מכתב מזהבוש בניכר

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מכתב מזהבוש בניכר

למגי בוקר טוב או אולי צהרים טובים! אני כבר שלחתי לך אתמול אבל כנראה לא הגיעה אליך מייל דרך הפורום לצערי אני לא מצליחה להכנס לפורום מאז שישבתי עם צביקה בעלי והורדנו את כל הקוקיס כפי שכתבת לנו מה שקורה בכדי להכנס לפורום כלומר לכתוב תשובה לאחד הכותבים אני צריכה כאילו להכנס מחדש לפורום כלומר להרשם מחדש אבל משהו שם לא עובד תקין כי כל שם הכנסתי גם אני וגם צביקה הופיע המשפט שם משתמש כבר קיים נסה משהו אחר זה הגיעה לאבסורד כזה שישבתי וכתבי שם כמו שאננה וגם הודיעו שיש כבר שם כזר או במקרה הטוב היה מופיע מחדש כאילו לא הכנסתי כלום כולל שמות חדשים לחלוטין וגם צביקה ניסה גם אתמול וגם הבוקר בכל מקרה אני כבר לא יודעת איך להיכנס חוץ מזה שאני קוראת את כל מה נכתב אין לי שום אפשרות להכנס לכתוב שרק לא תחשבי שאני בין הנעלבות של אלומינום סתאםםםםםםםםםםםםם. בכל מיקרה אין לי מושג איך אבל אולי תבדיקי עם ההנהלה מה קורה אצלהם, או מה באמת הבעיה שם. וחוץ מזה הכל הכל בסדר תודה זהבה. ************* שלחתי מיד את המכתב אל ההנהלה....אבל חשבתי שאולי גם פה יש מישהו שיכול לעזור לזהבוש עם עצה טובה.... אחרת אאלץ להזעיק שוב את הגאון......... שאינו אוהב לטפל בבעיות של אמא שלו............וחבריה

זהבוש../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

ביאוס אמיתי לקרוא מבלי יכולת להגיב. כמו להכנס לבריכת שחיה עם ידיים קשורות. לא יודעת איך פותרים לך בעיה כזותי, כנראה שהרשת מזהה את המחשב שלכם. אין לכם איזה לפ-טופ בסביבה? חיבוק גדול ממני. ו-
גם.

למעלה