מכתב לשרה:

מכתב לשרה:

Sara, I`m sorry. I`m ssoooooooooooooooo sorry.... Remember we talked about what we regret most in our lives? Well, since that night, I know what I regret the most. I regret making you believe we didn`t have something special going on between us, and making you feel like a ball we pass to eachother. But I know what I do not regret the most in my life. Having you as my first. I know why I agreed to let you have sex with Adam and I at the same time, and I think you know the reason as well. I can only say that he makes me do crazy things too. And I will never forgive him for what he has done, and my self for letting him do that to us. I`m going to stop writing now, cause I know that your words will be the best cure for my wound, and I can`t wait to hear from you again. I`m not sure I love you, but I`m sure it will be a very long quest `till I find someone that I could love more in this fucking country. Truely yours, David. p.s. The truth is diversified. And I sure don`t want to know the whole truth about what happened behind my back between you and Adam. Adam told me something that I doubt happened (ofcourse it happens a lot), but anyway, I looked at the movie we made with Adam and it made me feel sick. What will make me feel even sicker is giving Adam a copy of the film as he asked me too. I`m gonna say no, and I know he will be simpethetic and agree with my desission (and if not, his problem) :-( אז תגידו מה דעתכם! מה הייתם כותבים במקומי, האם לדעתכם היא התרשמה? ונמשיך: About what you said... I told you that the only cure for my pain was your words and I was right. One thing (amoung others) that keeps comming back to me is our last good-bye kiss. what was that all about? we didn`t get close at all! When we got outside Adam told me ``How come you`re here allready?!``, and then I realized they ment to leave me with you for a while. it was like a brick landed on my heart, all I wanted is to run back to the hotel and take you in my arms, but it was too late. Things got colder between us that mornning anyway, you know? Tell me what were your thoughts! I need to have it! זה חלק מהמכתב השני... את תגובתה כבר פרסמתי פה קודם אם אני לא טועה, אבל אם כן, ובא לכם לקרוא אותה בכל זאת, תגיבו ואני אפרסם! ונמשיך... I want to talk about Adam. For one more time and that`s it, he doesn`t exsist anymore in our relationship. Adam had control of both of us. He`s far more confortable in this kind of situations than me, I don`t know about you. Adam told me things which he thought would make me feel better, cause they made him look clean. Istead, they made me feel even worse cause they ment you were lying. I`m sure you know this but it`s far more important for me what are your feelings for me than what are his, cause I care more for you. He told me that you came to him that night and he wanted to go to sleep, and that you`re the one who wanted him, and he`s the one who wanted to ask me if I had problems with it first. I believe everything you say, and doubt everything he says. ובכן זה מספיק בינתיים אני חושב... תהנו וביי! דוד, הולך להתחיל ללמוד למבחן במגנטיות (פיזיקה)... ;-)

מספר דברים

1. די נמאס מהקטע הזה. אני לא קורא ספרים באנגלית בדר``כ ואני לא מתכוון לעשות את זה כאן ולהרוס לי את העיניים, זה ממש מעייף, וכבר כל הקטע הזה של המנאג`ה טוואה נהפך לפאסה! די , נמאס מכל המשולש הזה שרה-אדם-אתה כמה שהשילוש הזה קדוש , תראה, בסוף נתחיל להיות כופרים ונרשוף את ביתך. טוב נו לא להגזים אולי רק נאנוס את אחותך. 2. אפשר לקבל את הקסטה? ברצינות, בחיים שלי לא ראיתי סרט כחול אמיתי. אני לא מכיר אותך , אז לא נראה לי שזה יביך אותך, וזה עוד סרט ביתי כזה, אז זה צריך להיות אמיתי לגמרי.זה ממש יסב לי אושר מכל הסוגים. וכדי שהמצפון שלך יהיה נקי- אני לא מאונן, בכלל, אף פעם (וברקע קולות נשמעים: ``יותר מדי אינפורמציה מאשר הייתי צריך\צריכה לדעת``) 3.צריך עזרה בפיזיקה? אני ספץ בפיזיקה. אני לוקח 50 שקל לשעה בדר``כ במתמטיקה ופיזיקה. אבל אני יכול גם להסכים לעיסקות חליפין(שטיחים, שיני זהב, מכונות כביסה, קסטות לוהטות). אודה אם תתייחס, אודה אפילו יותר אם תסכים. ואני שיקרתי. אני קורא באנגלית לפעמים. אבל זה ממש מכאיב לקרוא באנגלית. כלומר, פיזית.(אמא אומרת- ``אנשים קטנים משקרים, אנשים גדולים מודים בכך, ואנשים ענקיים לא עוברים דרך הדלת) לילה טוב, ליל אמת ויגון. לילה טוב נחליאלי. ערן.

