מכתב נלוווה

niya

New member
מכתב נלוווה

ושאלה: כיצד יש לנסח מכתב נלווה לקורות החיים, כאשר אני פשוט פונה למקום, ללא ידיעה על משרות פנויות (כלומר, כשאני פשוט שולחת את לחמי על פני המים)??? תודה מראש

orom

New member
לדעתי אין צורך במכתב פתיח

פשוט תשלחי את קו"ח שלך- הרי כל מי שמקבל אותם יודע מה מטרתם. במידה ותהיה משרה מתאימה יתקשרו אליך מייד אבל אם לא אז לא ייצרו איתך קשר. בכל מקרה למכתב הפתיח אין ערך רב.

niya

New member
תשובתך קצת מפתיעה ../images/Emo12.gif

אותי, מאחר ובמקומות רבים מייחסים חשיבות רבה למכתב הנלווה. (אני, אגב, דווקא מסכימה איתך בעניין) אבל זה מביא אותי לשאלה אחרת: מאחר ואין לי מקצוע "מוגדר", כלומר, הנושאים שלמדתי נכללים בתחום "מדעי החברה" או "מדעי ההתנהגות" - נוצר הרושם שכביכול אין לי מה להציע. האם לא כדאי בכל זאת להוסיף מכתב המציין אילו סוגי משרות אני מחפשת? או הדגשה של כישורים מסוימים שאינם נכללים בקורות החיים (כמו יחסי אנוש טובים וכו')?

orom

New member
בכלל לא נוצר רושם שאין לך מה

להציע כי למדת מקצוע בתחום מדעי החברה- המכתב הפתיח לא ישנה רושם זה. הדבר העיקרי שמשפיע על זימון שלך לראיון הוא קיום משרה רלוונטית באותו זמן שנשלחו קו"ח. מכתב פתיח זה נחמד אבל הרבה פעמים הוא מוצא דרכו ישר לפח האשפה.

niya

New member
תודה

על התשובות

אלבה

New member
מכתב פתיח לא, אבל כמה מילים בהחלט

תכתבי שאת מעוניינת להתחיל קריירה חדשה למשל. כמו כן תכתבי את יתרונותייך.

אלבה

New member
תכונות אופי

כמו כן, בד"כ במודעות רשומות תכונות נדרשות, שאין להן ביטוי בקורות החיים, לכן צריך להוסיף אותן בסעיף נפרד.

למעלה