מכתב שלא נשלח

חן חן על הכנות וטוב לדעת

שאת מגיבה לתגובה שנכתבה אליך מבלי לקרוא אותה. המילה "תגובה" מעצם הוויתה והגדרתה היא מענה למשהו, אז איך יתכן שאת מגיבה ללא ידיעה למה את מגיבה ? נשגב מבינתי האמת ...

לביאה11

New member
STOP ..... אי הבנה

הייתי אומרת! לא נורא, פעם אחרת

galia1962

New member
ואני לא מוותרת על הדמעה

מי שלא יכול לגרום לי להזיל דמעה , לא יכול גם לרגש אותי ולגרום לי הנאה אמיתית, מבפנים. מהלב. כי מה שבאמת נוגע ומסעיר, יכול גם להכאיב. לא מצטערת על שום דמעה, כי יודעת שמכילה בתוכה גם הרבה שעות של חסד וחיוך ורגש..

BlueEyeZ

New member
נובמבר

זוכר את נובמבר? עננים עננים בעיני אלא לא היו חייך, ולא ממש חיי יום ועוד יום ועוד יום בלעדיך ובלעדי כבר לא היה לנו לא איך, ולא היה מתי.

אלה43

New member
כמה מבינה אותך

עברתי את זה אומנם די מזמן ובכל זאת המילים שלך...מחזירות אותי לשם. זה לא שלב שאפשר להשיא בו עצות. הכאב גדול מידי. אך אני תמיד חשתי הפוך. חשתי שעם כל הכאב שבפרידה, זכיתי להכיר אותו, זכיתי לטעום את האהבה הגדולה הזו. תמיד תישאר בשבילו פינה בליבי. על האהבה שאהב, על האהבה שאהבתי, על האושר שהסבנו אחד לשני. לא הכל ברור ומובן מאליו. לא כולם זוכים, לחוות אהבה גדולה ועוצמתית. מקווה שיגיעו הימים שיהיה בך אושר על מה שעברת. על האהבה שזכית לה. תני לעצמך זמן. תבכי, תכעסי, תני לעצמך לחוש הכל. גם מה שאת פחות אוהבת. מאחלת לך במהרה ימים יפים יותר.

באותה המשבצת...

אל תזוזי! עצרי, תחשבי, תבכי, תכאבי, תתאבלי, תזכרי, תאהבי, תשנאי, תכעסי, ובעיקר תתאמתי הכל מותר במשבצת האבלות...

נקרא טלפטית

ולגמרי מתנער.מכיר המעגל ויודע גם מי זה אחראי...לקחת מה שרצית ועשית זאת כהרגל,שמעת מה שהתאים לך, והתעלמת מהשאר...ארמונות בחול עד בואו של גל גול אחר כך מאשימים את הים,על היותו רטוב וגדול מידי.

למעלה