מכתב פרידה...

מכתב פרידה...../images/Emo7.gif

חבר´ה, מחר (יום שישי) בשעה 6:00 בבוקר, הטיסה שלי ממריאה לאנגליה. אני טסה יחד עם סבתא שלי לכבוד הבת מצווה ! אני לא אהיה כאן שימו
: 10 ימים! אז אני רק רוצה להיפרד, ותאחלו לי שתהיה לי טיסה נעימה ותודה לכל מי שהכין לי מכתב טיסה והיה מתוק...!! דודה של אמא שלי תבוא לקבל אותנו משדה התעופה ומשמה נסע לבית שלה שהוא בתוך כפר חמוד.... אוי כמה שנשמע מתוך ספר !! בכ"א רציתי להגיד לכולכן שלום (כנראה בפעם האחרונה), גם אם אני לא אספיק לבוא היום בצהריים ולהיפרד מכולם, תדעו שאני תמיד
אתכם מאד ואל תשכחו אותי !! Love u 4 ever ever ever, -Shany-

תודה טאל´וש!../images/Emo9.gif

ואני לא אשכח את המכתב שהכנת לי !! ביקשת מעוד שיכינו, ובינתיים יש לי די הרבה...
ביקצקץ, תשמרי על עצמך וכשאני אחזור אני אספר לך טודו טודו(כמעט)... ואני מקווה שאתם לא מתעצבים שאני כותבת גם בספרדית גם באנגלית וגם בעברית...!! חייבת ללכת- לפרידה מחברות אבל תזכרו שאני תמיד אוהבת!! צ´אווווווו

אמממ.....

חברה שלי (נעמה - היא גם בפורום...בערך.
) מאחלת לך גם שתהיה לך אחלה טיסה

victorya

New member
וואו....

איזה כיף לך... עשית לי צמרמורת עם הסיפור הזה על המקום שאת נוסעת אליו (גם אני הייתי באנגליה, בכזה בית חביב) מקווה שתהני! לא נשכח אותך!

מיכלללללל...../images/Emo4.gif

השרשור שירים ירד לדף הבא...
ואני לא מצליחה להקפיץ
אז....:
The End Of The World / Vonda Shepard
Why does the sun go on shining? Why does the sea rush to shore? Don´t they know it´s the end of the world ´Cause you don´t love me anymore? (טוב נו... האייסיקיו.
) Why do the birds go on singing? Why do the stars glow above? Don´t they know it´s the end of the world? It ended when I lost your love.(כנ"ל
) I wake up in the morning and I wonder Why ev´rything is the same as it was. I can´t understand, no I can´t understand How life goes on the way it does Why does my heart go on beating? Why do these eyes of mine cry? Don´t they know it´s the end of the world? It ended when you said goodbye(
) Don´t they know it´s the end of the world? It ended when you said goodbye.(
)
לאב יו
הייט יור מחשב.

Mooa-Numi

New member
שני-כפרה.

כנסי לכאן. ומיכל, והילה-אם אתם נכנסות אני רוצחתץ אותכם! זה סתם יהרוס לכם תהפתעה...

Hugs a Kisses

New member
../images/Emo24.gifתהני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ואולי תאשרי אותי אחרי איזה חודשים באייסיקיו?! חחח... תהני!

Tinke®Bell

New member
תיהני../images/Emo70.gif ביי ביי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif

[יש! עכשיו נפטרנו ממנה ל-10 ימים.. ;)]

../images/Emo9.gifאיזה מתוקות(גם אתה יוסי!)...../images/Emo9.gif

תודה ! תודה ! תודה ! אני ממש אתגעגע לכוווולכן, וגם למחשב בכלל. אני משתדלת לכתוב כמה שיותר תגובות במעט זמן שנותר לי, וכשאני אחזור אני אספר טודו טודו לכל מי שירצה לשמוע (וגם למי שלא!) ! המון נשיקות, ואל תעלמו מכאן !! תמשיכו להכין דוליז, ואם אני אמצא מחשב בחו"ל אני אכתוב לכן, אבל זה יהיה באנגלית...!! וכל מי שרוצה לשלוח לי את המכתב אז לשלוח לאייסיקיו! ורותי- אם היית שולחת לי הודעת אישור, הייתי מאשרת אותך מותק! תשלחי מהרררר שנדבר לפני הטיסה....!! צ´אווווו

Invisible TaL

New member
תהנייייי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אני אתגעגע אלייך!! שתהיה לך טיסה כיפית! (אם זה בכלל אפשרי) ונטולת בחילות... וכמובן שיהיה לך אחלה!!
והכי חשוב שתחזרי אלינו במהרה!
לאב יו

למעלה