מכתב שלא נשלח

מוזר לא יצא..

לבעלי בנפרד מאת: מאמאסאןו 20/05/06 | 21:46 __________________________________________________________________ העולמות שלנו נפרדו לפני עשור, הנישואין שלנו תקפים רק על הנייר, כעת מסתמן פתרון בעיניני הרכוש שלנו, בסוף התהליך, נפרד לעולמים. לא הלכתי ממך, ברחתי, מאלימותך המילולית והפיסית, מהטרור שהנהגת בבית, מבגידותיך, משקריך, וזעמך על כל העולם. האקווריום היוקרתי בה איכלסת אותנו משפחתך, היה לזרא, המכוניות, הכסף, הנסיעות לחו"ל, המקרר הגדוש, ובר המשקאות הראוותני, לא שיפרו את תחושת התעוב. הילדים בגרו, ואני סבלתי את נחת זרועך, והארס של פיך בדממה, עד הבוקר ההוא, ומאז חיי השתנו. החיים לימדו אותי להבדיל בין עיקר לטפל, ולהפריד ביניהם, החיים חישלו אותי והוציאו ממני את הטוב שהיה כבוי כי דיכאת אותו. למדתי על צינעה, ענוה, חסד, רחמים ואהבה. המקרר שוב אינו מלא, כמו גם חשבון הבנק, נסיעות לחו"ל אינן מפתות אותי, אתה הראית לי עולם דרך עיניים דומעות, וזה מספיק ודי. עולמי מלא כרימון, אני נותנת דרור למחשבותי, ליצירתיות שלי, וגם לאהבה. זכיתי באהבה גדולה שנמשכה חמש שנים נפלאות, משב רוח רענן אחרי ההוריקן שגרמת לנפשי ולגופי, עלם חמודות שאהב העניק ופירגן. אלמלא פער הגילים שבנינו, לא הייתי משלחת אותו , פיניתי בחייו את מקומי בצער, כדי שיקים משפחה ויחווה הורות, הוא עדיין מתקשר בכל עת לשאול לשלומי, ולקבל יעוץ או עידוד, הוא מחשיב את דעתי, זו שאתה ביטלת בכל עת. כעת אנחנו בשלב מתקדם של חלוקת הרכוש, מצב שניסית למנוע בכל כוחך וכמעט הצלחת, בזכות ערמומיותך, קשה לך להיפרד מנכסים, זו הבטן הרכה שלך, וכל דרך להותיר אותם ברשותך היתה בעיניך מותרת ואפשרית. כעת מונה לנכסים שלנו כונס, זה הרעיד את אמות הסיפים של חייך, אתה אובד עצות, נואש, ומפוחד, עד כי אתה , כופר מאין כמוך נעזר בעצת רבנים, שיושיעוך. עבור הנכסים הללו, והממון שצברנו, עבדתי קשות, אם בעבודה בעסק המשפחתי, ועוד יותר, בריפוד התא המשפחתי המאד מורכב שלנו, בנוחות מכסימלית שנתנה לך חופש לעסקים, ואף ליותר מכך, לניהול חיים כפולים, נשים תמיד ידעת לרכוש בכספנו. אתה חש שעושקים אותך, אבל אני חשה שמגיע לי, גם ניהול משק הבית הוא עבודת קודש, לא כל שכן גידול ילדים, ובפרט טיפול מסור בשלושה ילדים שהבאת אל חיי מנישואיך הקודמים. הילדים שבגרו בנתיים, אסירי תודה על כל מה שעשיתי למענם, אבל אתה לא ידעת מעולם להעריך. כעת מסתמן גם עבורי אור בקצה, לא אור מסנוור, אני צנועה וכסף לא עושה לי את זה, אבל בעזרתו אחליש אותך, וזו הנקמה המתוקה שלי. נ.ב. יש לך עיצה איפה ובמה להשקיע?

faraday

New member
לא ברור לי

מה שכתוב במכתב -זה אמיתי -או סתם מכתב לא ידעתי שסבלת מאלימות מילולית ופיזית - מה כוונה לכונס נכסים? מה סיפור ה נ.ב

לא.

כתוב ממי המכתב הזה..שים לב. והמכתב הזה נגע..משום שמדובר באשה שלוחמת על שלה..שרוצה לעמוד על הרגליים למרות כל ה "בורות" שעברה בדרך. ויש לה אומץ... פשוט נגע לי..

מיכלי מותק...

תשי לי טובה ותדיגי לו שזו את... ואת מזדהה... ואפילו תתנצלי אם צריך! אבל בחיאת ראבאק... תעצרי לו ת'שיח של החרשונים הזה.

../images/Emo6.gif

טוב שבאת. נראה כי הפסיק "להבין" את הנקרא. ג'י.

קראתי

עוד כשהיה בדף הראשי . מכתב חזק! לא נקמנית בכלל מטבעי ממש ממש לא(אפילו "רדומה" בתחום...) אבל הוא בהחלט ראויי...לקבל "קצת" גם ממנה היכן שהכי כואב לו... מעבר לכך יש חוקים בעולם. חצי חצילפחות... והוא? ישלם גם ישלם !!!

למעלה