מכתב מרופא תעסוקתי

מכתב מרופא תעסוקתי

היי אני חולה אפילפסיה כרוני כבר 17 שנה.לאחרונה חלה הרעה במצבי הבריאותי עקב לחץ גובר בעבודה. הדבר גורם לי לבעיות בכתיבה ולאיטיות בטיפול מול קהל,כמו שלא מול קהל. לאחר אבחנה של הרופא המקצועי המטפל בי,נשלח מכתב לרופא תעסוקתי בנידון ובו פורטה הבעיה ושיש להעביר אותי לעבודה שאין בה קהל,וגם ציין שיש להתחשב בבעיות הנוספות הכרוכות בכתיבה מהירה ובהקלדה,אם וכאשר מעוניינים להעביר אותי לתפקיד אחר בחברה. כשהייתי היום אצל הרופא התעסוקתי הנ"ל בקושי התייחס למה שיש לי להגיד,צחק על הכתב של הרופא הנוירולוג וזלזל במקצועיותו. במכתב שעליי לתת למעסיק כתב בזה הנוסח:"לפי תוצאות ומסקנות הבדיקה הרפואית מיום 27/08/2006 וגם לאחר עיון במסמכים הרפואיים שעמדו לרשותי,נמצא כי הנ"ל כשיר לעבודה במשרה מלאה לא מול מול קהל.הערה:ביקורת במידת הצורך עם מסמכים רפואיים עדכניים.במידה ולא ניתן לשבצו לפי מגבלותיו יש לדאוג למימוש זכויותיו כחוק". סוף ציטוט. עוד משהו חשוב-הרופא התעסוקתי לא עיין אפילו במסמכים המפורטים של הרופא הנוירולוג אלא רק אמר ש"מה,הוא לא יודע מה זה מחשב?" למרות העובדה שהרופא הנוירולוג שלי כאמור המליץ על עבודה ללא לחץ אינטנסיבי וללא קהל,הרי הרופא התעסוקתי הגביל את העניין רק לעבודה מול קהל. השאלה היא---האם על סמך המכתב מהרופא התעסוקתי יכול המעביד להחליט להעביר אותי לשירות לקוחות טלפוני(ששם,אגב,הלחץ יותר גדול...),מכיוון שהרופא התעסוקתי לא התייחס לכך במכתבו ואסר רק על פעילות מול קהל? אני אשמח לקבל תשובה מהירה מכיוון שעליי להגיש את המכתב למעביד ואני מעוניין לדעת מה תהיינה התוצאות והאפשרויות שלי מבחינת פיצויים. למותר לציין שאיני מעוניין לעבוד יותר אצל המעסיק הנ"ל מכיוון שאין לו משרה המתאימה לי תודה דרך אגב-בפורום דיני עבודה לא התייחסו להודעה שלי,דווקא עכשיו בזמן הכי קריטי,שכאן אני נמצא בפרשת דרכים,שבה עלול המעביד להתחכם ולשלוח אותי לשירות לקוחות,שם הפרכוסים יחמירו,בטענה ש"זו עבודה ללא קהל..." אף פעם לא התאכזבתי מפורום אפילפסיה ואני בטוח שגם עכשיו לא. כל שנותר לי לקוות שאקבל תשובה ממישהו עד הבוקר-עד השיחה לממונים.

חייםלוי

Member
מנהל
חבל ששלאלת כל כך מאוחר, ממש בדקה

ה-90. אני לא מבין בדיני עבודה. נראה לי עם זאת שגם עבודה בשירות לקוחות טלפוני זה עבודה מול קהל ותעיד על כך דינה. כשאתה מדבר אתו אתה בהחלט יכול לומר שזה שירות לקהל גם אם הקהל לא עומד מולך ולוחץ אלא נמצא בטלפון ולוחץ. אני מבין שאתה לא רוצה לעבוד אצל המעסיק הזה ומקווה שההסבר הזה יגרום לפיטורין שלך וכך תקבל פיצויים. ייתכן שזה יעבוד. אבל שוב, אני חלש מאד בדיני עבודה וחבל שלא ענו, אולי כבר כן, בפורום הרלוונטי. בכל מקרה

הרופא התעסוקתי רואה בזה משחק כח

בינו לבין הנוירולוג (ד"ר ברנד,אם מישהו מכיר).העניין הוא שציינתי את העובדה הזאת בפניו והוא החליט שזה לא משנה שרק מה שהוא כותב משנה וזה סופי

תיקון

הסברתי לו את הלחץ הזהה בשני סוגי העבודה.לגבי משחקי הכח-כמובן שלא אמרתי לו שהוא משחק משחקי כח,אחרי הכל הוא זה שמחליט,לצערנו...

חייםלוי

Member
מנהל
עכשיו זה כבר בינך לבין המעסיק ולא

מול הרופא התעסוקתי. את ההסבר על שירות לקהל בטלפון = שירות לקהל פנים אל פנים תסביר למנהל שלך.

מה אמרו בעבודה?

אני חוזרת וממליצה לא לעזוב מקום עבודה למרות שאתה חוזר ומתעקש שאין שם שום עבודה שמתאימה לך. בנוסף אני ממליצה על פנייה מחודשת לרופא תעסוקתי בלויווי של עו"ד במידה ולא קיבלת את מבוקשך גם אם מדובר בסיום עבודתך,לרופא תעסוקתי מומלץ לפנות עם עו"ד וכתבתי לך את זה בעבר, תוכל לפנות שוב,תקבל הפנייה מרופא המשפחה אם צריך אל תתייאש... יום טוב, דינה

למעלה