כמה ארס..
"..לא ייאמן, פורום שאמור לתת תמיכה, הבנה, אמפתיה...פשוט נורא. ציני, מזלזל ובשום אופן לא תומך, מבין או מסייע.."
כן, כי ההשתלחות הצינית הנמוכה שלך במריוס היא אכן התגלמות התמיכה, ההבנה והאמפתיה..
מעניין למה את חשה צורך לרדת לפסים כל כך נמוכים ולרמוז בארסיות סרקסטית שה"אג'נדה הטיפולית" שלו פחות טובה משלך.
האם התגובה האחרונה שלך אליו באמת תומכת, מבינה, אמפתית? או סתם צינית, מזלזלת ובשום אופן לא מסייעת לשום דבר?
אולי הוא פשוט "נגע לך בנקודה כואבת"?
הגברת שפתחה את הפוסט (עם כל הכבוד לסבל הרב שהיא חווה) נשמעת כמו מישהי שבהחלט יכולה להגן על עצמה.
אם תטרחי לקרוא את השרשור הזה לפי סדר השתלשלות העניינים, תופתעי לגלות שעוד לפני שהתפתח כאן ויכוח,
היא כבר הספיקה להשתלח בחובטת שטיחים שטרחה לכתוב לה תגובה עניינית ולהביע את דעתה שכנראה לא מצאה חן בעיני הגברת.
"..לגבי שאר הדברים שכתבת והיית בטוחה שאת קולעת בול למטרה: אין לי אחות והשכנה שלי לסבית.
ואת חביבתי, את בטוחה שאת לא גבר?..
הספיקה להשתלח במריוס ולכנות את יושבי הפורום "גועל נפש" בטענה שהיא מקבלת רק תגובות ארסיות.
"..אני כל כל המומה מהתגובות הארסיות שלכם שאין אפילו כח להגיב לכם. פשוט גועל נפש..."
ועל מה?
האירי את עיניי, מה היה כל כך ארסי ומזלזל בתגובה של מריוס שהצדיק את התגובה הזו ממנה?
מה היה כל כך ארסי בתגובה של חובטת, שהצדיק את השאלה הצינית שלה לגבי מין הכותבת?
אני עצמי הגבתי לה בשנית רק לאחר ההשתלחות שלה בחובטת, כך שאפילו לא ניתן לומר שאני זו שהציתה את חמתה.
חביבתי הצינית לא פחות, עלייך ללמוד שישנם אנשים שיתפרצו ויתלהמו סתם ככה, כי התגובות פשוט לא לרוחם.
אף אחד לא קילל אותה, אף אחד לא טען שהיא שקרנית, אף אחד לא נכנס בה או עשה שום דבר שהצדיק תגובות כאלה ממנה.
וכן, אולי ניתן ללמוד דבר או שניים על ההתנהלות שלה בבית, מהדרך בה היא מתנהלת כאן בפורום, מול אנשים שלא חייבים
לה דבר ובכל זאת ישבו וטרחו לכתוב לה את דעתם על המשבר שלה.
לבוא ולומר לה שהיא מסכנה ושהיא צריכה לצאת משם, גם זו דרך לנסות לעזור, אך אל תשללי דרכים אחרות, קצת פחות מלטפות, ואל תרדי לרמות נמוכות כמו לתקוף את האתיקה המקצועית של אדם שלא חייב לך שום דבר, ויכול להיות שאת יכולה ללמוד ממנו דבר או שניים או מאה..
ואם את כל כך תומכת בהבנה, אמפתיה, תמיכה וכל כך נגד ציניות וזילזול, אולי כדאי שתיישמי את כל אלה גם על עצמך.