מכתב שרשרת לגבר/מאצ'ו הישראלי
T TJ New member 12/8/04 #3 המכתב הגיע אלי רק היום. טרם מצאתי קופסא מתאימה. אני גם חושש שלא יהיה שתוף פעולה.
ט טוסקה New member 12/8/04 #8 TJ', יקירי, לשם מה הקופסא? שם אתה מתכונן להחזיק את הנשים? אם כך, ברור שלא יהיה שתוף פעולה
ט טוסקה New member 12/8/04 #10 זה מזכיר לי, להבדיל אלפי הבדלות, את הסרט "חלון אחורי" של היצ'קוק. כשגיבור הסרט, ג'יימס סטיוארט, רואה את השכן ממול "אורז" את שתחיה שלו בתוך ארגז גדול...
זה מזכיר לי, להבדיל אלפי הבדלות, את הסרט "חלון אחורי" של היצ'קוק. כשגיבור הסרט, ג'יימס סטיוארט, רואה את השכן ממול "אורז" את שתחיה שלו בתוך ארגז גדול...
ט טוסקה New member 13/8/04 #15 אופס. איך לא חשבתי על זה יא שיח'../images/Emo9.gif נו טוב, המוח הקרימינלי שלך....
O o®eL New member 12/8/04 #4 תגיד, TJ, אתה חושב שתוכל להתמודד עם 15,000 (לא מדוייק, אבל נעזוב) נשים??? האמת? אני מודאגת. דווקא אהבתי שאתה בפורום...
תגיד, TJ, אתה חושב שתוכל להתמודד עם 15,000 (לא מדוייק, אבל נעזוב) נשים??? האמת? אני מודאגת. דווקא אהבתי שאתה בפורום...
O o®eL New member 12/8/04 #12 שתיים זה סבבה. יש כאלה שגם עם אחת לא מסוגלים להתמודד. וזה בעניין חצי הכוס המלאה.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 13/8/04 #14 לפני שאתייחס אני דורש ממך במפגיע לנקד את המשפט האחרון שלך.
O o®eL New member 13/8/04 #20 מה דורש מה? לא יודע שרק פרות דורשות??? תבקש יפה. חוצמיזה שיח, אני בגילך כבר הבנתי ת'נקרע גם בלי ניקוד. כאילו, יש יותר מאפשרות אחת????!!!!
מה דורש מה? לא יודע שרק פרות דורשות??? תבקש יפה. חוצמיזה שיח, אני בגילך כבר הבנתי ת'נקרע גם בלי ניקוד. כאילו, יש יותר מאפשרות אחת????!!!!
שיח סלימאן Well-known member מנהל 13/8/04 #21 סאחה על הרקע החקלאי אבל אני אגלה לך בסוד באוזן, לא רק פרות. לא חושב שיש לי בעיות בהבנת הנקרא (מלבד הדע"ק המובנה) אבל אין לי עדין מספיק אינפו על הבנת הנכתב אצלך. נ.ב. כן, בכ"ז יש יותר מאפשרות אחת.
סאחה על הרקע החקלאי אבל אני אגלה לך בסוד באוזן, לא רק פרות. לא חושב שיש לי בעיות בהבנת הנקרא (מלבד הדע"ק המובנה) אבל אין לי עדין מספיק אינפו על הבנת הנכתב אצלך. נ.ב. כן, בכ"ז יש יותר מאפשרות אחת.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 13/8/04 #19 עיש יא כדיש חתא יטלע אלחשיש עד שדליה תתרגם אני ארמוז שזה פתגם שקורא לסבלנות. חכה שהיא תנקד, רק אז נדע אם אלכהול מתאים לזה.
עיש יא כדיש חתא יטלע אלחשיש עד שדליה תתרגם אני ארמוז שזה פתגם שקורא לסבלנות. חכה שהיא תנקד, רק אז נדע אם אלכהול מתאים לזה.