעלמו מכיסי התושבים כספים של "נזקי" גניבות בסך 1.5-2 מיליון ש"ח, כמו בחודש שעבר, וכמו בחודש שקדם לו, ולצערי גם כמו בחודש הבא, 2 מיליון ש"ח בחודש, 20 מיליון בשנה - לא טעות כתיב. גל הפריצות הנוכחי רק התחיל, וימשיך מספר שבועות \ חודשים, עד שהגנבים "יבינו" שכדאי לעבור ליישוב אחר, כי אנשי הביטחון המנומנמים שלנו התחילו להגביר ערנות, זהו גל שחוזר על עצמו מידי מספר חודשים, בו הגנבים עובדים על יישוב מסויים, עד שהלחץ והשמירה מתוגברים, ואז בוחרים בטרף (בישוב) הקל והמנומנם הבא בתור ... ראשי הישוב מכירים את הניתוח הזה מהעבודה שנעשתה, אולם בוחרים לעשות .... כלום !!! , וכך בסבב הנוכחי נפרץ גם ביתו של חבר מועצה מצורן !!! (מה לעשות, הוא לא חסין , כי אין לו שמירה כמו על הבית שצולם בתמונה שלך) עד לפני שבועיים המכה הייתה בינוב ותנובות, אולם בעקבות מספר כתבות והתערבות המועצה שם + סיוע ממשטרת נתניה, תוגברה שם השמירה ולכן הגנבים עברו אלינו, חבל שגם ב"סבב" הנוכחי יפרצו עשרות רבות של דירות ויגנבו עשרות מכוניות, חבל, כי במגירתו של ראש המועצה יש תוכנית מאושרת לביצוע, יש תקציב, אבל הוא,מסיבותיו הוא, בוחר, שוב, לעשות .... כלום !!! ולכן כפי שניתחתי בעבר, אני מחבב ומעריך אותו בתור בן אדם חיובי ולבבי, איך אינני חושב שהוא ראוי לשמש כראש המועצה שלי, משום שאינו מבצע התחייבות שלקח על עצמו, ולא מבצע החלטות מועצה שאושרו פה אחד לפני יותר משנתיים (תוכנית הביטחון) בתקווה לעתיד טוב יותר (בנתיים אל תישנו טוב בלילות, מסוכן כאן בחוץ) ליאור

רחל 65

New member
גם אצל השכנה שלי!

וגנבו ארנק ריק (זה מה שיש שם) ומפתחות שלא מתאימים לשום אוטו בסביבה. מגיע להם!

ofersagi

New member
גולברי הבטחות יש לקיים

רק יישום תוכנית הבטחון ורק משמר אזרחי גדול וחזק שיורכב מכלל התושבים ייתן מענה ופתרון למצב זה. גולברי, בכנס הבטחון האחרון התחייבת באופן פומבי ליישם את תוכנית הבטחון הישובית וזה מצולם ומתועד, מאז לא עשית דבר ומאום- אני חיייב לומר לך שאני חושב על אישיותך- אתה פשוט בטלן. אני חושב שיש לנו ראש מועצה בטלן שלא מוכן לנקוף אצבע למען התושבים חוץ מלמען ביתו. כל בית שנפרץ בישוב מהווה עוגמת נפש וכאב למשפחה, האם אכפת לך מילדים קטנים שמפחדים לישון בחושך? האם אכפת לך מנשים ילדים ונוער שנמצאים בסכנה יום יומית? התשובה היא חד משמעית לא!!! אכפת לך אך ורק מהמאבטחים שסובבים את ביתך ומכך שהתקציב שאותו אתה מבזבז מכיסנו יראה מכובס ונקי. בוא תהיה "גבר" תרום את המאבטחים שלך ללילה אחד לסיורים יזומים בצורן ללכידת גנבים. בברכה עופר שגיא חבר ועדת בטחון תומך במיקי אקרמן לראשות המועצה

רחל 65

New member
בינתיים כל כך אכפת לו שאין משמר אזרחי בצורן

בכלל, ושום דבר לא נעשה בנידון.

תותח9

New member
בעבר פעל משמר אזרחי למופת

עם מעל 200 מתנדבים שפעלו תחת השוטר(ת) הקהילתי(ת) כרגע אין כזה בנמצא

ofersagi

New member
יש שוטר חדש למשא"ז

היום התקשרתי לשוחח עם ליאורה מהמשמר האזרחי והתברר לי שישנו שוטר חדש שמחליף אותה, איש יקר בשם אלון, מחר אני אפגש איתו בבוקר במטרה לבצע החייאה מהירה למשמר האזרחי. מתנדבי משא"ז שרוצים להשתבץ לסיורים בימים הקרובים מוזמנים להעביר אלי במסרים אישיים את שמותיהם ומספרי הטלפון שלהם ואת היום שהם יכולים לבצע סיור ואני אעביר זאת לאלון בבברכה עופר שגיא חבר ועדת בטחון תומך במיקי אקרמן לראשות המועצה וברשימתו למועצה

רחל 65

New member
לאן בדיוק אתה רוצה שאתנדב, הרי אין משמר אזרחי

כשהיה התנדבתי כמו כולם - פעם בחודש למשמרת. כל פעם שהתקשרו הלכתי. עכשיו - שלוש מאות תושבי צורן לפחות יושבים בבית עם תעודות שהן כבר ישנות, ולא שומרים על כלום. מאז שגולברי עלה לשלטון - הכל הלך לעזאזל. כמעט בכל תחום. יש רשימה ארוכה מאוד, ורק חלק ממנה הוא: המשמר האזרחי לא פועל. הגניבות הולכות וגדלות. כולה היה צריך לאשר חצי משרה למישהי שאכפת לה. אחר כך בחינוך - אני לא צריכה לספר. תוסיף לזה את התרבות שבשנה האחרונה אפילו חג שבועות שזה חג מאוד משמעותי של צורן, לא היה. פינוי אשפה? גזם? הורידו לנו את מחירי המיסים שיהיה כמו בקדימה? לא רק שלא הורידו עוד העלו! משלמים יותר מקבלים פחות. חוסכים עלינו בכל פינה. לא נותנים לנו לקיים חיי קהילה כמו שהיתה. מסתכלים עלינו כאילו אנחנו איזה שכונה של פריקים. ומה שנהינו בסופו של דבר זה החצר האחורית של קדימה.

ofersagi

New member
המשמר האזרחי

רחל היקרה, הבוקר נפגשתי עם אלון, השוטר הקהילתי החדש שלנו, להבדיל מאחרים השכילה המשטרה להציב בצורן שוטר קהילתי במשרה מלאה. אלון בחור לבבי מבריק ורציני ביותר ואין לי ספק שיצליח בתפקדיו, מתפקידנו המתנדבים ישנים כחדשים לבוא ולרתום כתף להתנדב ולהגיע. הטלפון של אלון 0506277512 בברכה עופר שגיא

למעלה