מכתב ששלחתי

מכתב ששלחתי

היום שלחתי את המכתב המצורף לשר הפנים אברהם פורז. המכתב עוסק בהומואים הפלשתינאים המיועדים לגירוש לרשות הפלשתינאית, שם מחכה להם גזר דין מוות. למטה הוספתי לינק לכתבה שהתפרסמה אתמול במוסף "הארץ" ומספרת על הנושא בפירוט. כמה שיותר מכתבים יגיעו לשם, כך הסיכויים שלהם להינצל יגברו - אנא, שלחו עוד מכתבים. הכתובת היא: רחוב קפלן 2, ירשולים. בתודה מראש, נמרוד ברנע

[אורן]

New member
מכתב טוב

בעייתיות: לא היית צריך להזכיר את עניין הצמחונות. זה לא מנומס להתייחס אליו בנימה כה אישית, יש בזה מין העקצנות. לדעתי, לא היה גם צריך להזכיר את עניין הקולות של הקהילה ההומוסקסואלית- עכשיו אם הוא באמת יענה לבקשה תמיד יוכלו להגיד שהוא עשה זאת רק בשביל המנדטים העתידיים- גם זה ייצור רתיעה מסויימת מלעשות את מה שביקשת. חוץ מזה המכתב טוב. כל הכבוד.

הרשו לי לעצור את גל האהדה...

ולומר כי בעת קריאת המכתב חשתי מועקה מסוימת, והסיבה היא שללא ספק עולה ממנו נימת התנשאות עוקצנית. המשפט על הצמחונות, האמרה על חברותו במרצ בעבר - לשם מה? השורה התחתונה של המכתב היא - "אתה סתם צבוע, תקן את עצמך". הנושא כמובן קרוב ללבי, ודווקא מהסיבה הזו חשוב לי למתוח ביקורת ולומר כי לדעתי כל שיעשה מכתב זה ומכתבים שייכתבו באותה רוח הוא לטרפד את המאבק. רץ לכתוב מכתב משלו... מאור

נוסח המכתב שלי:

לכבוד שר הפנים אברהם פורז, שלום רב! ברצוני לפנות אליך בבקשה לטפל בנושא ההומוסקסואלים הפלסטינים השוהים כיום בשטחי מדינת ישראל. 15 מהם מוחזקים בימים אלה במעצר באבו-כביר ומיועדים לגירוש לשטחי הרשות הפלסטינית. כהומוסקסואל הסובל מהדיכוי הקיים אפילו בישראל הדמוקרטית, אני חש בכאבם של אותם פלסטינים אשר זוכים ליחס משפיל מצד משטרים איסלאמיים בכל רחבי העולם ופעמים רבות אף מוצאים להורג. אני קורא לך כאדם בעל השקפת עולם ליברלית להגן על זכותו של ציבור זה לחיים ולביטחון ולדאוג למציאת פיתרון הולם לאותם אנשים, הראויים לתואר "פליטים". מפלגת שינוי, אשר הנך חבר בה, הבטיחה לקראת הבחירות להיאבק למען זכויות האוכלוסיה ההומו-לסבית, ואני בטוח כי צעד שכזה יהווה התקדמות משמעותית בנושא זה. אני תקווה כי תיענה לבקשתי, תציל את הפליטים הפלסטינים ותמשיך לפעול למימוש זכויות הקהילה ההומו-לסבית, תחום אשר בו ישראל מפגרת ביחס לשאר העולם המתקדם. בכבוד רב, מאור הוימן

שמתי לב לטעות הקטנה...

"אותם פלסטינים אשר זוכים ליחס משפיל מצד משטרים איסלאמיים בכל רחבי העולם..." אופס! טוב, שלחתי כבר, מילא, נקווה שלא ישים לב, וגם אם כן - המסר הובן...
מאור

הגינגי

New member
איכססס הומואים

הומואים בנוער מרצ תזהרו , מאור הוא הומו להחריםאותו לא לדבר איתו. לשלוח אותו לרשות הפלשתינאית. מכתב נחמד מאור.

Alexco

New member
כל הכבוד על המכתבים, חבר'ה! ../images/Emo127.gif

קבלו ח"ח על המכתבים! אני אישית יותר אהבתי את המכתב של נמרוד כי מצאתי אותו יותר מעורר מחשבה, אבל כל אחד וטעמו שלו.

tinkerbaby

New member
גם אני כתבתי לו מכתב

אני מקווה שזה יעזור ושהוא ידע שיש אנשים שמסתכלים על מה שהוא עושה

Fonia

New member
זה רק אני או שחבל על כל המכתבים?

הוחלט כבר להשאיר את הפליטים בארץ... חבל על העומס שאתם יוצרים על הדואר. הפקידים שם כבר מספיק ממורמרים...

eviv

New member
הם לא משאירים אותם

אבל אם יש לך מקורות או עובדות שתף אותנו... היה נהוג שהם נשארו פה והמשטרה עשתה הסדר איתם והם היו פה אבל עכשיו שינו את הנוהל ורוצים לגרש אותם אם אתה יודע דבר בעניין שינוי הגישה חזרה אתה מוזמן לשתף אותנו

Fonia

New member
ידוע לי שהם במעצר בית

לא גירשו אותם. אומנם לא מעניקים להם אזרחות, אבל הם במעצר בית בנתיים, מוגנים מכל גרדום. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2495013,00.html שינו את הגישה לאחר פרסום כתבה זו?

למעלה