מכתב תודה

מכתב תודה

אני רוצה להגיד תודה שיש לי חברים מקסימים כמו: מורני, (לילו), דפנה, מכשושה, אושר שלומי לימי ונטי אני רוצה להגיד תודה שהחברות האלו נמצאות איתי בכל שלב בחיים גם ברגעים הקשים ולמעט השמחים ולשלומי שהוא תמיד מצחיק. אני רוצה להגיד תודה על כל השעות שעברנו ביחד כי זה חשוב לי שתדעו שאני מקשיבה לכל מה שאתם אומרים (ובלב שלם) וגם אם לפעמים אני לא תמיד מקבלת באותו הרגע אני יודעת שלאחר חשיבה זה מתבצע. אני יודעת שלא משנה מה יקרה אתם תמיד איתי בלב ותמיד תדעו מה קורה. אני רוצה פשוט להודות לכם על הטוב ליבכם שהקדשתם לי תמיד זמן ותמיד הייתם איתי בכל שעה ולא עזבתם אותי לרגע גם שחשבתי שעולמי קרס. אז תודה לכם שאתם איתי ותודה לכם שאתם תמיד עוזרים לא היה ולא יהיה בחיים כזאת חברות נפלאה עם אנשים אחרים... אוהבת אתכם תמיד ובלב שלם רוני.

רונע שלי../images/Emo23.gif

תודה על המכתב אני מאוד אוהבת אותך גם ואת מאוד חשובה לי תדעי אני תמיד תמיד איתך בטוב וברע היה לי כיף לקרוא את המכתב עשה לי טוב בלב ומתי שאת זקוקה לי אני פהההה לעולמים אל תישכחי אוהבת המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כי את הבטטה שלייייייי ולא של אף אחדדדדד עכשיו רונעעעעעעעעעעעעעע תביאי מהרררררררררררר

אבל את האחת והמיוחדת שלי../images/Emo3.gif

להתרחקקקקקקקקקקק היא שלייייייייייייייייייייייייייייי לזוז כולםםםםםםםםםםםםםםםםם

בשבילך אקטוף את הירח :)

רוני נשמה תודה לך על ההודעה היה מרגש.. :) וגםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תודה לך על שאת חברה מקסימה ואני מודה לך שאת מספרת לי דברים שאת סומכת עליי זה מספיק :) אוהבת המון לימי

אני מכירה אותה מספיק זמן כדי לקבוע קביעה כזו

היא באמת מקסימה :) אבל סתם מבריזנית ושוכחת חברות כשהן עוזבות את העיר :(

למעלה