מכתב שהייתי כותבת...

• פותח הנושא edn
  • פורסם בתאריך

edn

New member
מכתב שהייתי כותבת...

> אני פה כותבת לכם מכתב שהייתי כותבת אותו להורים שלי > אני יודעת שאין שום קשר וסתם פשוט בא לי להוציא אותו > מליבי, סליחה על שאין לזה שייכות לשום דבר וגם אם > זה לא קשור צר לי אבל זה מה שהייתי כותבת להם > וסביר להניח שאף פעם לא אגיד להם > > אמא ואבא יקרים > גם אם יש בינינו המון חיכוכים ומריבות > ולפעמים אתם מאוד מעצבנים אותי אני > הייתי רוצה שתדעו שאני מאוד אוהבת אתכם > > מיכלי כמו שאת אמרת יש את זה בכל משפחה > > ואני יודעת שהייתם צריכים המון סבלנות בשבילי > ובשביל משפחתי הביולוגית שלא עשתה לכולנו חיים קלים > ומעריכה אותכם על כך שהייתם בשבילי בתקופות הקשות בחיים > ויודעת שעשיתי לכם את המוות הרבה מאוד > ולפעמים חשבתי שהיה לכם יותר קל בלעדי > אבל יודעת עכשיו שלא תוותרו עלי לא משנה מה יקרה עוד > ויודעת שאני לא אוותר עליכם כי ללב שלי נכנסתם > ולהוציא אתכם משם זה לא יהיה קל > > נכון שלפעמים לא הסכמתי איתכם על הדרך שלכם > ונפגעתי במיוחד כשעשיתי משהו שהיה לטובתי ולא תמכתם בו > ועל זה מאוד כעסתי ולצערי עדיין > מנסה להבין אתכם בקטע זה אבל עדיין לא הצלחתי. > > ולסיום אתם אולי לא יודעים שיש השפעה > לדברים שעברתי בחיים, שעדיין משפיעים על החלטותי > ואחד הדברים שאת הבית אני לא מסוגלת לעזוב > מרגישה שבלעדיכם אהיה אבודה

shira^

New member
חגיתי המקסימה שלי

איזה מכתב מרגש... ההורים שלך בורכו בבת מקסימה,רגישה,ונבונה הייתי מציעה לך בכל זאת לשתף אותם ולקרוא את המכתב הם בטוח יבינו אחרי שיקראו...

טלי ל.

New member
חגית מתוקה ../images/Emo25.gif

איזה יופי מה שכתבת להם...וכל כך מרגש. אשריהם...

English

New member
עוד פעם התנצלויות, חגית???

כתבת מכתב רגיש ונוגע שכל הורה מאמץ היה שמח לקבל מילדו המאומץ. המכתב שלך מראה שאת רגישה לצד השני ולא רק לצרכים שלך. ומרגישים את ההערכה שלך למשפחה. גם אני מקווה שתמצאי דרך לשתף אותם בתחושות האלו, זה יועיל גם להם וגם לך. ודבר נוסף - כולנו רוצים לשמוע מה שיש לך לומר, את לא צריכה להתנצל לפני שאת משתפת אותנו. מכתבים כאלו מעשירים אותנו. וגם אם לא אז מה?

edn

New member
אתם פשוט מקסימים

אתם ממש מקסימים והתגובות שלכם ממש מרגשות אותי ורציתי שתדעו שמאז שאני בפורום למדתי על עצמי, והתחלתי לראות גם את הצד השני של הדברים. והיתה לי הארה כזו לפני כמה ימים.

מיכל@ל

New member
[ובמבטא פולני] אמרתי לך ? ../images/Emo8.gif

מה שיוצא מהלב נכנס ללב חגיתי,ומותר להרגיש ולאמר גם דברים שלא תמיד נשמעים מיופיפים. תודה רבה רבה שהסכמת להכניס את זה לכאן

edn

New member
מיכלי

מותר לי אז לכתוב פה עוד מכתב? מכתב שהייתי כותבת ל... והכנסתי את המכתב ההוא לפה בזכותך, תפסתי אומץ לאחר...

