מכת בכורות...

mirisaar1

New member
מכת בכורות...

הילד שלי נוסע לחו"ל לחודשיים...כשיחזור ודאי יהיו דברים אחרת ממה שהיה, ודאי הגינה תפרח יותר, ודאי הקיץ יגיע לשיאו ודאי השיער שלי יתארך טיפה ואחותו תגבה מעט יותר ואחיו יסיים בגרויות שביעית. והוא יחזור עם חוויה שתוביל אותו כל חייו. וכמו כל אימא- אין לי מושג איך, איך בדיוק הגעתי לכאן.

d a r d r a

New member
לא מבינה למה זאת מכה?

אנירואה בזה רק ברכה
בנך מתבגר
בנך יהנה
בנך יפיק תובנות
ואתם תמשיכו לחיות ובכיף והחיים יתנו את הקצב והתוצאה
לא יודעת
אני כך רואה את הדברים

mirisaar1

New member
אכן וברור

אבל בדיוק כמו שמשפט בתחתית המענה שלך- ברגשות כמו שרגשות- ההבנה אינה תמיד המכריעה. הזמן, ההפנמה, אלה כן.
והוא הראשון לכל דבר...
גחילילת האירי את עינינו בתובנה בנושא...

paloma blanca

New member
הגעת לשם לאט ובטוח

ונראה לי שיש הרבה ציפיות מאותה נסיעה

אני בעד להשאר עם ראש נקי ולאפשר לחוויה לבא בהפתעה.

וכן, הם ראשונים בכל דבר.

מירינקההההה

נו, הילד נוסע לו, נהדר! שיהיה לו בהצלחה נסיעה טובה שיסע בשלום וישוב בשלום!

ולגבי הזמן אז קודם לכל זה נהדר שזה רק לחודשיים
תארי לך זה היה לשנה אממממ (המון זמן
) ואין ספק שהזמן משנה דברים וכשהוא ישוב עם שלל חוויות יש סיכוי שהוא יסתכל על הדברים טיפה אחרת..... לדעתי זה נהדר, אלה התובנות שצוברים במהלך החיים שמכניסים אותן לתרמיל ומשתמשים בזמן הנכון.
ואת כמו כל אמא תדאגי מאד ותסתירי זאת, ותחבקי ותדעי לשחרר ולאסוף כל חלקיק נהדר שיינתן לך

רק טוב!!!

mirisaar1

New member
טוב נו אם את אומרת...

קבלו משפט ראשון מאמריקה: "אימא את לא מאמינה אני בחלום אני חושב שהגעתי לגן עדן"
וישר...תמונה של רכב אמריקאי...לך תבין בנים. אני הייתי טסה לקנות איפה שהבנות של "סקס והעיר הגדולה..."
כל אחד וחלומו הוא.

כיצד נולדים ילדים??

הסבר מודרני לילדים כיצד נולדים ילדים

להלן אופן ההסבר לילדי שנת 2012 על תהליך לידתם.
נשכח את כל סיפורי "עלי הכרוב" או "החסידה" וכו'... איך נולדים ילדים היום?

בוקר אחד, ילד שואל את אביו: "אבא איך נולדתי?" - "טוב מאוד ילדי, באמת היינו צריכים כבר לשוחח על כך.
הדבורים, הפרחים, הכרובים, הזרעים הקטנים... כל אלה, אבד עליהם הכלח, אתה מבין? עבר זמנם... בוא נהיה מודרנים. הנה מה שחשוב שתדע.
אבא ואימא התקשרו באמצעות ה - Face book. אבא שלח מייל לאימא, כדי לקבוע פגישה בבית קפה שאפשר לגלוש בו; הם גילו שהם מתאימים, על ידי כך שמצאו הרבה דברים משותפים. אבא ואימא החליטו אז, לחלוק במשותף תיקיות. הם כאילו הלכו לשירותים, ואבא החדיר את הדיסק הקשיח אל תוך חיבור ה- USB של אימא. כאשר אבא היה מוכן לטעינה, אבא ואימא הבחינו שהם לא השתמשו ב - - Firewall! אתה יודע, מערכת חסימה לרשת.
אופס!...זה כבר היה מאוחר מידי, לא ניתן היה לבטל את העברת הנתונים, והיה בלתי אפשרי למחוק את הקבצים. וכך, תשעה חודשים מאוחר יותר, נולד וירוס קטן...

רק טוב!!!

mirisaar1

New member
גחלילית! ילד זה וירוס...?

אולי שפעת או נזלת...לפעמים מורגש ולפעמים קצת חלש...
בכל מקרה הייתי שמממממחה מאוד שלא לחשוב על עצמי ועל ההוא..כ.יו אס בי ו...דיסק קשיח...אולי יותר כמו לב....ובתוכו ...חץ תקוע.
מה את אומרת?

נו שויין ברור שילד זה לא וירוס הכל בחיוך גדול וילד הוא הדבר הנהדר ביותר, בייחוד כשהוא ישן
וחציצים ולבבות גרררר זה לא בא בחשבון כל זה, תשאלי את ניקולההה דעתי בנושא נחרצת למדי!

רק טוב!!!

ניקו 45

New member
על מה אתן מדברות אההה?

ילד נזה לא מיקרוב !!
ואני יודע איזה קשיח להכניס ולאן ! וזה לחלוטין לא קשור לנאס"א או ל-USB OF GAHLILIT

ואני בהחלט מכריז עובדה כלכלית ש....
ילד/ זה לא השקעה כלכלית נבונה ....

אבל .... ילדים זה שמחההההה

צילושק'הההההההההההההה
איפה הילדה היחפנית הזאת כשזקוקים לה ???

איף

כל דבר אני צרכה להסביר אלף פעמים גררררר
מה לא הבנת מר נחרן הא? ברור שילד זה לא מיקרוב מי אמר שהוא כזה, כוווולה בדיחה של מחשבים איףףףף ואתה היית צריך להסביר את נושא הגברים אויי וייי הכל אני צרכה לעשות בבית הזה לבד הכל!

רק טוב!!!

למעלה