מכתב לשר

מכתב לשר

לכבוד שר התיירות, שלום לפני שאגיש לך את הצעתי, ברצוני להציג עצמי לפניך. שמי יוחאי גורן, אני מורה דרך לתיירים משנת 1963, בוגר הקורס השלישי של משרד התיירות, שהיה בהנהלתו של מר אורי דביר,. מאז עד פרוץ האיטיפדה הדרכתי, וגם הרצאתי בשני קורסים בנושא מתודיקה להדרכת צליינים. פרסמתי מספר כתבות בפרסומים שלנו, וגם בעיתונים העוסקים בצליינות נוצרית בשפה הגרמנית. אדוני, כל זאת אינני כותב לך על מנת לפאר את עצמי, אלא , על מנת שתתיחס ברצינות להצעתי. התארגנה דרך פורומים העוסקים בתיירות ובעיות של מורי דרך, קבוצת מדרכים החושבת שמהראוי יהיה להמליץ על מר אורי דביר לקבלת פרס ישראל על תרומתו להכרת הארץ, הפצת הידע, גורם דומיננטי לחבב טיולים על רוב העם, יוזם חוג "המשוטטים" של חב" אגד והרוח החיה בסימון והפצת מפת "השבילים". קצר המקום מלציין את יתר העיסוקים בנושא זה, כמו שיחות אין ספור ברדיו, הרצאות, וכתיבת מאמרים וספרים שהם למעשה מפעל חייו של איש יקר זה. העיקר; על כולנו, העוסקים בכך היה מקרין קצת מכבוד זה. בתקוה שכבוד השר יראה הצעה זאת בחיוב ויפעל למען מימושה. בכבוד רב יוחאי גורן

alonaski

New member
יפה! ../images/Emo140.gif ופה אנחנו מצרפים את

חתימותינו? ושמותנו? אני הייתי מציעה שליד כל חתימה - יוסיף כל אחד בשורה-שתיים את הקשר האישי שלו לתרומתו של אורי דביר בחייו המקצועיים (או בכלל). = מה שיחזק את ההמלצה שלנו לפרס ישראל לאורי דביר על מפעל חיים!
מה דעתך/כם?...

יוחאי - ישר כח! האם אתה רוצה החתמה?

אפשר לארגן נוסח מכתב אותו יורידו אנשים מהאינטרנט, יחתמו וישלחו בדואר או בפקס'. מה דעתך? אני שמח שלקחת על עצמך להוביל את המהלך! ישר כח!

קטן מדי

אני כמובן קטן מדי להרים פרויקט כזה ולכן כל פעולה שתעשה - תבורך. אני גם מסרתי את הטיפול היותר אישי לאוני עמיאל ידידי הטוב - גם הוא חניך בית ברל והשפעתו על משרד התיירות בודאי יותר גדולה משלי.העיקר,הגלגל התחיל להסתובב וכל המוסיף יבורך.

אורי דביר

ברגע שאוני עמיאל יודיע לי מה הוא יכול לפעול במשרדי הממשלה הנוגעים בדבר,אני אודיע לכם דרך הפורום. היום קבלתי הודעה דרך אחת העובדות במשרד עמיאל, שאוני יתקשר אלי בקרוב.

אוני עמיעל

הוא דיבר איתי היום ושוקל כתלמידו של אור לעמוד בראש העמות שתפנה למוסד הנוגע בדבר "פרס ישראל" ולהתחיל לפעול

מענין איפו חינכו אותו???

מאז שהיה שר לתיירות הראשון עקיבא גוברין ז"ל אני נוהג לכתוב לכל שר תיירות .לא תמיד התיחסו לנושאים שכתבתי להם אך לא היה אפלו פעם אחת שלא קבלתי תשובה אפילו בנאלית :"מכתבך הובא לידיעת השר ..." הפעם גם לכך לא זכיתי. היכן הוא קיבל את חינוכו שלא לענות על מכתב של אזרח??? תיירים אין!! עבור מה הוא לוקח משכורת???

למעלה