*** מכת הגניבות בצורן - האמת הכואבת ***
סתו ידידי בשבועיים הנוכחים נפרצו "לא פחות מ 12 בתים" ??? הרשה לי לתקן אותך - נפרצו לא פחות מ 12 בתים שאתה מכיר !!! אני מהמר על לפחות עוד 12 שאתה לא מכיר, (סה"כ כ 24 בצורן, וכמעט כפול בקדימה) ולהם תוסיף גם רכבים שנגנבו "על הדרך" בעזרת המפתח שנלקח מהדירה. הנתונים הכואבים האלו תואמים את הסקר שנערך על ידינו (בצוות ההיגוי לביטחון) שתוכניתו כאמור לא ממומשת, והן את נתוני המשטרה, שכמחצית מהתלונות כלל לא מגיעות אליהם, 50% מהאזרחים התייאשו מהם !!! , לצערי, גם החודש יעלמו מכיסי התושבים כספים של "נזקי" גניבות בסך 1.5-2 מיליון ש"ח, כמו בחודש שעבר, וכמו בחודש שקדם לו, ולצערי גם כמו בחודש הבא, 2 מיליון ש"ח בחודש, 20 מיליון בשנה - לא טעות כתיב. גל הפריצות הנוכחי רק התחיל, וימשיך מספר שבועות \ חודשים, עד שהגנבים "יבינו" שכדאי לעבור ליישוב אחר, כי אנשי הביטחון המנומנמים שלנו התחילו להגביר ערנות, זהו גל שחוזר על עצמו מידי מספר חודשים, בו הגנבים עובדים על יישוב מסויים, עד שהלחץ והשמירה מתוגברים, ואז בוחרים בטרף (בישוב) הקל והמנומנם הבא בתור ... ראשי הישוב מכירים את הניתוח הזה מהעבודה שנעשתה, אולם בוחרים לעשות .... כלום !!! , וכך בסבב הנוכחי נפרץ גם ביתו של חבר מועצה מצורן !!! (מה לעשות, הוא לא חסין , כי אין לו שמירה כמו על הבית שצולם בתמונה שלך) עד לפני שבועיים המכה הייתה בינוב ותנובות, אולם בעקבות מספר כתבות והתערבות המועצה שם + סיוע ממשטרת נתניה, תוגברה שם השמירה ולכן הגנבים עברו אלינו, חבל שגם ב"סבב" הנוכחי יפרצו עשרות רבות של דירות ויגנבו עשרות מכוניות, חבל, כי במגירתו של ראש המועצה יש תוכנית מאושרת לביצוע, יש תקציב, אבל הוא,מסיבותיו הוא, בוחר, שוב, לעשות .... כלום !!! ולכן כפי שניתחתי בעבר, אני מחבב ומעריך אותו בתור בן אדם חיובי ולבבי, איך אינני חושב שהוא ראוי לשמש כראש המועצה שלי, משום שאינו מבצע התחייבות שלקח על עצמו, ולא מבצע החלטות מועצה שאושרו פה אחד לפני יותר משנתיים (תוכנית הביטחון) בתקווה לעתיד טוב יותר (בנתיים אל תישנו טוב בלילות, מסוכן כאן בחוץ) ליאור