מכתב

Crossface

New member
מכתב

שלום יקירי! הגעגועים אוכלים אותי. אני שוב רוצה להרגיש עד כמה אתה אוהב אותי. מעצם המחשבה עליך, כבר הלב שלי דופק חזק. אני זוכרת טוב את הערב בו לחצת לי את היד ואמרת, ברוך בואך למושב, אל תפחדי, זה לא אי השדים. זה היה נפלא, כי כבר בשבוע הראשון פתחת לי את המדליון שהיה תלוי על צווארי ושמת את תמונתך ואז עמדת על הרגליים ובלחיים סמוקות, ובבישנות טבעית כל כך הוצאת את הטבעת שירשת מסבך, השחלת אותה על אצבעי ואמרת שאני שלך, אפילו שמת קרם כדי להקל את ההשחלה, היית נהדר. כמה שאני מתגעגעת אליך ואל המושב, אל האוכל שהוא מזין נפלא אתה זוכר את הלילות איך ליקקנו גלידה בקיוסק על-יד הכביש ורקדנו במועדון צמוד, צמוד זה לזו. אמא שלי הייתה מתעלפת לו ראתה איך נישקתי לך וחיבקתי אותך. אחר-כך פגשתי את אחיך,ובהתחלה חיבבתי את הקטן. שהיה בעצם גדול למדיי וליטפתי את ראשו. אני עוד זוכרת איך האכלנו את התרנגולות ואספנו את הביצים. אכן אלה היו ימים ועד היום חסרים משהו מעניין יותר? תקראו את המכתב שוב, שורה כן שורה לא!

קרוסי מה זה מכתב

או דברים מסוימים שאנחנו לא יודעים שאתה לא מספר לנו........... נחמד יותר לקרוא שורה כן שורה לא לא לבעלי לב חלש פשוט מצחיק

חן (*_*)

New member
חחחחחחחחחחחח...........קרוסי../images/Emo6.gif

גדוללללללללללללללללל............. (מותר לגנוב?????)

חן (*_*)

New member
משהו הורס ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אילו אנשים נהגו במכוניות כמו שהם נוהגים לעבוד על המחשבים (שיחת טלפון של לקוח וטכנאי מתמיכה טכנית) טכנאי: שלום! תמיכה טכנית. במה אוכל לעזור? נהג: זה ... האוטו לא מתניע. טכנאי: ברור... מה סוג המכונית, מודל ושנת הייצור? נהג: אני ... שד יודע! קניתי אוטו - לנסוע למכולת - מה אני יודע... טכנאי: טוב-טוב, תירגע. ננסה להסתדר ללא המידע הזה... (נאנח). יש לך דלק בטנק? נהג: דלק, אתה אומר... איך ניתן לדעת? טכנאי: תביט בלוח השעונים. מה מורה המחוג /E/ או /F/ נהג: איפה זה לוח שעונים? טכנאי: זה מעבר להגה כשאתה יושב במושב הנהג. נהג: א-ה! אני רואה! אבל יש כאן הרבה מחוגים על איזה להביט? טכנאי: זה שעל ידו כתוב /E/ או /F/. ועוד יכול להיות ציור של משאבת דלק. נהג: א-ה-ה! כן, אני רואה. המחוג מראה אפס. טכנאי: מה זאת אומרת אפס?! נהג: כן. הישר על אפס. ועל יד זה כתוב \x1000\. זה המודל של האוטו? טכנאי:( נאנח בכבדות ומגלגל עיניים) לא, זה לא דלק זה מד סיבובים. הוא חייב להיות על אפס, אם האוטו אינו פועל. המחוג של הדלק בדרך כלל קטן יותר ושמאלה יותר ממד הסיבובים, שם צריך להיות כתוב \E\ ואחר כך חצי עיגל, ואז \F\. נהג: א-ה-ה! כן אני רואה! המחוג בדיוק באמצע! טכנאי: מצוין! לפחות אנו יודעים שיש לך דלק. עכשיו נבדוק את הסוללה. אתה מזהה את ההגה? נהג: כן. טכנאי: לחץ ישר באמצע... ( שומעים צפצוף חזק) נהג: אוי! זה צריך לעשות את זה? טכנאי: (מגלגל את עיניו) הכול בסדר, זה הצופר שלך. אם זה עובד, סימן שהסוללה בסדר. עכשיו ננסה להתניע. נהג: אבל, דחילק, אני אומר שזה לא מתנעיה. לכן אני מתקשר, יא מטומטם! טכנאי: ( תוך חריקת שיניים) ובכל זאת, בו ננסה עוד פעם! לחץ על דוושת מצמד, דוושת הבלמים וסובב את המפתח. נהג: אוי-אוי! חכה רגע - לפי הסדר. איפה זה דוושת צמד? טכנאי: מ צ מ ד... מתחת להגה מצד שמאל. מצאת? נהג: מצאתי. טכנאי: לחץ אותה עד הסוף! OK. עכשיו, אתה רואה שתי דוושות מצד ימין מתחת להגה? נהג: כן. טכנאי: השמאלית - בלמים. לחץ אותה עד הסוף. לחצת? נהג: לחצתי. טכנאי: כעת סובב מפתח להתנעה. נהג: ואיך אני אמור לסובב מפתח אם שתי ידיי תפוסות? טכנאי: סליחה? נהג: ביד שמאל אני לוחץ את הצמד, יד ימין על הבלם, באיזה יד אני אמור לסובב את המפתח? טכנאי:( נחנק מצחוק) טוב באו ננסה עוד פעם מהחתחלה, אבל הפעם לחץ את הדוושות ברגליים. נהג: ברגליים? זה מותר ? טכנאי:( ממשיך להיחנק) מותר. נהג: ננסה... אוי, וכך יותר נוח... מה למה לא אמרת לי מראש.... ( שומעים פעילות). לחצתי. טכנאי: כעת סובב את מפתח במתג ההתנעה עד הסוף. נהג: ואיפה יש לי מתג התנעה? טכנאי: על בסיס ההגה, מצד ימין. נהג: ה-מ... יש כאן חור, אבל אין מפתח. טכנאי: אז תכניס אותו. נהג: את מי? טכנאי: (מאבד סבלנות) את מפתח ההתנעה! נהג: ואיך אני מגלה איזה מפתח הוא פתח ההתנעה? טכנאי: (תופס את הראש) בדרך כלל זה המפתח הכי גדול בצרור. נהג: בצרור? טכנאי: כן, איפה אתה שומר את כל המפתחות שלך... נהג: א-ה-ה! איבדתי אותו לפני יומיים. אז צריך מפתח? טכנאי: ( טורק את טלפון) טו-ו-ו-ו... נהג: הלו?

למעלה