הספץ של שימעוני

לפני החופש אמא שלי לקחה אותי יחד עם שתי חברות שלי לבי``ס שלה לערוך משהו שמה. היא צרפה אלינו איזשהו שימעוני מצחיק, שאמור להיות י``בניק, אבל אם תשאלו אותי הוא צריך להיות בן שלושים בערך. תחקרנו אותו בקשר לאיזו מורה אמא שלי [היא לא נותנת שיעורי בית, נותנת להם סיכומים מודפסים, לא מדברת עלי ועל אנשים משפחתיים אחרים והם בעיקרון מאוד אוהבים את ה``שיטת לימוד שלה``- המילים של שימעוני], הוא תחקר קלות כשהגענו לקלטת שצילמנו אצלי בבית. הזכרנו את אח שלי, הוא כמובן [כמו כל תלמיד שפוגש צאצא של מורה] דרש לדעת ציונים כלליים. זאת הייתה סתם שיחה משעממת, מהדברים האלו שאומרים לאנשים בשלבים הראשונים כשמכירים אותם- אני לא שמעתי שום דבר חדש. פתאןם משום מקום נפל המישפט הבא [אם יש עיוות קל, הוא בהשראת הזמן שעבר מאז]: ``..אח שלך בטח ספץ בתנ``ך..`` -``ספץ??`` {פירצי צחוק בילתי נישלטים} ``ספץ?? מה זה אומר?`` ``מי אומר את זה בכלל?`` שימעוני [ובציטוט הזה אני ממש לא בטוחה, זה רק הרעיון הכללי]: ``מה אתן לא יודעות מה זה ספץ? ספץ זה כאילו ממש טוב במשהו..`` אווו קיי...

ומוסר ההשכל

לא הבתי משהו. מי זה שמעוני? אחד בשם שמעוני? או מבי``ס שמעוני? נניח ששמו שמעוני. אז לפי הבנתי מוסר ההשכל הוא: המזרחי המפגר שמצחיק את כולם. כלומר, הוא חשף בפנייך מילה גבוהה, ואת במקום להסתכל עליו ולהעריך את שליטתו בשפתנו העלבת אותו. יפה מאוד. בזמן האחרון שמתי לב שכולם נעשו גזענים. שמורה שלנו לדוגמא לאנגלית כשלאחד צילצל הפלאפון(מזרחי כמובן) היא אמרה את המשפט: `` היום נותנים להם גם טלפונים`` הייתי מזועזע. ואני פשוט הגבתי כי אין דבר שיותר מרגיז אותי מגזענות שחורה ומגעילה, כמו מה שיוצא מהאף כשאתה מדמם וחולה והדימום מקריש עם נזלת. תגיבי! בבקשה.

ספץ זאת לא מילה גבוהה...

זאת מילה טפשית, אפילו באנגלית לא משתמשים בה (השפה הקשה, להזכירך). וחוץ מזה, לא יודע אם עקבת אבל שאלתי אם יש למישהו בפורום בעיה עם זה שאני אמשיך בפרסום ההודעות על המשולש הקדוש הזה, וקיבלתי תגובה אחת חיובית נרגשת. תאמין לי שגם לי נראה שזה כבר ``רן אאוט אוף פאשן`` כל הקטע הזה, ובגלל זה בלבד שאלתי את דעתכם בנושא. וכמו שהמורה לפיזיקה שלי אומר ``אם היית מקשיב ושומע היית יודע``, ואני מוסיף ``והיית יכול להגיב בזמן``. אני מצחיק אותך? סביר להניח שלא. תתנחם בעובדה שניסיתי, ואל תחשוב על כך יותר מדי. דוד.

למעלה