מכתב פרידה!!

מכתב פרידה!!

חברים אני עוזב את הפורום זמנית יותר נכון אני עוזב תפלא עקב שאין לי תקציב לתחזק אותו בחודשים האחרונים החשבון יצה ענק! ממש מצטער אני מקווה להחזיק מעמד בלעדיכם! אני מקווה שלא תשכחו אותי, אני בכל אופן יזכור אותכם לעולם כאחד המקומות הכי חמים בחיי. עמית שוש יואב נועם וכ`ו אוהב אותכם ותודה לאל שזכיתי להכיר כאלה אנשים טובים!! לילה טוב לכולם באהבה חיים!! נ.ב אני יחזיק תפלא עד מחר בבוקר.

וואי

אל תשכח לבוא לבקר שאתה במחשב. מקווה שלאחר שיהיה לך פלאפון חדש תחזור אלינו.

AmiTutiT14

New member
חיים:( :(

איזה באסה שאתה עוזב, אתה ממש ממש תחסר כאן:( בבקשה אל תשכח בכל פעם שאתה רואה מחשב להכנס לפורום!! אוהבת אותך! ונתגעגע מאד מאד מאד מאד... איך כולם עוזבים:(

תודה מתוקה!

אני יעזוב אבל הלב שלי יהיה פה לעד! ד`א יכול מאוד להיות שמרוב געגועים אני יחזור תוך איזה שבועים! דבר אחד יש לי להגיד לך את לא יודעת כמה תרמת לפורום ותורמת מאז שהגעת שמח פה הרבה יותר! לילה טוב עמית!

שiש

New member
שיואו, אנשים!!!

מה קורה איתכם? קודם איתן בעלי לעתיד, עכשיו אתה?? מה יהיה? עצוב :( תתחבר כבר לנט דרך מחשב בצורה נורמלית, בחייאת חיימ'קה... עשה לי טובה אישית!

אלוקים יודע...

זה תלוי במצב רוח ובגעגועים. אבל נראה לי שהכי מאוחר זה מקסימום 3 חודשים איך שאני מכיר את עצמי!

שiש

New member
מבינה.

ביאסת אותי קשות. אתה תצטרך לפצות אותי על זה.

באמת??

מה אני יעשה שיש עלי פלא אני מצלצל בלי חשבון. וזה לא בחשבון של ההורים שלי שהיתי מסתדר איתם. איזה פיצוי את רוצה שוש?

HapoelJerusalem

New member
חיים....

חבל שאתה עוזב אותו כך, אני לא מבין איך ביום בהיר אחד החלטת לקום ולעזוב את אמא שלך למי עכשיו שוש תציק, תעיר, (למי שאין זמו שיעבור לשורה הבאה זה הולך לקחת קצת זמן), תכין עוגיות, תאפה, תחליף חיתולים, תנקה, תאכיל, תצעק, תכריח לאכול ברוקולי. עוד לא התאוששה מהארוס שלה שקיבל רגלים קרות ואתה מפיל עלייה את המכה הזאת בוש וחרפה לך, לא רק זה אתה גם מעמיד את יתרון אוהדי בית"ר בפורום בסכנה.. סתם חיים ברצינות חבל לי שאתה עוזב אבל תבטיח לי שבכל הזדמנות שתהיה לך אתה תבוא לבקר והכבוד היה כולו שלי אז תחזור במהרה.

למעלה