מכתב פרידה!!!!!

מכתב פרידה!!!!!

לא ממכם אלא מנפשי הכמהה אליכם.... אשתי החוקית הדרימה ולאילת הגיעה. היא את האינטרנט שונאת כי את שהייתנו יחד מזמן קיפד. בםופשבוע זה הבטיחה לעשות הכל כדי להשפיע ואפילו אם על-ידי כישוף. אני את אשתי מכיר ויודע שכישופיה בד``כ מצליחים אך בשל עיסוקיה השבועיים לי אין ספק שלאינטרנט אחזור כבר ביום ראשון. אולי אתגנב בלאט בשבת רק כדי להגיב לכם אך שירי ומחשבותי יהיו במקום אחר. חלקם ילכו אליה ויתרתם אליכם ,יקירי, בתחילת שבוע שיבוא. ונקווה רק ששבוע הבא יהיה פחות נורא. לי אישית היה טוב באילת ועימכם אך בל נשכח שמחוץ לבועה חי לו עם חצוי ושביר אשר הקריב קורבנות לשווא וזה גמר לי את השבוע כעצוב.

passion

New member
נשמה,

בזה הרגע סיימתי לכתוב לך e-mail מצטערת שהתמהמהתי, אבל, מישהו צריך לעבוד פה שיהיה לך סוף שבוע מהנה ורגוע כל כולי ציפיה ליום ראשון, האם תתגעגע אלי? שלך, תאוותך

ל-PASSION !!

עד 16.15 לא הגיע כלום וחייב לזוז שלחי לנענע אחד ושלחי להוטמייל פעם שנייה והקפידי על קו תחתון בין שתי המילים.בזה להוטמייל. אעבור יותר מאוחר לבדוק.בשתי התיבות. שבת שלום ונשיקה בכל מקרה אפילו בשביל הכוונה.

אתגעגע עד מאוד.....

תשאירי הודעה כאן מתי שלחת המייל את בעל המחב אינני רוצה לבלבל כל רגע....

patishon

New member
לארבל מכרמל היושב בעקבה

המקום ברוך ישתבח שמו לעד שמע את תפילתי ולך את מלאכו לאילת מי יתן וישרור קצת שקט בפורום לפחות שישי שבת, ומי יתן ובעלה של אילת האהבה גם יקח אותה לבית מלון נטול טלפונים ונטול חשמל תעבור עלינו שבת נהדרת, אם אתה נשאר באילת עד פורים הממפגש הבא יהיה שם. ממני בשמחה ובקול ששון הקרוע פטישון.

לפטישון

עד כדי כך אתה חושב כך על אלת האהבה ועל ארבל ? אני אהיה בסוף השבוע בפורום . ואני אהפוך עולמות בישבילכם . לא יהיה שקט ביום שישישבת .

אתה על הכדורים האלה???

חברי היקר!! רק אל תתן לספיידר,אני קצת חושש לה במחיצתך בכלל יש לך חולשה לקטינות....ויפות. הלוואי שתהא לך שבת כמו לי. תכין לי רשימת טיפים ועצות לארגון מפגש בפורים בחיפה!!! ושלא תתעלק לי על התאריך ,כמו שעשית לקםם-בת. שבת שלום חברי הזכר הטוב ביותר כאן.

פטישון,פטישון!

לא לשמוח כל כך מהר... להפסיק מיד את המוסיקה והריקודים. בעלי אומנם שמע את קול זעקתך, רצה לקחת אותי לבית מלון באילת... אבל,ממוש`...אני לא מתכוונת ללכת... S O R R Y נראה לך שאני רוצה חלילה להתקל בארבלון? ובעלי מתעקש רק על אילת,עיר החופש.... מצטערת שרון ושי...עד כמה שאני אוהבת את אילת ואותכם, אני לא מגיעה!!!!!! פטישון,עכשיו תחזיר את המוסיקה... ויאללה בוא נרקוד! אלת האהבה(לא זזה מכאן! חחחח)

anat lv

New member
כבר דאגתי אלת

אוףףףףףףףף אני שמחה שאת כאן ולא זזה

לארבל

אתה עדיין מקום ראשון . מצליח להיתחבר לרשת גם ממרחק . נקווה שיסתדר איתך ועם אישתך ..

למעלה