edn

New member
מיכלי - את אמרת... ../images/Emo8.gif

אז כך, זה מכתב שהייתי כותבת לאבא שלי (הביולוגי). אני רגילה לקרוא לך אבא אבל אין לזה משמעות אמיתית. אתה יודע מאז שאני זוכרת את עצמי וזה רק מגיל מאוחר יחסית (לאחרונה יש לי קטעים של זכרונות מילדות שאני מקווה שזה הדמיון הפרוע שלי, אחרת הם לא מחמיאים במיוחד). אני כל הזמן פחדתי ממך, פחדתי לדבר לידך ורק לפני שנה בערך פתאום ראיתי אותך באור שונה שאתה כל כך עלוב, מעורר רחמים וחסר אונים אתה יודע לפעמים אני כועסת עליך ואולי לפעמים גם שונאת וגם המון מרחמת עליך, לאהוב אותך אני לא - כי אני לא מכירה אותך אני כל הזמן חיפשתי בשבילך תרוצים למה לא רצית אותנו, אבל הם נגמרו. על עצמי חשבתי (מי שהכיר את אמא שלי אמר שאני שתי טיפות מים) אולי אני מזכירה לך אותה וזה כואב לך, אולי ואולי.. יש שני דברים שאמרת לי שקשה לי לסלוח לך: האחד: כשהייתי צעירה אמרת: חגית אל תעשי שטויות שלא יחזירו אותך אלי, אני לא רוצה אותך. והשני: באחיות שלך אני כבר לא צריך לדאוג הם נשואות (ז"א שהם הסתדרו) ורק את על הגב שלי. איזה חוצפה יש לך לומר את זה בחיים לא ביקשתי ממך דבר אולי רק את אהבתך אבל גם אותה לא קיבלתי ואף פעם לא התנהגת כאבא. אין לך מושג איך זה לחיות בהרגשה שאתה לא רוצה אותי ולפחד שכך ינהגו עוד רבים. לסיום תאמין לי אני רוצה שיהיה לך רק טוב בחיים ואושר ואם זה שאין לך קשר איתי עושה לך טוב אז אפסיק לנסות, אבל אתה תפסיק לשלוח לי מסרים הפוכים. (סליחה על אורך המכתב ועל ההשתפכות

נעמי*

New member
חגית, עצוב מאוד לקרוא

וכואב הלב שכך את מרגישה, אבל משמח לראות שאת יכולה לומר את הדברים הקשים האלו בלי להתנצל! מקווה שהחיים יביאו לך אושר, אהבה וקבלה בלי תנאי. ועד אז קבלי יבוק וירטואלי

דיאנה*

New member
לחגית באהבה ../images/Emo24.gif מכל ה ../images/Emo23.gif

מורידה בפנייך את הכובע על הכוחות שבך ועל היופי האין-סופי. מקווה שאת יודעת היום גם שההפסד כולו של אביך, ושיש בך כל כך הרבה דברים שכדאי וכיף לאהוב. מנשקת אותך דיאנה. ומה אמרו לך בקשר להתנצלויות? יודעת מדוע הן כואבות? כי יש בהן משהו שממעיט מן הערך של הדברים שכתובים בצידן. לא ראוי להמעיט בערכך יקירה. תחשבי על זה.

מיכל@ל

New member
חגיתי

מה קרה לפני שנה שהתחלת לראות דברים אחרת ? הקטע הזה שהתחלת לראות אותו בעליבות שלו הוא לדעתי הקטע שהצלחת לקחת כמה צעדים אחורה ולהתבונן ממרחק ואולי להבין אפילו שהכל בו,שהבעיות הן שלו ולך אין שום קשר לזה מלבד חוסר המזל של להיות עם אדם כזה זמן מה. קיבלתי מהמכתב שלך תחושה שאת מסוגלת להשאיר את התקופה הזאת מאחוריך ולקבל אותה כמו שהיא [כפי שאמרת -שאת לא מחפשת תרוצים עבורו יותר] וללכת משם הלאה. תעשי את חשבון הנפש שלך אם באמת נכון לך להמשיך ולנסות ליצור קשר ,תעשי מה שתחליטי מתוך ידיעה שזו הבחירה שלקחת וזה מה שנכון לך,כדי להפסיק להיפגע. תודה ששיתפת

English

New member
חגית כמה רגשות עוררת אצלי

הרגשתי כעס על האיש הזה שכל כך פגע בך. ויותר מזה השתתפתי בהרגשת הפגיעה. אבל הכי הכי אני גאה בך: על האומץ להכנס לכל הזכרונות והתחושות הקשים האלו, להתמודד איתם ולנצח אותם. תמשיכי בזה חמודה, את בדרך הנכונה.
ותודה שאת משתפת אותנו.

למעלה