מכתב שמצאתי

tuty fruty

New member
מכתב שמצאתי

שלום לכולם. משפחתה של סבתי עלתה מרוסיה לארץ בתחילת המאה ה20. מצאתי תמונות ישנות מאוד ועליהן כתוב ברוסית (בנוסח ישן) אשמח אם מישהו כאן יוכל לתרגם לי זאת לעיברית

i v g y

New member
ניסיתי

הכתב לא הכי ברור אבל זה מה שהצלחתי להבין אולי מישהו אחר יבין יותר אז ככה: למזכרת (כאות זיכרון) לאלה שאני מאוד מכבד אריה ו______ מהחבר השם לא ברור נכתב ב SEVOSTOPOL זה הכי הרבה שיכולתי לעשות

GallaxY

New member
רציתי לשתף אותכם,

שמכרתי טראק
100 יורו, על הרליס הראשון שלי (שחרור ראשון), מכרתי לליבל גרמני, פסייטרופיק רקורדז, זה יצא על אחד האוספים הקרובים שהם מוציאים

../images/Emo2.gif

אני שמעתי על המקרה שהיה בשנות השישים שבת 4 נכנסה להריון מסבא שלה כשה הוא אנס אותה.... היא הולידה את התינוק אבל התינוק היה מת מן הסתם... סיפור קצת שונה אבל בכל זאת

vk3

New member
מה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איך ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif למה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

את שרה
מנגנת
מפורסמת
איך הצלחת למכור
מתי נראה אותך לצד מדונה
כול הכבוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GallaxY

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

אני יוצאת מוזיקה אלקטרונית , בעיקר פולאון (פסייטראנס) ודאונטמפו... איך הצלחתי? ממ, ידיד שלי חתום בלייבל, הוא דיבר עם הבעלים עליי שלח לו טראק והוא נגנב עליי
ואגב, תודה רבה!!!

vk3

New member
מה זה " יוצאת מוסיקה אלק'" ../images/Emo35.gif

למה את יוצאת איתה

vk3

New member
פששששש...

לא ידעתי שגם הבעלים של גלוש שלנו גולשים בפורום ועוד יותר לא ידעתי שבכלל יש לה בעלים... ועוד ברבים

למעלה