מכתב למרחב

RED1917

New member
מכתב למרחב

שלום. אנא אל תגיב בפאניקה אבל עליך להתעורר ולהשתלט על המצב. מרחב כולנו יודעים שאתה ליברל, איש טוב לב ונחמד ודובר אמת, אך משהו מוזר קורה באתר, דמות מוזרה שבוחרת להופיע ללא כל ידיעתך ושליטתך המכנה עצמה אהרון תמוז משתוללת כתרנגולת שכרתו לה את הראש, ומזיקה לדימוי שלך כליברל. היא החלה בכך שיצאה להזדהות עם הריאקציונר הידוע מטארניך שבין השאר ארגן את הפוגרום הידוע בשם הפ הפ שהתרחש ב1812. היה ברור לי שזה לא אתה משום שלא ייתכן שאדם שפוי. יטען תוך מספר דקות כי א. כלל לא היה כזה פוגרום. ב. . כי מטרניך לא שלט על הערים שבהן נערך הפוגרום שהיו בבוואריה, מה שהעיד בניגוד לכל אדם בעל ידע כמוך, כי מודבר בבור שלא יודע מה היו גבולות האימפריה האוסטרית שכללו את בוואריה. ג. כי מטרניך הגדול דיכא את הפוגרומים. לאחר מכן כדי להזיק לך כליברל, הוא יצא להגנת הנאצים בלטוויה. זה במפורש לא יכול היה להיות אלא פרובוקציה כנגדך כליברל מוצהר. ולהוסיף נזק וחרפה לך כליברל, הוא גם הודיע כי הוא רואה את מוסוליני כאישיות חיובית וכי אדנוואר היה מענקי הרוח של כל הדורות, שכן היו באדמיניסטרציה שלו נאצים רבים. ומסתבר שגם תמך בדיכוי המרד של מעמד הפועלים בגרמניה ב1918-1919 על ידי "הפרייקורפ, כולל היטלר עצמו. התעורר מרחב, הוא מבזה אותך בזמן האחרון עוד יותר משום שבכל פעם שהוא נחשף כשקרן, ואני מקווה שכליברל אתה מעריך שהוא נחשף ככזה, הוא מקלל ומגדף מריר רוק וצועק ארצה גבלס מלקק הנעליים, ארצה גבלס מלקק המגפיים ממש כפטשיסט, בניגוד להרגליך המיניים שלא כוללים כאלו אקטים מוזרים. אתה כמובן יודע שהיטלר ידע שני סוגי נשים האישה העליונה לה ליקק את הנעליים והמגפיים וביקש שתדרוך עליו, והנמוכה שבה התעלל. התעורר מרחב ושים דמות זאת שיצאה מכלל שלילה, במקומה שאחרת אנשים יחשבו ששוב ברחה לך אחת הדמויות הפועלות בך..

אוגי 2000

New member
שורץ- מדוע הינך מגיב לו בכלל?

הרמה שלך הרבה יותר גבוהה משלו. אתה יודע שכשאדם חכם מתוכח ברחוב עם טיפש, אז האנשים חושבים ששניהם טיפשים. צר לי עליך שורץ, אנא נתק מימנו מגע, לטובתך! אוגי- 2000

RED1917

New member
אתה צודק

אולם נאלצתי לחשוף קודם כל מיהו באמת ועתה שכולם רואים שמדובר למעשה בתומך נאצים, לא אענה לו יותר.

מצא מין את מינו: קומוניסט ופאשיסט

הילכו קומוניסט עם פאשיסט גזען בלתי אם נועדו? החבר החדש של שורץ מקומונת 'הימין האמיתי' (התשליל של 'שמאל בעבודה' של שורץ): "לסלק את הערבים מהקומונה מיד!ו אוגי 2000 ו 15:57 | 15/10 מה זה כאן זה לא פורום הליכוד, שהערבים שורצים שם. יש לגרשם מהקומונה ואח"כ מכל המדינה"

