מכתב שכתבתי לחבר שלי ליום האהבה ...

Sugar Princess

New member
מכתב שכתבתי לחבר שלי ליום האהבה ...

מאוד מאוד מאוד קיטשי , ראו הוזהרתן :) עידו שלי , חשבתי וחשבתי איך להעביר את מה שאני מרגישה למילים , איך לגרום לכל הרגשות שלי כלפיך להישמע הגיוניים בכתב כמו שהם נשמעים כשאני חושבת אותם , ולא הצלחתי . עכשיו אני מבינה כי אהבה כמו שלנו אי אפשר להסביר במילים . מילים לא יכולות לבטא את כל מה שאני מרגישה כלפיך . אבל אתה כבר יודע ... לא מזמן קראתי משהו יפה , ואני אנסה לשחזר אותו בשבילך : אהבה אמיתית לא נמדדת בזמן , אין לה קנה מידה כשעות או ימים . היא חיה לנצח . אהבה אמיתית לא נמדדת במילים , אין לה צורך בהסברים או סיבות . היא עומדת בפני עצמה , חזקה ואיתנה . אהבה אמיתית לא נמדדת במקום , הרי אין מקום שיוכל להכילה . היא מתגוררת בשני לבבות הפועמים כאחד . אהבה אמיתית עומדת מעבר לכל דימיון אנושי , היא חיה לנצח בלבבות האוהבים . אני לא צריכה יום מיוחד בשנה כדי לאהוב אותך , אני עושה זאת 365 ימים בשנה , אבל למרות זאת רציתי לעשות משהו שיסמל את הרגע . אני מרגישה אהבה ושמחה וכל כך הרבה טוב כי יש לי אותך בחיים שלי . זכיתי בך . תגיד מה שתגיד , אתה המתנה הכי גדולה וטובה ונהדרת שיכולתי לבקש , ליום האהבה הזה ולכל יום אחר בשנה . והיום בערב כשאני אסתכל עליך אני אדע , כמו שאני יודעת תמיד , שאהבה אמיתית חיה ונושמת בלב שלי . האהבה שלי כלפיך היא הדבר הכי אמיתי שהרגשתי ואתה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים . היום ומחר ותמיד . יום אהבה שמח .

מדהים מדהים מדהים !!!

אפשר להשתמש ב 4 השורות על אהבה אמיתית גם במכתב שלי? ממש אהבתי !!!

Sugar Princess

New member
טוב הוא מתארגן ללכת ../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

אז נכנסתי לרגע להגיד שהוא קרא ונורא אהב וגם קיבלתי ממנו מכתב ו-ורד .. אני מאוהבת

למעלה