מכתב לרבנים

• פותח הנושא yr4u
  • פורסם בתאריך

yr4u

New member
מכתב לרבנים

שלום לכל הפורום , מצ"ב מכתב לרבנים בנושא הנטיה ההומוסקסואלית בקרב דתיים אתם מוזמנים להגיב ולהצביע . http://www.hutzpa.co.il/main/article.aspx?Article_id=2204 כל מי שמעוניין להגיב באופן אישי, בחומר נוסף וכיוצ"ב, יכול לפנות אלי גם דרך התיבה באתר. שיהיה לכולנו רק טוב.

yr4u

New member
תגובות ?

היי אני אשמח אם תקראו ותתנו את התייחסותכם למכתב תודה רבה ושבת שלום

religious7

New member
yr4u

עניין ההומוסקסואליות מול הדת הוא עניין בעייתי. אני מאמין שהרבנים מודעים לעצם חשיבות הדבר, אבל יש לפעמים אטימות בעניין. וגם אם הם מגלים הזדהות והבנה, אני לא מאמין שהם יודו בכך בריש גלי, או שיתנו איזה היתר לכך, כי אח"כ החברה הדתית לא תסתכל על אותו רב בדרך בה נהגו לפני כן. חוץ מזה, שאני מכיר דתי שניסה לצאת עם בנות (ושיתף את רבו בכל התהליכים בו זמנית) אבל לא הרגיש משיכה בכלל. הרב אמר לו שאם הוא משתדל ומנסה לצאת עם בנות, אך לא מרגיש שום דבר (רגשי/מיני), אז אפשר.... אבל הוא הדגיש שזה השלב הסופי, רק אחרי שממש התאמצת... עצם התשובה של הרב מראה סוג של התקדמות, אבל לא חברתית, אלא נקודתית בלבד. בכל אופן, כל הכבוד על המכתב. לאיזה רב התכוונת לשלוח אותו? שבת שלום, רליג'ס

GrimBoy

New member
הרבנית גילה בלות הגיבה לזה ...

היא אמרה "בומלחצ'י ברוואחצ'י ביינו סמאחצ'י".... (היא הייתה בלי התותבות באותו זמן)...

GrimBoy

New member
זה אכן מכתב מאוד יפה והגיוני...

אבל One must wonder, בחברה שקבלת השונה בה זה כמו דץ בתוך בר של סטרייטים, מה הסיכוי שמישהו באמת ישנה את השקפת העולם שלו (במקרה שלהם את דבריי התנ"ך או את הפירושים שכל כך נוח להם לתת לו) בגלל שאנחנו ביקשנו? (ההומואים..)...

למעלה