מכתב פרידה

מעמקים39

New member
מכתב פרידה

כשגיליתי את עולם הפורומים חשבתי לתומי שהגעתי למקום בו אמצא מגוון של אנשים וכך ארגיש פחות בדידות בחיי האישיים. הבדידות התעצמה כשנאלצתי להודות בפני עצמי שכל מי שכותב כאן עסוק יותר בהגנה על דעות שאחז בהן כל החיים ולא נותן צ׳אנס אמיתי לשום דבר לחדור אליו. זה ממש כמו לדבר אל קירות רק קצת יותר גרוע כי קיר לפחות לא עונה לך ומקיר אין ציפיה שיבין ואז יאכזב. לדבר לקירות אני יכולה גם בבית. מעבר לאנשים אטומים, הזדעזעתי למצוא גם שפע של רוע והרוע טהור כי לאנשים יש אפשרות להיות מי שהם כי הם מתחבאים מאחורי מסך ואין להם סיבה להיות צבועים. אז הבנתי שאין לי מה לחפש כאן. היו שלום.

וואו . החלטה סופית? כאשה טובת לב, ורגישה ביותר, הגיע לך

כנראה רגע שלא יכולת יותר. אני מקווה שתמשיכי לקרוא פה כקוראת סמויה. ואפשר הלא לסנן: לא לקרוא את מי שהוכיחו עצמם כבלתי ראויים.
מגיע לך לפגוש , במציאות,אשה או נשים חזקות, שיהיו לך דוגמה ומשען רוחני. ומגיע לך לפגוש גבר שהוא בנאדם. אני מאחלת לך.
תרמת לפורום תרומה יפה. תודה לך, ורוצה בשבילך רק טוב.

OceanSoul83

New member
חבל...

בזמן הקצר שאני נמצאת פה, את עשית רושם של בחורה פתוחה, כנה, רגישה, אינטלגנטית שמוכנה לקבל ולהבין גם את האחר.
זה מאוד חבל כשאנשים כמוך הולכים והיחס לטובת אלה שתיארת בפוסט שלך רק גדל...
בכל אופן, בהצלחה לך ואני מקווה שתוכלי למצוא את מה שאת מחפשת ולשבור את הבדידות בה את נמצאת.

matteryou2

New member
מעמקים

מעמקים היקרה, אני מאחל לך הצלחה בהמשך המסע שלך. אנחנו כאן :)

למעלה