מכתב מרומא

מכתב מרומא

פעם אמרת לי שלפעמים חלומות מתגשמים ,אתה חושב שגם סיפורי אגדות ? אני ברומא ואתה רחוק ...מזרקת טרווי בככר, לפי האגדה מי שמשליך מטבע ישוב לפה וגם יגשים את המשאלה שלו ,אני יכולתי לחשב רק על כמה אני רוצה אותך ,את הגבריות הבוטחת שלך , להתרפק על הכתף שלך ,להיות שם בקרבה הזו שמדגישה כל כך את ההבדלים הפיזיים , את הכהות שלך מול הלובן שלי ,תחייך שם את החיוך שאופף אותך בזוהר , אני ארד מן הכתף אל הלב וארגיש אותך ,אותו ,פועם בחוזקה ,זה החלק של האגדה לשמע את הפנימיות שלך ותרצה להיות חלק מן המחשבה שלי ותרצה לחשב עלי באותה המידה וההרגשה הנפשית הזו תמלא את כל הגוף והפראיות שלך תחדר אלי ,תתקיף א ותי ובבת אחת כל החושים יתחדדו כמו חיית שטח וותיקה והרעב הזה של הטרף הרצוי יגרום לי להוציא החוצה את כל הסערה שבי ,לצעק לך ,לשרוט ,להגיד כמה אני משתוקקת לראות אותך בפעולה כמו שאתה יודע ,אמיתית, כזו שמאפיינת אותך , שתסחרר אותי בכל החריפות שטמונה בך ,שתגרום לכל הלהט האסור ,הנצור שבי לאבד את השליטה ...

הרצון לראות את היד היפה שלך על הירך שלי ,להרגיש את ההתפעלות את ההתפעמות ,את דפיקות הלב מואצות כמו שלא היו ולא יהיו לעולם בלעדייך ,רק מן המבט בתווי הפנים המסוגננים , מהשילוב המשכר הזה של הסמכותיות וההפקרות שטמונים בך , שגורם לי ללהט מטריף ,לרצון להתייחד אתך ,מנטלית ,אינטימית לחוש אותך קרוב אלי ,ללטף את השקע ,את נקודת החיבור שבין הכתף השרירית שלך לצוואר המתוח , את הזרועות שירתחו בלהט התשוקה ,את העור השחום , להתמלא בחיות מהריח המסחרר שלך ,לחוש את הנשימות שלך על פניי ,מעידות על האנדרלין שיציף אותך ,אלחש לך על עוצמות הגירוי שיתעוררו בי , אחכה שתזדקף כולך ,שתצמיד אותי אלייך ,אמשוך אותך אלי ,ארגיש את ההתעוררות שלך ,אנשק אותך ברכות על פני העור וכל נשיקה רק תחזק את ההתעוררות שתעלה בך ואקלף ממך לאט את הבגדים ,עד הסוף ואסיר את שלי ישירות מולך רואה את השתקפות ההסרה בעינייך והחיבור הגופני יהפוך עם כל התקרבות עם כל פעולה ללוהט יותר פראי יותר מיוזע ואני אחוש ממעמקי עילאיות הנפש ועל בשרי כמה שווה היה לחכות לך...

למעלה