מכתב מלב שבור

צדקניות

אתן לא מכירות בעובדות. לא שאלתן מדוע ולמה ככה נכתב. אתן בוחרות להגיב מעולמכן שלכן,פה הבעיה. אבל אולי אם הייתן רואות את כל הספקטרום... לא אין סיכוי. קשר אחוות הנשים תוקפות כל שבב לדעה גברית.

© RoNa

New member
גם גברים הגיבו לך

לא משנה מה היא עשתה - זכותכם לריב ולשלוף צפורניים, רק ראוי לעשות זאת עם קצת כבוד לצד השני, בכל זאת היא היתה בת הזוג שלך. את הכביסה המלוכלכך תכבסו בבית ולא לפני כל האומה.

הספרנית

New member
כשבנאדם בוחר להגיב בצורה מכוערת כמו שהגבת

אין שום סיבה שנרצה לדעת את העובדות, משום שהן לא רלוונטיות ברגע שבחרת לכתוב את דברים כאלו. ואל תעשה צחוק מעצמך או מהגברים בכללם ותתייחס למה שכתבת כ"דעה גברית". לא היתה פה שום דעה ובטח ובטח לא גברית. איחלת לאדם אחר שיהיה לו רע, ובנוסף הוספת משהו בתקווה לפגוע עוד יותר באותו אדם. לי (ואני בטוחה שגם לרוב האחרים) זה נראה מכוער מכל כיוון שממנו אני אסתכל. פיס אד לאב גבר גבר

אח.. איזה גבר!

חשבתי אולי שהאקסית המתוקה שלך גם השתדרגה? אתה יוצא רק עם רזות עם תחת קטן ואולי היא חיפשה דווקא להגדיל? אם כל מה שלקחת מהקשר שנגמר בינכם זה שאתה צריך לצאת רק עם רזות בעלות תחת קטן אז צר לי עליך כנראה שאתה מאלה שחושבים שאם בחורה היא לא רזה היא חייבת להתפשר ולקחת את מי שבכלל מסתכל עליה ועוד היא בחוצפתה (בעלת התחת הגדול) לא רצתה אותך.... ינכון שאנחנו לא יודעים מה באמת קרה שם אבל קח בחשבון שההודעה שלך מוציאה אותך קטן וקטנוני הקיצר

פ א ז ל

New member
שיהיה בהצלחה עם בנות התחת הקטן

ולא אני לא צדקנית! אם היית אומר שהיא הייתה לא בסדר, פגעה בך, שיחקה בך אז אולי היית מקבל אהדה אבל אם התיקון שלך זה לצאת מעכשיו רק עם רזות בעלות תחת קטן אז שיהיה לך בהצלחה עם זה

אז איך זה שאתה מתחיל עם כל מה שזז

בלי לברר קודם איזה תחת יש לה ? אתה יודע... מי שמצהיר שהוא חסר דאגות ( או בכלל יוצא בכאלו הצהרות ) הוא מרגיש בדיוק ההיפך. אז אם האקסית שלך באמת קוראת את זה, היא צריכה להיות מאושרת שנפטרה ממך.

פרסאוס

New member
בחיאת ראבאק מה אתה מקשקש

אתה עוד מציין שאתה חסר דאגות? אני לא אגיד שאני תמים ושאני מאחל טוב לכל העולם, אבל, כל אקסית שהייתה לי, אני מאחל לה כל טוב. ואני לא תמיד מסכים עם המחנה הנשי פה, אבל חבר יקר - ההודעה שלך מבחילה. ואתה יודע מה? לא משנה מה היא עשתה (במגבלות החוקי*). יש לך מה להגיד? תגיד. אבל רמיזות ארסיות בכיוון של כולם? אתה לא מתלונן או שופך את הלב, אתה פותח מריבה בצורה ילדותית ועוד על דפי הפורום. איחס.

הספרנית

New member
העלת בי נשכחות

עבר כל כך הרבה זמן מאז שעברו בי תחושות כאלו. אין מה לעשות, וכמה שיגידו לך שצריך להמשיך הלאה (והם צודקים) הזמן יעשה א שלו ואין ספק שאת תמשיכי לשמור על הסטטוס הזה של "ידידים" בינכם עד שיום אחד זה כל כך יכאב ואז תביני שאין מה לחפש שם זה משהו שאף אחד כמעט ולא מבין, צריך לחטוף את הסטירה הזו כדי להבין שאין יותר מה לחפש שם. מאחלת לך שהזמן יעבור מהר ואיתו גם הכאב

גאוי 7

New member
אלה אני לגמרי לגמרי איתך

מאמי, כולנו עוברים משברים קשים ואיומים כמו שלך וכמו משברים אחרים אני לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל מזה צומחים , חכי קצת ותראי ,

smartblonda

New member
זה כואב בנשמה

אבל כמאמר המשפט הקלישאי רק הזמן ירפא אל תהיי ידידה שלו אלא התרחקי ממנו ונסי לשקם את חייך בלעדיו.

אתם ממש חמודים כולכם ....

תודה לכולכם ... אתם מאוד חמודים. תודה גם לאלה ששלחו לי בפרטי ניחומים... ובכלל נחמד להיות כאן ולקרוא אותכם, יש פה כמה ח'ברה מאוד מצחיקים. אני יודעת שלא כדאי לי להיות ידידה שלו... . אבל אולי כמו שמישהי אמרה פה זה משהו שאני אעשה עד שאני ארגיש שמתפוצץ לי הלב ואז אני אתרחק. אני מרגישה קצת יותר טוב .. עליות וירידות... בבוקר ובלילה זה עדיין קשה. אני גם מתחילה לחשוב שאולי באמת עניין ההתאהבות זה משהו כימי במוח. כי אם נפרדנו אז כנראה שאנחנו לא צריכים להיות ביחד, הגיונית זה יכול להסתדר אבל בכל זאת אני מסרבת לקלוט. כנראה שזה באמת פעולה כימית שאין לי עליה שליטה. אולי אני סתם מנסה להגן על עצמי וממציאה לי כל מיני דברים :) שיהיה יום טוב לכולם

ד נ י ת3

New member
וואו... ריגשת אותי מאוד

וזרקת אותי 6 שנים אחורה, כשחשבתי שלעולם לא אוהב עוד מישהו אחר מלבדו, ואם לא איתו אז עדיף לבד. זוכרת כמה שמחתי בשבילו כשראיתי אותו בזוגיות החדשה שלו, ויחד עם זה זוכרת כמה זה כאב לי באותה נשימה. ידידים... כן.. הוא אז אמר שאני החברה הכי טובה שלו. ושזה הדבר שהכי חסר לו. בשביל עצמי הייתי חייבת להפסיק עם הידידות הזאת. הייתי חייבת לתת מקום ללב שלי לכאוב, ולעצמי זמן להתרחק. להחלים. שולחת לך חיבוק גדול ואוהב, וגם את הקלישאה "הזמן הוא הרופא הטוב ביותר" (שאני בטוחה שניראת לך עכשיו מעצבנת, טיפשית, מיותרת וללא טעם... - אבל מניסיון - בסוף הלב מחלים, ומוצאים אהבה חדשה).

למעלה