מכתס לעמיר פרץ

מכתס לעמיר פרץ

מכתב לעמיר פרץ היום אני פורסם ב20 במרץ 2006, 9:27 ב כללי לכבוד עמיר פרץ, המכתב הוא אלייך אני מקווה שיצא לך לקרוא אותו ואולי תחשוב טוב איך מדוע ולמה וכיצד להגיב או אולי לחשוב.... בראשית מכתבי אציין שאולי אני מדברת בבעיה האישית שלי אולם אני בטוחה שיש כמוני הרבה,והרבה מאד ולמה דווקא אתה בודאי תשאל?כי אתה היית הדמות המיצגת אותנו הפועלים הפשוטים כן כן עמיר פרץ עובדי הקבלן המסכנים... והנה לפני בחירות,אני אומרת לך פה ששום דבר ושום כלום ממה שתאמר אני לא אאמין,אתה זה שהבטחת ואמרת ודברת אבל אתה בחרת לקדם את האינטרסים האישים שלך בלבד ולרוץ ולהבטיח רק הבטחות לועדי העובדים הגדולים ובכן אדוני האם שתים שנה עבודה בחברה ממשלתית גדולה בכח אדם חברה שלאחרונה עברה הפרטה נראה לך נורמלי והגיוני תאמת לי זה לא נראה? אבל מי אני גוף קטן במערכת כזאת גדולה שצריכה ומרגישה להגיד פה מעל גלי המסך הקטן מה שאני מרגישה ולא רק מתוככי ליבי אני מדברת אלא גם מחבריי לעבודה שכמוני יושבים שנים רבות ופשוט נקראים עובדי קבלן... ולפעמים גם היחס שהם מקבלים נראה בהתאם למעמדם ובכן עמיר פרץ האם תוכל לפתור את בעיתי לא מה פאתם אני לא חושבת אני שואלת ועונה לעצמי זה ברור לא?הרי כרגע הכסא החם זה מה שמדאיג אותך,אבל אנחנו עובדי הקבלן שמרוויחים הרבה פחות ממשכורת מינמום בוודאי שאנחנו דאגתך האחרונה אדוני... אני לא מתלוננת אני לא אדם של קיוטורים אני עובדת ומתפרנסת ומגיעה במאמצי על למשכורת מינמום אולי יחידה מבין חברי לעבודה... אבל לפעמים אניי יושבת עם עצמי וחושבת האם זה נורמלי לעבוד שתים עשרה שנה בחברה ממשלתית גדולה חברה ששיכת כיום למדינה חברה שעברה הפרטה ולהקרא עובדת קבלן,לא אדוני זה לא הגיוני ולסיום מכתבי אציין שהמכתב הזה נכתב מתוככי ליבי וואני בטוחה שהמכתב מדבר על הרבה הרבה עובדי קבלן בממעמדי אאחל לך רק הצלחה בבחירות,אבל אני בטח שלא אבחר בך אדוני ובטח לא עוד מאתים חמישים אלף עובדי קבלן נוספים יום טוב ועוד משהו ששכחתי,המכתב נועד לך,אבל שום מועמד לא שווה שאתן לו את קולי.. בסהכ אתה הדמות שייצגת את עובדי הקבלן,אבל כנראה ששכחת אותם מעבר לסביב ממזמן יום טוב

למעלה