מכתב מצפון מישהו אולי יכול לרשום לי או לתת קישור לדוגמא של מכתב מצפון לצבא?
B brabit1587 New member 21/6/05 #1 מכתב מצפון מישהו אולי יכול לרשום לי או לתת קישור לדוגמא של מכתב מצפון לצבא?
M Mיקי_ New member 21/6/05 #2 כנס למאמרי הפורום יש שם דוגמאות כמו כן יש מכתבי דוגמא באתר של פרופיל חדש
B brabit1587 New member 21/6/05 #3 ויש פה מישהו שקיבל פטור? יש מישהו פה שקיבל פטור מטעמי מצפון הודות למכתב שהוא שלח??
M Mיקי_ New member 22/6/05 #4 מן הסתם אני רק אחת מהם, ומכתב זה רק התחלת המסלול, יש וועדה אח"כ, ואת הפטור יש לשייך לעמידה בוועדה יותר מלמכתב שהוא יותר "אישור כניסה" לוועדה עצמה.
מן הסתם אני רק אחת מהם, ומכתב זה רק התחלת המסלול, יש וועדה אח"כ, ואת הפטור יש לשייך לעמידה בוועדה יותר מלמכתב שהוא יותר "אישור כניסה" לוועדה עצמה.
M Mיקי_ New member 22/6/05 #6 ??!!!מה זה משנה מה המין שלי? ולצורך העניין אני מכירה גם גברים שיצאו באותו תהליך של מכתב תחיל ואח"כ וועדה.
??!!!מה זה משנה מה המין שלי? ולצורך העניין אני מכירה גם גברים שיצאו באותו תהליך של מכתב תחיל ואח"כ וועדה.
ע עירד בן יצחק New member 28/6/05 #8 משנה זה משנה כי לצבא זה משנה. הצבא "מוותר" בקלות על נשים ולכן הן יכולות לצאת על פציפיזם. לא שמעתי על בחור שיצא על פציפיזם, אלא רק, והרבה, על נפשי. הגברים שיצאו על פציפיזם ניתן לספור אותם על יד אחת ושמענו עליהם.
משנה זה משנה כי לצבא זה משנה. הצבא "מוותר" בקלות על נשים ולכן הן יכולות לצאת על פציפיזם. לא שמעתי על בחור שיצא על פציפיזם, אלא רק, והרבה, על נפשי. הגברים שיצאו על פציפיזם ניתן לספור אותם על יד אחת ושמענו עליהם.