מכתב למנהל האתר

keinan090

New member
מכתב למנהל האתר

קודם כל הרשה לי להציג את עצמי, קוראים לי עומר ואני בן 13 מאיזור חיפה. קודם כל אני אומר לך משהו שכל יהודי בעולם יודע, כל חילוני, כל דתי וכל חרדי, כל ישראל אחים! האתר שלך מציג שנאה, רוע, ודברים שגורמים לשנאת אחים, אתם מציגים כל מיני אלונים נגד חרדים, ומלמדים אנשים שקר וכזב כדי שיצטרפו אליכם, אתם ממש מכריחים אנשים כדי שלא יאמינו ויהפכו להיות חופשיים. כפי שאמרתי, אני ממש מאוכזב ממכם, למרות שאני בנאדם מסורתי, נכנסתי לאתר, והתאכזבתי. יום טוב.

the new L

New member
בולשיט מוחלט

"קודם כל אני אומר לך משהו שכל יהודי בעולם יודע, כל חילוני, כל דתי וכל חרדי, כל ישראל אחים! " נכון, אבל ישראל היא מדינה, והישראלים הם לא רק יהודים, יש גם ערבים ישראלים, נוצרים, דרוזים, בדואים וכו´, האם גם להם אתה קורא אחים? "האתר שלך מציג שנאה, רוע, ודברים שגורמים לשנאת אחים, אתם מציגים כל מיני אלונים נגד חרדים, ומלמדים אנשים שקר וכזב כדי שיצטרפו אליכם" על איזה שקרים אתה מדבר? אל תאשים את האתר הזה סתם בשקר, אם משהו מסוים נראה לך שקר, תציג אותו, תפרט, אל תגיד סתם שכל האתר הזה הוא שקר, כי האמת היא שאני קראתי בו די הרבה ובכלל לא מצאתי שקרים. ואם כבר לדבר על שקרים, הרי המחב"תים החרדים הם אלופי השקרים, הם גורמים לאנשים לחזור בתשובה, להתרחק מהמשפחה שלהם, וכל זה רק בשביל דת שיקרית. "כפי שאמרתי, אני ממש מאוכזב ממכם" מצטער לשמוע. אבל אין לך מה להתאכזב. אתר חופש מציג את האמת, ואני מציע לך להתעמק קצת יותר בתכנים שלו.

[אורן]

New member
המממ

מוזר ומצחיק, אך רק אתמול כתבתי הודעה שמתאימה בדיוק מילה במילה כתגובה גם להודעתך... אז הנה הקישור אליה.

איילת1974

New member
שלום לך

כמה דברים לי אליך, ונתחיל מהסוף. אמרת כי-"אתם ממש מכריחים אנשים כדי שלא יאמינו ויהפכו להיות חופשיים...". אין לי כ"כ מה להגיב על מילים אלו, למעט העובדה שלא ניתן להכריח בן אם לא להאמין, בדיוק כמו שלא ניתן להכריח להאמין, למרות כל הנסיונות לדחוף לנו דת בכל שעל וצעד בחיינו קרי: חתונה, צבא קבורה וכד´, לרבות אנשים שלא מאמינים ולא רוצים זאת. שאלת את עצמך מדוע שאדם שאינו מאמין בה´ חייב להתחתן נישואין דתיים אורתודוכסים ומדוע אין הכרה לקהילה הדתית-רפורמית? אם יש מישהו שיותר שנאה זה רק הדתיים עם הגזענות וחוסר הסובלנות שלהם למי ששונה מהם (אי ההסכמה להכיר בזרם הרפורמי והקונסרבטיבי הוא רק דוגמה אחת), את אי רצונם לעבוד אך מצפים לקבל הרבה כסף מהמדינה, אל אי סרובם להתגייס, אך נלחמים (בתקשורת) נגד החזרת שטחים, הרי יש חילונים פראיירים שימותו בשבילם... לגבי העלונים שאתה מדבר עליהם- אין בהם שום שנאה אלא להיפך. אי מציעה שתקרא את עלוני החרדים שאף מטיפים לאלימות , והדוגמה הלא רחוקה היא התנהגותם בטיסת אל-על, בא הפגינו אלימות פיזית ממש. אני מזמינה אותך להשאר ולקרוא חוויות אישיות של אנשים ואף להוסיף משלך, אך אינך חייב.

keinan090

New member
אבל

יש המון המון שקרים, וזה אתר שנאה על חרדים, וד.א אתם תצטרכו להתמודד עם העובדה שקיים אלוהים.

ofir_y

New member
ישו הרחום והגדול

אני לא אחיך, ולא שופט אנשי םבגלל שהם יהודים או רוסים או אמריקאים. תתבגר, ושתתבגר, כדאי לך בדרך להעיף את המחשבות הגזעניות האלה ממך. אחרי זה כבר נדבר על הקטע של האגדות והמיתוסים (אלוהים)

begone

New member
כל ישראל אחים?

אם ככה, אז למה צריך משטרה בישראל? הרי כל ישראל אחים. כנראה שגם רבין ויגאל עמיר היו אחים....

the new L

New member
כי

לא שמעת על שנאת אחים?

begone

New member
בהחלט

אבל שמעתי יותר על שינאה סתם. יש לי רק אח אחד בעולם, ואין שינאה בינינו. אז אל תרחיב לי בבקשה את המשפחה.

למעלה