מכתב ממעביד בארץ

mayush23

New member
מכתב ממעביד בארץ

היי כולם אני אשמח לקבל תשבה אם מישהו יודע. אנחנו מגידים עכשיו טפסים בשגרירות אחרי שקיבלנו מכתב תמיכה מהקהילה. אני יודעת שבמסלול הפדרלי SW יש צורך באישור רציפות מביטוח לאומי ובנוסף מכתבים מהמעבידים של המגיש הראשי ומלוויו. השאלה היא כזו, בעלי הוא המגיש הראשי ועד לפני חודש בערך עבד, אבל הוא פוטר בגלל המצב הכלכלי בארץ, השאלה היא איזה מכתב אני מביאה, שאומר מה, מאיזה מעביד, והאם אני בכלל חייבת להביא או שאישור רציפות מספיק? בהנחה שאנחנו במסלול פרובינציאלי ולא SW בעצם. למה להתייחס? לפי איזו רשימה להביא מסמכים תומכים? תודה

נדמה לי שכבר עניתי לשאלה. בפרובינציאלי אין

צורך במכתבי מעסיק, מספיק האישור של ביטוח לאומי. לא מזיק שיהיו ברשותכם ואפילו שתגישו העתקים של כל מה שהגשתם בפרובנציה, אבל אין חובה כזו.

mayush23

New member
תודה רבה! גם בפרובינציה לא דרשו את זה בגלל זה

היה נראה לי מוזר. תודה בכל מקרה. מאיה

kruv adom

New member
אם עבדתי בחברת היי-טק אך לא צויין

כי הייתי מהנדס, האם זה מהווה בעיה? בהשכלתי הינני מהנדס ודי ברור כי עבדתי מהנדס. אין ברצוני לפנות למעסיק פעם נוספת בלי צורך.

עודד1278

New member
מה עושים כשהחברה נסגרה

אני בטוח ששאלו פה בעבר אבל לא מצאתי לרוע המזל שתי החברות הראשונות שעבדתי בהן נסגרו ופורקו לחלוטין אין לי אפשרות להשיג מכתבים מהם במקום העבודה הנוכחי אני עובד כבר 4 שנים האם זה מספיק להביא מכתב רק מהם? מה צריך להיות תוכן המכתב?

Astroo

New member
מצטרף לשאלה

במקרה שלי, החברה לא נסגרה אבל גם בלעדיה יש לי מעל 4 שנות נסיון, אז נראה לי כביזבוז זמן לבקש אישורים משם.

למעלה