מכתב לעצמי...

ג.

New member
קיפודה ולירז...

קיפודה - מזל טוב על הכחול ועל לקיחת האחריות...
אני בטוחה שתנווטי בבטחה ובהמון אהבה (כבר רואים - לא???????. - מה את עושה בלילות??????????
) ולירז - רגישות זו תכונה נפלאה (בעיקר אם יודעים להראות אותה...) ובעזרתה אפשר לשנות את העולם ולעשות אותו טוב יותר... שמחה שאת כזו ושולחת

לירז מקסימה!

לא יודע מה להגיד... רק שנגעת לי ושאני מזדהה. ושאני מאחל לך כל טוב... ושתאהבי את עצמך, כי זה מגיע לך. אני יודע שזה מגיע לך. אני יודע שאת בנאדם מקסים ונפלא. אני חש זאת. אני לא רוצה שתסבלי (מעצמך או מאחר, זה לא משנה). זה לא מגיע לך. הציבי עצמך בעדיפות ראשונה, כי את כל כך יקרה ומקסימה. מקווה להכיר אותך טוב יותר בהמשך, שלך באהבה, בן

גם אני מעופף...

עכשיו, מקריאה שניה של דברייך, הבנתי שאת כבר "מציבה עצמך בעדיפות ראשונה"... ושזה כולל להימנע מלפגוע באחרים, כי זה כואב לך. טוב, ברור. זה לא משנה מלה אחת ממה שאמרתי. לירז, אני לא יודע אם אני מדמיין או שבאמת הגיע אליי משהו דרך הטקסט שכתבת (וגם כתבת פה בעבר), אבל כרגע אני: - מרגיש חום ואהבה כלפייך... אני מדמיין אותך ורוצה לחבק אותך (לא מדמיין אותך חיצונית, זה לא מענין אותי כמובן... אני מדמיין אותך! ) - רוצה כבר להכיר אותך באמת... בטוח שאתרגש מלהכיר אדם מופלא שהוא את... שלך באהבה, בן נ.ב. מקווה שלא תגיבי בציניות על הודעתי. אבל אם כן, זה בסדר, אני לא כועס. זכותי להרגיש את מה שאני מרגיש כלפייך וזכותי שתהיה לי דיעה אודותייך אפילו בשלב מוקדם זה... קשה שלא לדמיין, קשה שלא להניח לאינטואיציה לפעול וקשה שלא להגיב לפעולתה. אז... שוב, באהבה, לירז - ולא מגיע לך לסבול! תחייכי! תהני! את בנאדם נפלא!!!

בן.

תודה. זו המילה היחידה שאני מוצאת אחרי שקראתי את ההודעה שלך. מילה פשוטה ויפה, תודה!!! באהבה רבה רבה, אני.

וואו, אני מתרגש ושמח כל כך,

כשכתבתי את הודעתי כתבתי אותה בחשש מה... משהו בתוכי התכווץ מראש, כי נפתחתי אלייך ותוך כדי כך פחדתי מתגובה צינית או פגיעה... איזה כיף שבמקומה הגיעה התגובה שלך, חמימה ופשוטה ואמיתית ונוגעת... איזה כיף לי! אני פשוט שמח... ואני רוצה להיפתח אלייך אפילו יותר... מקווה להכיר אותך יותר בקרוב... תודה לך, לירז, נתת לי הרבה... באמת!... וזה היה חשוב לי! שלך באהבה, בן

בן...

באמת שלא מצאתי סיבה לענות בציניות. היה לי פשוט כיף לקרוא את ההודעה ( ת´אמת? קראתי אותה פעמיים, או אולי שלוש...) ואני חושבת שאם משהו נתן פה הרבה, זה אתה ויתר חברי הפורום לי, ולא להיפך. גם אני מקווה להכיר את כולכם, אתם נשמעים אנשים מדהימים! שלך- אני.

וואו, איזה מדהים לי!... אני ממש -

מתרגש! המלה "תודה"? לא מדוייק, זה משהו אחר. זה חיבוק, זה אהבה, זה משהו בתוכי שמגיב אלייך... לירז... אני מחבק אותך... חיבוק ארוווווווווך... ואוהההההב... שלך באהבה (ובשמחה אדירה) בן

deep ocean

New member
איזה יופי!!!!!!!!!

בן בן תמשיך ללכת אחרי מה שהלב מרגיש אני שמחה שהפחד מהתגובה הצינית לא הרתיע אותך! ולמה שמישהו יגיב בציניות?!

לא חשבתי...

שאפשר להרגיש חיבוק, רק דרך מילים. חשבתי שחיבוק בא במגע פיזי. אני שמחה לגלות שטעיתי. בן, החיבוק שלך נדד עד פה והגיע היישר אליי... שולחת חיבוק עצום בחזרה. אני. נ.ב. אני שמחה ששימחתי אותך.

deep ocean

New member
בן הלך לישון כי דיברתי איתו

והוא צריך להשלים שעות שינה אבל הוא קיבל את החיבוק בחלום שלו בטח עכשיו ויודעת שהוא שולח לך חיבוק ענק חזרה!!! ואת אהבתו!!! והוא מחבק נהדר את צריכה לבוא למפגשי פורום שלנו ולבדוק את זה! :) כבר עשינו שני מפגשי פורום, והיה ממש כיף עם כולם!

deep ocean

New member
התכוונתי שהוא הלך לישון ושאני יודעת

שהוא הלך כי דיברתי איתו לא שהוא הלך בגלל שדיברתי איתו זה נשמע מוזר שהוא הלך כי הוא דיבר איתי חהחה

מיכלי..

אם עדיין ערה בכדי לקרוא את זה.. לילה מעולה וחלומות פז.. קשה לי לחכות ליום שבת............ אוהבת. שני.

deep ocean

New member
ההודעה האחרונה שקראתי היתה זו!

:) איזה כיף גם אני מחכה ליום שבת אבל המפגש באמת הולך להתרחש ביום שבת? אולי תכתיב מחר הודעה חדשה ושכל אחד ישרשר שם אם הוא בא

מצטרפת לאיחוליי הלילה טוב...

אבל למפגש אני חוששת שלא אוכל להגיע. בכל אופן אני בטוחה שהוא מחבק נהדר... אני.

למה לא??????????

כדאי לך... <תאמיני לי..> איך חששתי פעם קודמת.. שהייתה הראשונה מבין המפגשים בשבילי.. ולא הצטערתי לרגע.. להפך אפילו..

לירזוווווווווווש!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

מה נשמע!?!?! בוקר טוב לך, מתוקה!!! תקשיבי, אני רק ב-19:30 גומר את השיעור האחרון ביום שבת להעביר, הולך להתקלח ולהפוך עצמי לבן תרבות - כך שלפני 20:15 אין סיכוי שאני יוצא מהבית!!! ואם אני, שיוצא מהבית מת"א רק בסביבות 20:30 (שזה הרבה אחרי שהשבת יוצאת, לא?) יכול להגיע למפגש, אז בטח שאת יכולה. אין לך ממה לפחד, בהן צידקי. אפשרות: בואי נדבר שתי מלים בטלפון (תשלחי לי את המספר שלך למייל, אולי)ואולי זה יעשה לך חשק להגיע. בכל מקרה, אני אשמח מאוד לדבר איתך!!! אני מאוד מאוד מאוד שמח שהכרתי אותך - ומקווה ובטוח שזוהי רק ההתחלה... שלך באהבה, בן

למעלה