מכתב...

לונה..

New member
מכתב...

תאמינו לי או לא.. תצחקו או לא.. אני באמת הכנתי מכתב מראש... ורציתי לכתוב אותו, אבל מסיבה כלשהיא המחשב כל פעם נתקע לי והייתי צריכה להתחיל מהתחלה... המכתב היה מוקדש לכל אחד/ת מהפורום/צ´אט, עם כמה דברים שהוספתי.. אבל כנראה שזה היה ארוך מדי.. ואחרי הפעם השלישית שכתבתי את המכתב התייאשתי.. בכל אופן, זהו מכתב פרידה... אמנם פרידה לזמן לא ממושך, מכיוון שדברים קורים כרגע בחיים שלי, ומסיבות מסויימות לא אוכל לראות אתכן.. לפחות לא בתדירות שלה אני רגילה. אבל בכל אופן, אני מכירה את עצמי, ומי שמכיר אותי, יודע שאני אתגעגע מאוד.. גם אחרי שעתיים.. אז החל ממחר בבוקר, לא יצא לי להיות פה.. לא הרבה, בכל מקרה... אל תצחקו עליי ותגחכו.. כי אני באמת נקשרתי פה לכולן/ם ואני אוהבת אתכן מאוד.. ובהזדמנות זו אני רוצה לאחל: -לקרן-זמרת-פז-ירח-בלבלונה (ענבלבל)-עיניים-זואי-גילי-ג´יה-בר-כחולה-לירון-מיייייי-שובל-נחמה-מתוקי-לובש חוטיני-הגמל הסעודי-חולה-אלה-רוית 20-משוגעעעת מאהבה-ילדה שלי, ילדה של זמן-שיווווו-נועה 282-מור-טוסטה-וכולןןןןן חג שמח שנה מדהימה שכל החלומות יתגשמו, שהדברים יסתדרו לכולן, ושלא תבכו לעולם ואם כבר, אז רק מאושר ושמחה.. שהאהבה תמצא אתכן, וכשהיא תבוא תשמרו עליה חזק חזק - שלא תברח.. ואם היא כבר מצאה אתכן, אז אל תרפו לעולם ותלחמו עליה. שתשיגו את כל המטרות שהצבתן/תציבו לעצמכן ושתהנו מהחיים ותמצו אותם עד תום. לעולם אל תפסיקו לעשות את מה שאתן אוהבות ותאמינו בעצמכם ותמשיכו,לעולם אל תתיאשו מעצמכם ומאחרים, אל תאבדו את היכולת לסלוח, אל תשכחו לוותר כשצריך, ובעיקר: אל תשכחו לשמר את הילדות, אל תשכחו את הילד שבכן. לא מוצאים בני אדם כמוכן בכל יום כי כולכן מעוחדות מאוד ואני אוהבת את כולכן ואני אתגעגע המון המון המון.. אני שוב מרגישה מוזר... זה כל כך מוזר שאני מתגעגעת לכולם... עם הרוב בקושי דיברתי בטלפון וחלק מועט מאוד ראיתי.. אז איך שלמרות שאני לא אראה אתכן לזמן לא ארוך במיוחד, אבל גם לא ידוע.. אני כל כך אתגעגע? דבר אחרון... לגמל, ללובש, ולמתוקי.. אם יהיה מצב שתראו את זה.. הכוונה בלשון נקבה, היא גם אליכם, כאילו וואואוווו... מתה עליכם יקרים שלי!! אני לא מבינה את עצמי.. אבל בכל אופן, אוהבת מאוד מאוד והמון המון המון לונה -השבלולונה של עיניים.. -מולי של ירח... -המלעונה של זמרת -לונה פארקית.. של ענבלבל.. ואם יש עוד שמות שלא ידועים לי... נא לעדכן אותי.. לונה

לונה..

New member
את אלו שלא כתבתי...

אני מתנצלת מראש.... אני נורא מבולבלת כרגע.. אז תצטרכו לסלוח לי... אוהבת גם המון המון לונה

meeee

New member
שכחת אותך אצלי?

ככככןןןן כאילו heloooooo חחחח.... -מלונה של מי :(

plus

New member
לונננננננננננה מלעונתי!!!!

אל תלכי!!!! מה זה צריך להיות?!?! אני מחכה להסבר... דחוף..
נ.ב: נשמתי שכחתי דבר חשוב... שנה טובה!! מלאת אושר ואהבה!!

לונתי שלי ../images/Emo29.gif הודעה בשבילך...

אוקיי, רק היום קראתי את המכתב, וגיליתי שבאמת לא תיהי... ועכשיו, אחרי שעיניים המקסימה ודנה.... הרגיעו אותי ואמרו שתחזרי, אני עדיין בוכה... נורא מעיק עליי שלא תיהי פה כי אני
אותך המון המון ועכשיו מאוד מתגעגעת... אני מקווה שבאמת תיכנסי כשתוכלי, ובאמת תחזרי אלינו כי לא רק אני מתגעגעת, מאמי... בכל אופן - שיר של אלאניס בשבילך בהודעה הבאה... אך ורק בשבילך מתוקה שלי...
* 100 אוהבת המון המון, ילדה שלך

שיר מתוך Unplugged - Kind of Pain

השיר הוא בביצוע המקורי של סטינג והפוליס - אבל אלאניס חידשה אותו... בשבילך לונתי שלי There´s a little black spot on the sun today It´s the same old thing as yesterday There´s a black hat caught in a high tree top There´s a flag-pole rag and the wind won´t stop I have stood here before inside the pouring rain With the world turning circles running ´round my brain I guess I´m always hoping that you´ll end this reign But it´s my destiny to be the king of pain There´s a little black spot on the sun today That´s my soul up there It´s the same old thing as yesterday That´s my soul up there There´s a black hat caught in a high tree top That´s my soul up there There´s a flag-pole rag and the wind won´t stop That´s my soul up there I have stood here before inside the pouring rain With the world turning circles running ´round my brain I guess I´m always hoping that you´ll end this reign But it´s my destiny to be the king of pain There´s a fossil that´s trapped in a high cliff wall That´s my soul up there There´s a dead salmon frozen in a waterfall That´s my soul up there There´s a blue whale beached by a springtime´s ebb That´s my soul up there There´s a butterfly trapped in a spider´s web That´s my soul up there I have stood here before inside the pouring rain With the world turning circles running ´round my brain I guess I´m always hoping that you´ll end this reign But it´s my destiny to be the king of pain There´s a king on a throne with his eyes torn out There´s a blind man looking for a shadow of doubt There´s a rich man sleeping on a golden bed There´s a skeleton choking on a crust of bread King of pain There´s a red fox torn by a huntsman´s pack That´s my soul up there There´s a black-winged gull with a broken back That´s my soul up there There´s a little black spot on the sun today It´s the same old thing as yesterday I have stood here before in the pouring rain With the world turning circles running ´round my brain I guess I always thought you could end this reign But it´s my destiny to be the king of pain King (Queen) of pain King (Queen) of pain King (Queen) of pain I´ll always be king (queen) of pain

למעלה