מכתב מרגש מאמא

doro500

New member
מכתב מרגש מאמא

...או שלא. לפני שנה אחרי מצעד הגאווה בירושלים, בו הייתי, יצאתי מהארון כבי בפני אמא שלי. היא די הייתה בשבר, ולאחר מכן היא הדחיקה את זה ולא דיברנו על שום דבר שקשור למיניות שלי מאז. ולפני דקות מספר קיבלתי את ההודעה הזאת: "קראתי עכשיו שיש מצעד גאווה בירושלים מחר. אני זוכרת שאתה לא בדיוק יודע מה אתה, ובשנה קודמת סיפרת שהיית בזה. מן הסתם ובכנות, אני מאוד לא אוהבת את זה ומקווה שתתעשת וכמו כל הסערות בחייך, ותגובותיך תרגע ותתאפס. מכל מקום תשמור לך את מניותיך באשר היא כרגע, לעצמך, ולא לפומביות. ואל אל תשתתף בהצגה הזו. ובינתיים כשאתה נתמך מאוד תחת קורתינו מגיע לנו שתתחשב גם בנו. אוהבים אותך." עד כמה שאני מבין את המניע ההורי ה"דואג", אני עצבני ומדוכא. ואני בא למצעד בכל מקרה.

Bell4Ever

New member
../images/Emo201.gif

גם אני רוצה לבוא למצעד, לצערי לא יקרה מסיבות אחרות שלא קשורות להורים, אבל אני איתך, אני חושבת שצריך ללכת ושזה החלטה שלנו ולא של ההורים. איך הורים לא מבינים שהם הראשונים שצרכים לקבל את ילדהם כמו שהם? לפחות הם לא התכחשו לקיומך, נגיד תודה על מה שיש ונחכה בסבלנות ליום שאמא שלך תצעד לידך במצעד. לפעמים הילדים צרכים להראות להורים את העולם.
המשפחה שלי לא יודעת על נטיותיי המיניות, כי עד עכשיו לא ראיתי פואנטה לספר להם, אני אוהבת את החיים הנוחים שלי, אבל גם לי זה הגיע בהפוכה: בשיחה רנדומלית עם אמא שלי שבה סיפרתי על חברה בי שיש לי היא אמרה שהיא לא מאמינה שיש דבר כזה, שהיא מבינה לסביות אבל בי זה נראה לה המצאה ובלה בלה אתם מכירים את כל הסטיגמות. בכל מקרה, אותי זה שעשע לשמוע את אמא שלי אומרת שהיא לא מאמינה שיצורים כמוני קיימים בעוד אני מטיילת לידה בשלווה, אולי יום אחד אני אפתח לה את העיניים, עד אז, שתישאר בעולם החשוך שלה, שלי דיי צבעוני. חזק ואמץ

Unrelated

New member
*חיבוק* :(

מצטערת לקרוא :( לפעמים ההורים שלנו יכולים להיות הכי אכזריים בעולם... מקווה שהמצעד יהיה מעצים וכיפי עבורך. יהיה גוש ביסקסואלי ואתה ממש מוזמן להשתתף בו.

אוהדאדם

New member
חבל שלא ענית לה

ההורים שלך בבירור מכניסים אותך חזרה לארון, שזה משהו שהורים לפעמים עושים. לפעמים בלי כוונה, לפעמים עם. כל הניסוח כולו מלא תקווה שזה רגעי, זמני, לא אמיתי, תקופה שהיא תוכל לקבור מאחוריה כפי שהיא קוברת את המיניות שלך כרגע. אני לא יודע אם יצאת בפניה מהארון בסערה, אבל אולי עם מרחק ופרספקטיבה כדאי לצאת מהארון בפניה בצורה רגועה ומאופסת. להגיד: אני רגוע, אני מאופס, וברור לי שאני לא סטרייט. הגיע הזמן שזה יהיה ברור גם לך.

PurpleFilth

New member
<חיבוק>

לצערינו, גם דברים כאלה קורים. וזה הכי קשה כשזה בא מא/נשים שחשובים/ות לנו כל כך. למרות כמה שהם/ן חשובות/ים כל כך, חשוב לזכור שהבושה היא שלה, לא שלך. אפשר להגיד "אני רגוע, אני מאופס, ואני יודע שאני לא סטרייט", ואפשר גם להגיד "יש לי קריזות ומצבי רוח, אני קופצני ומלא אהבה, אני עצבני ומדוכא, ואני יודע שאני בי." תודה ששיתפת. אני מקווה שבתור קהילה, נוכל לתת יותר תמיכה מאשר קו עזרה טלפוני =/

למעלה