מכתב פרידה...

מכתב פרידה...

ועכשיו זה רציני.. הייתי מאוד מאוד רוצה להישאר פה אבל עצם העובדה שחברות שלי נכנסות לפה מונע ממני להישאר... אני ימשיך לקרוא אתכן, אבל לא יגיב, לא יכתוב.. אוהבת מאוד, הפרה עדנה. תמיד שומרת עליכן.

מיטל*

New member
עדנה!!!!!

לולי, מה קרה?את צריכה להרגיש הכי חופשי שבעולם לכתוב כאן על כל מה שעובר לך בראש.זה חשוב בשבילך ואת חלק מהפורום.למה שאת אומרת יש חשיבות אז תמשיכי לכתוב.

יעלי שלי

אני חותמת על כל מילה שכתבה לך מיטל. את מהווה חלק כל כך חשוב מהפורום ואי אפשר שפשוט תאבדי לנו בגלל ההתרחבות. אנחנו צריכים אותך כאן, איתנו, יקירה. ואני חושבת שאת צריכה אותנו לא פחות. החברות שלך בטוח לא באו כדי למנוע ממך להישאר וכדי לעצור אותך מלהיות איתנו. אולי אפילו להפך. בבקשה על תוותרי עלינו אנחנו צריכים אותך כל כך... ועם מי אצא לי לרעות באחו? ומי ימסור ד``שים לקרובי משפחה רחוקים? ומי ישתתף איתי בממממווווווו אחד ארוך ומשחרר? או שניים, או שלושה.... אוהבת אותך כל כך אל תאבדי לי. שום דבר לא שווה את מחיר עזיבתך אותנו. בבקשה.....אני יורדת על בירכי ומתחננת... על תעשי זאת. הישארי איתנו. יש לך כל כך הרבה מה לתת... שלך תמיד אוהבת עם כל הלב מממממוווווווייייייההההה שלך.

A-naT

New member
מהההה את אומרת!!!!!!!

אז זהו, שלא.. את לא זזה מפה. מצטערת. אני מבינה תאמת את הבעיה הזאת. אתמול עלתה לנו אחת בצ`אט, והתחילה לשאול את כולם מי זאת עינת מרמת גן, עלתה לי בפרטי והתחילה לומר לי דברים על החיים האישיים שלי. זה מאוד מאוד מפחיד, תשאלי אתת ניב איך נלחצתי. אבל אחלטתי שאתם הרבה יותר חשובים לי מאיפה פוסטמה-וסליחה על המילה- שעד עכשיו אני לא יודעת מי זאת, סתם רצתה לעשות לי רע. אל תתני לחברות שלך לגרום לך לאבד את המשפחה הזאת, גם אם הן יודעות- למי אכפת?! חוצמיזה, אם את תלכי- לא תהיה לי אחות קטנה לריב איתה!!

felomena

New member
יעלי??? :-(

8-( למה?......אל תשאירי אותי לבד..ובודדה...אני אתגעגע אלייך ולתגובות שלך ...שגורמות לי לחייך אל תעזבי אותי..בבקשה!!!!!!

למעלה