מכתב מהורים

timo12

New member
מכתב מהורים

שלום
ביום ראשון סוף סוף אחרי המתנה של חודשיים הייתי במשרד הפנים לפתוח תיק חיים משותפים עם בן זוגי הפקידה כרגיל דרשה שאביא מכתב מההורים שהם מאשרים שאני גר איתם
מה הכוונה שלה?
ומה המלל שהם רוצים?
וגם היא עיקמה פנים ששמעה את הגיל שלנו אני 24 והוא 22 האם לדעתכם זאת תהיה בעיה?
תןדה מראש

prizman

New member
אתם מדברים על חיים משותפים

אז לדעתי מה שרצו זה מכתב שאתם ולא רק אתה גרים איתם או שאתם חיים במקום אחר יחד.
המלל הוא די ברור אני חושב, שאתם גרים איתם מזה תקופה, אתם זוג וכו'.
לא בעיה חריגה. הם לא יאהבו את עניין הגיל אבל הם לא מקבלים משכורת כדי לאהוב אלא כדי
לעבוד. אין מה להתרגש.
במאמר מוסגר, אכן יש מקום לתהות איזה אחוז מהזוגות החילונים שהתחילו מערכת יחסים בגיל
כזה, קצת לפני למעשה, אכן שורדים 5-7 שנים שלוקח התהליך. אבל זה רק מסקרן, ממש לא רלוונטי.

timo12

New member
הוא לא נמצא בארץ

הבעיה שהוא לא גר איתי בארץ אף פעם גרנו שם ביחד לכן לא הבנתי איזה אישור מההורים היא רוצה [מזכיר אישור מההורים כמו בכיתה א]
ולעיניין הגיל אנחנו כבר שורדים בתאילנד ביחד 3 שנים מכווה שבארץ גם נישרוד

randyloo

New member
מכתב

במכתב רצוי לכתוב שאת גרה אצלם ושהם מכירים את בן זוגך ושבביקוריו בארץ הוא מתגורר איתך וגם שיגור איתך כאשר יגיע לכאן לשהות קבועה.
בפתיחת תיק חדש עדיין אין מגורים משותפים עם בן הזוג אבל צריך להראות שיש תשתית לכך, כלומר לכשיגיע בן הזוג לארץ הוא יגור אתך באותו מקום.

randyloo

New member
מה לא בסדר בגיל ?

אם תחילת שנות העשרים אינן גיל טוב לאהבה - מתי כן?

אין צורך להתרגש מפרצופים של פקידות..

אני התחתנתי בגיל 21 . והייתי עים אישתי ז"ל

47 שנים . ואים אלוהים לא הייה לוקח אותה למעלה היינו מגיעים עד 120

prizman

New member
אי אפשר לדעת, אולי הוא היה לוקח אותך,

לא שברור לי למה.

אספרסו2

New member
הגיע הזמן לכתבה בכולבוטק

שרות הלקוחות שלו לא עונה כבר אלפי שנים.

prizman

New member
למדתי בישיבה, בעמידה, בהליכה ואפילו בשכיבה

ועדיין הקשר הקרוב ביותר שלי עם אלוהים היה כשהייתי עם מישהי
ובאיזה שלב היא צעקה OOOHHH MY GOD.
אבל לדעתי היא טעתה בזיהוי.

timo12

New member
נכווה לטוב

אני מכווה שהם לא יערימו קשיים בגלל הגיל

nok13

New member
אני חושבת מה הם רוצים עם הגיל

עם הוא בחור תאילנדי בגיל הזה בדרך כלל או שהם מחתנים עם בחורה תאילנדית ויוצאים לעבוד או עם הם מהכפרים הם יוצאים לחו''ל לעבוד ורק אחרי זה מחתנים אז מגיל 19 הוא איתך זה יכול לפרש כקצת מוזר...
אבל תראה אני 9 שנים מעל בעלי עם רקע אחר לגמרי ושרדנו איך שהוא את כל השנים... לא יודעים מה קורה מחר כמובן אבל ... צריך לא להתרגש מכל דבר של משרד הפנים. כן התפקיד שלהם זה לוודא שאין מתחזים (ויש הרבה צערנו ) והם לא רוצים אישורים כמו בית ספר (רואים שאת\ה צעיר\ה) אלה רוצים לוודא שבאמת אתם ביחד כזוג בעניים של אנשים אחרים ... אין טעם להתעצבן...
יש לכם דרך ערוך מאוד עד הסוף אז חבל על העצבים..

nok13

New member
שחכתי לציין שלי יש בעל בחור תאילנדי מהכפרים

ויש עוד כמה מאיתנו פה בארץ... ועם הוא מקורט אז אולי תרצו פעם להיפגש עם בעלי

nok13

New member
udon thani... אחרת מקורט....

פה בארץ החבר'ה מאודון מוכרים כקשרים במכירות של יאאא באא..
כן אודון זה מאוד רחוק מקורט.... אפילו במונחים של 'לא ישראלים' (כש תל אביב נחשב לרחוק מירושלים)... אבל על דאגה...

כמו שאמרתי יש כמה בנות פה ובכלל עם בעלים (חברים) תאילנדים וחלק היו פועלים בחקלאות או מסעדנות ואולי פה ושם אחד אולי אחד שמישהיא פגשה שם ... לנו יש אזרחות מלפני חודש וחזרנו בביקור קצר (לי) וערוך (לו) משם.

אבל כן שמדברים על גיל עובדי משרד הפנים שואלים לעצמם למה שבחור עני מ-אודון תני יהייה עם בחורה יותר מבוגרת ועוד הוא מגיל צעיר יחסית... בלהבלהבלה... אז תחשבו על סיבות טובות...

למעלה