מכתב פרידה..

lonely angel

New member
מכתב פרידה..

אם יש לזה משמעות בשביל מישהו.. זוהי בערך אותה תמצית מכתב שרשמתי ל``הפרעות אכילה``.. אני יודעת ובטוחה.. שהזוועות שהתרחשו כאן לאחרונה.. ומה שהביא להפסק האווירה הנעימה, התומכת והמקסימה פה... הייתי אני.. וכבר חשבתי על זה וזה נראה כל כך הגיוני!.. אני לא מתאימה לפורומים לכל סוג שיהייה.. ולמי שזה עוזר ומנחם ותומך אני הורסת את זה בשבילו.. את כל מה שאני אומרת אני אומרת עם סיבה.. אני לא מצפה שאף אחד ירצה שאשאר.. אין כל סיבה הגיונית לזה.. ואם תחשבו על זה תראו שכשאני באתי באו הצרות!... דוגמא 1: עדנה.. הייתה בפורום של IOL.. הפרעות אכילה.. ואני כאילו באה אחרייה לפורומים ומבריחה אותה משם... אני חושבת שכדאי שאני אמצא מקום שבו אי אפשר לפגוע באחרים. זה כל כך מתסכל בשבילי.. היה לי טוב פה.. וידויים הוא ממש פורום תמיכה בשבילי (היה).. ואני לא יכולה להשאר פה ולראות אותו גווע.. כי זה מה שיקרה אם אשאר.. מניסיון!. ולך טאי- אני מקווה שהפגיעה בך לא השפיעה עליך נורא.. תמיד תהייה כותב סיפורים מוצלח.. ומנהל פורום נפלא.. אולי אני טועה בקשר למה שקרה שם בצ`אט (עם חברותיי) אבל אני יודעת שניסית לעזור ולא להזיק.. כי עובדה שעשית את זה! אני מאוד אתגעגע זה בטוח..! ואני מקווה שכל אחד מכם יגיע לאושר שאחריו הוא מחפש..! מכל הלב- כולכם מקסימים ונהדרים.. ויש לכם מזל.. מנהל פורום מקסים.. אני אשאר לקרא את התגובות שלכם ולאחר מכן.. אלך... ביי ביי לכם!!! (אולי אני אחזור -פעם- לבקר).. כבר מתגעגעת ... המלאכית ה... בו..ד...דה !!! ביי LOVE U ALL...

tairon

New member
מלאכית תקראי את זה!!

אין לך אישור יציאה מכאן אני לא מאשר לך והנוכחות שלך כמו של כל מי שרוצה להיות פה מבורכת ורצוייה אני לא מאשר לך להעלם את חלק מהמשפחה הגדולה שיצרנו כאן וממשפחה אי אפשר ללכת זהו זאת עובדה קיימת

למלאכיתתתתת

את לא לבד יש הרבה מי שמוכן לתת לך מעצמו. את לא הולכת אולי מקסימום לוקחת פסק זמן, מכירה את ההרגשה זה רק לקחת פסק זמן. אם את צריכה משהו תיצרי קשר. שלך מכל הלב יונית

למעלה