מכתב

monika

New member
מכתב

איך שראיתי את האתר למטה, שדרכו אפשר לשלוח מכתבים לחיילים... כתבתי והעלאתי את המחשבות והרגשות שלי... למי שמעוניין לקרוא.. זה פה... אגב אני לא הורה או משו.. אני בת 18 וחצי ויש לי מישהו שחשוב לי שם בקרבות.. לחיילים הנלחמים: דאגה, לחץ, פחד ובלבול - אלו הם רוב הרגשות שמחלחלים בי בשבועיים האחרונים. לא, אני לא תושבת הצפון... אני בת 18 וחצי ואני מהמרכז.. במקום בטוח לפחות לעכשיו. יש מישהו שחשוב לי, הוא גם שם, איתכם, הוא לוחם... וכל פעם שמודיעים בחדשות על נפגעים או הרוגים, אני נלחצת ומנסה בלי הצלחה לתפוס אותו בפלאפון, בכל פעם כזאת אני נזכרת בכם.. חיילי הצה"ל הלוחמים זה הדבר היחיד שמעודד אותי, לדעת שיש שם קבוצה גדולה של חיילים חזקים ואמיצים שנלחמים בגופם ובנשמתם באויב הכי גדול שלנו. אני לא יודעת איך להודות לך ולכל החיילים, מילים לא יכולות לתאר את ההרגשה שלי. אני מחזיקה אצבעות ומתפללת בלילה (בשמע ישראל) שכולכם תצאו משם בשלום, בריאים וללא פגע. הדאגה הזאת , למישהו יקר לי שנמצא בחזית היא דאגה שקשה לי לתאר, אם זה מה שעובר עלי אז מה עובר על ההורים של אותם חיילים??? קשה לי רק לחשוב על זה.. אני מאמינה שלכל אדם יש כוכב ששומר עליו, אני מקווה שמעליכם עכשיו יש אין-ספור כוכבים שמשגיחים עליכם. אני מאחלת לכולכם שתהיו חזקים ושתצאו משם בשלום ושלא נדע עוד ימים כאלה. תודה על הכל . מ.

michelle2113

New member
אהבתי את ה"לכל אדם יש כוכב...

ששומר עליו" אבל יש לי שאלה קשה אליך- אם כך, אז למה בכל זאת הם נהרגים? אני שונאת את הפסימיות שלי כרגע...מבטיחה לטפל בה ביד קשה!

סמדר בנ

New member
ובזרוע נטויה...

יש אומרים ש"לכל כדור יש כתובת", ו"הכל מלמעלה", ו"זה גורל". כל אחד בוחר להאמין במה שמתאים לו. כנראה שלפעמים הכוכב הזה צריך לנוח וכשהוא עוצם עיניים מישהו מנצל את זה.... אמרנו לך, נסי לחשוב חיובי, אין ברירה.

monika

New member
אהבתי את התשובה שלך לשאלה שלה.. וגם

ובנוסף.. אני חושבת ששמאמין במישהו/במשהו ששומר עלייך צריך להאמין בו בטוב וברע.... במוות הזה של החיילים שהגנו בגופם על הארץ הם מנעו גם את מותם של חבריהם לחיל וגם את מותם של אזרחים (בהתחשב שבסוף הרגו את המחבלים שאנחנו יודעים מה הכוונות שלהם)

עוד מכתב...לא אמא חברה של חייל

שנמצא עכשיו בצפון אני כותבת לך עכשיו שתדע כמה אני מעריכה אותך כמה אני אוהבת אותך וכמה אני מתגעגעת אליך. אין יום שעובר ואני לא חושבת עליך, על החברים שלך ששומרים עלינו ,על עם ישראל שנוכל לישון כל לילה בשקט. שאתה שם אני יודעת שאני בטוחה שאני יכולה לצאת לבלות ולהנות מהחיים כי אתה והחברים שלך שומרים עלינו יום ולילה בלי לישון בלי לאכול בלי להתקלח בלי התנאים שאתם כל כך צריכים. אני יודעת שאני בטוחה, אבל מה איתך? עליך אני לא יודעת שום דבר, האם אתה בטוח האם אתה שומר על עצמך, אתה רק אומר לי כל יום מאמי שלי אני שומר עליך אז את יכולה להיות רגועה. איך אני אהיה רגועה שאני לא יודעת מה באמת קורה איתך ואיך אתה מרגיש ומה עובר עליך. אתה מספר מעט כדי שלא אדאג יותר מידי אבל לא משנה מה תגיד כל שני ה אני אדאג לך ולחברים שלך. אני כל כך רוצה לתת לך מה שאתה רוצה את המקלחת החמה שאתה כל כך אוהב את השניצל והאורז יחד עם קטשופ וכוס הקולה. אהובי שהכל התחיל אמרת לי שסוף סוף אתה מבין מהי חברות אמת ומהי הערכה ותמיכה רואה ופעם אמרת לי "אני?? נראה לך? בחיים לא אהיה קרבי לא בנוי לזה" רואה תמיד ידעתי שאתה פייטר שתמיד יעזור לחברים קודם שיחשוב על אחרים ואחר כך על עצמו. אני כל כך גאה בך על כל מה שאתה עובר בשנתיים התבגרת מילד בן 18 נהיית גבר בן 20 שחווה על בשרו מלחמה קשה, למדת איך להתמודד עם המוות השכול ואובדן חבר. אני גאה בך על החוזק שאתה משדר ועוד יותר גאה בך על זה שהבנת שלבכות זה לא בושה ושזה אפילו עוזר להשבר ולהתמך על ידי אחרים. אני מודה לך שאתה נותן לי להיות בשבילך אוזן קשבת שלך יום ולילה. על החיבוק החם שאתה יוצא לשבת הביתה. ועל החיוך שמשדר הכל טוב. ובמיוחד אני מודה לך על זה שאתה והחברים שלך לא מפסיקים לשמור על עם ישראל כתבתי לך קצת הרבה במכתב אבל הייתי חייבת לכתוב, ולשלוח לך חיבוק לטוף נשיקה ומילה אחת שאומרת הכל תודה רבה על הכל. אוהבת אותך המון...תמיד פה בשבילך

monika

New member
כ"כ מבינה אותך..

מקווה שיהיה טוב וכמה שיותר מהר

למעלה