מכתב פרידה

מכתב פרידה

שלום לאישה שאהבתי. אני כל-כך עצוב שבחרת לא להיות אתי בקשר, אני כל-כך אוהב אותך כבר הרבה שנים, ואני רק מקווה שתהיי מאושרת עם האנשים שבחרת לך, ושיהיה לך רק טוב. את אישה נהדרת ולכן עשיתי המון בשבילך. אמנם אני עצוב, אבל גם שמח שהכרתי אישה מיוחדת כמוך שתרמה לי מה שאף אישה אחרת בעולם לא הצליחה. 4 שנים עבדת בשבילי ושמחת אותי מאד, ומאז כמעט לא שמעתי ממך ואני כל-כך מתגעגע אליך ולרגעים הטובים שהיו לי אתך בטיפול. עכשיו את פסיכולוגית, ואני מקווה שאת נהנית מהעבודה ומצליחה בה. אפרד ממך במכתב זה ותמיד אזכור אותך בנפשי כחוויה הכי חשובה, נעימה ונהדרת שעברה עלי בחיי. אם אלוהים ירצה ופעם יהיה בינינו קשר, אני בטוח שאהיה מאושר.

היא כנראה

רוצה מישהו יותר מעשי, כמו אחד המנהלים שהיו לי בעבודה שסידרה לי ואותו מאד חיבבה, והיה לו הומור של איש צבא. אני לא מעשי כמוה ולא רגשי כמוה, אני הגותי.

מצטרף לחיזוק של לימור ומזכיר לך, אמנם כתבת כותרת יפה אבל דאג שגם התוכן יצמד לכותרת.
אני מאמין שכאשר תחפש אצלך עמוק בפנים תנסח מכתב פרידה אמיתי שיעזור לך להתגבר ולקבל את ההחלטה שכולם קיבלו פרט אליך ורק אז להסיק את המסקנות מהקשר כדי שלא תשוב עליהן ולבסוף להמשיך הלאה.
בהצלחה !

לא

אני חושב שאני לא מובן היטב. זה לא רגש חולף. זה הרגש הכי חשוב בחיי. יישאר בי תמיד. לא אוכל להחליט מלאכותית להפסיק להרגיש את זה ולהתעניין בנושא. לא אוכל להגיד ללבי לא לאהוב. אהבה אמתית כזאת נשארת כל החיים, וצריך לדעת לחיות אתה ובכל-זאת להיות שמח. אני שמח שאני אוהב אותה, ועצוב שהיא לא אוהבת אותי.

למעלה