RED1917

New member
בוא ותבין משהו מרחב

הימין הכותב באתר זה הוא ימין לאומני, אולם לא כל ימין לאומני הוא פשיסט. הפשיזם רואה בראש וראשונה את תנועת הפועלים ובמיוחד את המרקסיסטים את האויב הראשון שלו. מה שאתה כתבת בהזדהותך עם מוסוליני , עם הנאצים הלטווים ועם הנאצים בממשל אדונואר קומם עליך לא רק את השמאל באתר זה על כל גווניו , אלא אף את הימין. במיוחד כאשר סגנון כתיבתך מעורר בחילה .אספר לך עוד משהוא שאולי יחדור למוחך המעוות. כאשר אדנואר הגיע לארץ, אני שידעתי כי המינהל שלו מלא בנאצים הפגנתי נגדו עם עוד חמישה אנשים. הוכתי נעצרתי במגרש הרוסים, על שסרבתי להניח שלט: ששה מליון פעמים לא. הייתי אז עוד ציוני. יצאתי אשם משום שהשופט קיבל את טענת התביעה, כי בזמן ששכבתי על הכביש על הפלקט, כאשר אני מתנגד שהשוטרים יוציאו אותו מתחתי, חטפתי מכות באלות ובאופן אינסטקנטיבי בעטתי ופגעתי בשוטרים. יצאתי אשם בהכאת ששה שוטרים. באותו שבוע המפלגה הקומוניסטית יחד עם מפלגת בגין שלאחר קום המדינה הפך לשמרן לאומני ונטש את דרכו בשנות השלושים הפגינו יחד כנגד הביקור של אדנוואר שהאדמינסטרציה שלו עליה אתה מגן הייתה מלאה בנאצים. כך שקורה ששמאל מפגין יחד עם לאומנים כנגד הנאצים. זה קרה בהיסטוריה לא פעם אחת. למשל חלק מקציני צבא הצאר הרוסי התנדבו לצבא האדום מסיבות לאומניות כנגד הפלישה האימפריאליסטית. היו גם מקרים של שיתוף פעולה עם לאומנים וקומוניסטים כנגד האימפריאליסטים הבריטים בסין למשל, או של פרטיזנים קומוניסטים ולאומנים סרבים כנגד הכובש הנאצי. היו אפילו מקרים כמו בגטו וארשה שהקומוניסטים נלחמו עם נשק ביד לצד הימין הרוויזיוניסטי כנגד הנאצים. בריתות זמניות כנגד הנאצים הן לא פעם הכרח מציאות. נראה שלאחר שחשפת עצמך כתומך הנאצים במקומות שונים הידידים היחידים שלך באתר הם הדמויות הפיקטיביות שהמצאת. נותר לך עתה או להמשיך לכתוב ככלב חולה כלבת, או לנסות כהרגלך להחליף זהות.

אוגי 2000

New member
שוורץ שלום!

האיש הזה הקרוי תמוז מנסה לחכות אותך. לעיתים הוא כותב מאמרים ארוכים, והכל רק כדי להדמות לך מבחינה אינטקטואלית. אבל הכלב הזה אינו יודע שכולנו כאן בזים לכתיבתו שנובעת מרמה אינטיקטואלית ירודה ביותר. שורץ,נכון שביני לבינך יש תהום בהשקפה הפוליטית, אך מעולם לא ניסיתי להכנס לרמתך האינטקטואלית, שכן איני כזה. אבל הכלב תמוז חושב שהוא ברמתך חח

אוגי 2000

New member
אני לא חנפן

א.מי שחנפן זה דוקא "חברך" תמוז, שהולך להלשין בפורום המשוב נגד הימניים. ב.אני אומר את האמת:רמתו של תמוז אינה מגיע לעשירית מרמתו של שוורץ. מה שנכון , נכון!

אין מקום ב'תפוז' להסתה גזענית

פנייתי להנהלת הפורומים לא היתה 'הלשנה', אלא בקשה לנקות את 'תפוז' מהלכלוך שאתה מייצג.

אוגי 2000

New member
בנוסף לכל אתה גם בור- תמוז.

א.לטעון לגירוש הערבים אין זו גזענות על פי חוקי המדינה. עובדה היא:במצע של ברוך מרזל מופיעים המילים "גירוש הערבים בכח" ולמרות זאת הוא לא נפסל אף על פי שישנו חוק נגד הגזענות. ב.יכולת לכתוב לי מסר ולבקש לחזור בי מדבריי,או להתמודד בקומונה עם טענותיי כלפי הערבים. במקום זאת החלטתה ללכת בדרך קלוקלת ולהלשין. ג. אני לא חוזר בי מדבריי שמר שוורץ טוב ממך בהרבה מבחינה אינטקטואלית.

גבלס-שורץ יסכים לכל מילה שלך

שניכם שונאים את הדמוקרטיה הליברלית ה'בורגנית'. אנשים כמוך פעלו יחד עם אנשים כמו שורץ בגרמניה שלפני 1933 כדי לחסל את 'הדמוקרטיה הבורגנית הרקובה'. היתה לכם 'חזית מאוחדת' קומוניסטית-פאשיסטית נגד הדמוקרטיה. אתם מדגימים פה הילדים של מי אתם.

לשונך תקועה בישבנו של שורץ ממש עמוק

רק מראה שפאשיסט וגזען יהודי כמוך הוא רק התשליל (נגטיב) של שונא ישראל כמו שורץ. אתם מתאימים אחד לשני כמו מכסה לאסלה.

גבלס, מברוק על המעריץ החדש שלך

הפאשיסט הגזען אוגי 2000. אתה והוא ונסראללה תתקדמו ביחד ל'מהפכה' - איסלאמו-פאשיסט פלוס יודאו-פאשיסט.

Fasz

New member
ועל שום כך אתה מחליט להתחנף

למשתמש אחר, כשאתה מנסה להתעמר במופגן במשתמש שונה? בחייך, זה מיותר.

RED1917

New member
גיחי גיחי תומך מוסוליני

אץה התומך בנאצים הלטווים, בנאצים באדמיניסטרציה של אדנואר, במוסליני, העוסק כל היום בהסתה כנגד הערבים, המכנה את מנהיג תנועת האפרו-אמריקנים בארצות הברית ניגר, מדבר על גזענות? המנסה לסלק את כל מי שלא נכנע לטרור המילולי שלך מהאתר כדי שתוכל להשתלט עליו באמצעים אדמינסטריטבים החלטת גם להיות ליצן צבוע. אנשים כמוך בגרמניה הנאצית הסגירו לגסטפו את השכנים שלהם.

למעלה