מכתב שמצאתי

GallaxY

New member
האמת היא שלא הבנתי אבל אחלה שהסברת

עוד ניסוי אחד של הסבר=)

ציטוט שלך:"ממ, ידיד שלי חתום בלייבל, הוא דיבר עם הבעלים עליי שלח לו טראק והוא נגנב עליי אז על הבעלים האלו אני מדברת =) הבנת?

i v g y

New member
ואו

איזה יופי! באיזה סגנון זה? הטראק? ואיך הגעת אליהם בכלל?

SpyKid

New member
וואיייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

מגניב!!!!!!! ברכותיי!!

vk3

New member
ניצול שירשור...

כלומר, אם אתה ממש, אבל ממש רוצה לפתוח הודעה חדשה, אבל ההודעה די סתמית, לא קשורה, חוזרת על נושא/ דיון שמישהו כבר פתח לפנייך ( והוא עדיין נמצא בעמוד הראשון של הפורום) או משהו בסגנון ( קישור באינטרנט, " הסתפרתי היום", " משעמם לי", " הפלצתי" וכו'), אתה מנצל"ש, דהיינו, מנצל שירשור אחר על גבי העמוד הראשון של הפורום לצירוף הודעתך. פשוט כדי לחסוך מקום בעמוד הראשון ולא לדחוף הודעות אחרות לארכיון, ללא סיבה מיוחדת. חשוב גם לשים
לאיזו הודעה אתה מנצל"ש. אם אתה רואה דיון לוהט שנפתח, שעתידו להתפתח לשירשורפלצת ( שירשור גדול ומעניין עם הרבה תגובות), אז מן הסתם לא כדאי שתנצל"ש אליו, כי הניצלו"ש הלא קשור יכול לפגוע בהשתלשלות הדיון או פשוט להיעלם בתוכו מבלי שאף אחד ישים
אליו בכלל. בדרך כלל כדאי לנצל"ש להודעות קצרות, עם מעט תגובות או להודעות הנוגעות יותר בפן החברתי או פשוט לשירשורים שהמנהל כבר בחר אותם ועשה מהם שירשורי נצל"שים ( שירשורי
, שירשורי " בוקר טוב" וכד').

vk3

New member
קבלי צל"ש ../images/Emo140.gif על הנצל"ש ../images/Emo70.gif

Natalila

New member
חזרתי מהמספרה

ואני כל כך מרוצה
אף פעם זה עוד לא קרה... הספר היה כל כך אדיב ומקצועי... ואיי.. איזה כף... תגידו להתחדש

למעלה