מכתב ללב שבור

בדדי

New member
מכתב ללב שבור

מרגישה אותך עכשיו ודמעות זולגות מעיני, מרגישה אותך פגוע וכאוב וכל מה שאני רוצה זה לאסוף אותך ולאמץ אותך ...אבל משום מה פוחדת לגעת בך...פוחדת להוסיף לך עוד כאב... יודעת ורק אני יודעת כמה עברת בחייך, כמה פחדים, כמה אלימות, כמה חלומות שחלמת לעצמך ונמוגו...רק אני הייתי איתך ברגעים הקשים ביותר...ומשום מה כל פעם שרצית אני לא יכולתי...כל פעם שרצית להפתח אני ברחתי...כל פעם שאני רציתי שתפתח פחדתי...וקפאתי. ...אתה נהיית כל כך עצוב...פעם היית כועס, האמת היה לי קל יותר עם זה,ידעתי בדיוק מה אתה צריך בשביל להרגע, היום רק עצב וכאב...ואני? אני איתך ...יושבת מולך ותוהה מה עוד אני יכולה לעשות...איך אני יכולה להתקרב..ולהיות שם עם כל מה שיצא...איך אני עוזרת לך ,איך עוזרת לעצמי.. כשאני מסתכלת עלייך רואה את היופי בך , רואה את הנתינה שלך, יודעת שאתה גדול ויודע להכיל את כולם,אבל רק לי אין מקום...כשאני ואתה עומדים אחד מול השני...הלחץ מתחיל, החלונות נסגרים ואנחנו מתבצרים. הסברתי לעצמי ולך שעכשיו זה הזמן שלי ושלך , רק אנחנו שניינו ואם לא נעשה את השינוי עדיף שנמות....נכון היום לא מתים מאהבה אבל מתים מחוסר אהבה. אז לך לב יקר שלי זה המכתב שלי אלייך בתקווה שתעורר ותחזור לפעום ולהתרגש.. זוהי ההזדמנות האחרונה שלנו.

......./images/Emo23.gif

כוכב יפיפה שלי.. לב הוא לב.. הוא נשאר ליבך אותו לב. גם אם הוא שבור.. וגם אם שלם.. אותו לב נפלא שלך.. הגידי לי נא אהובתי.. מה שבר לב כל כך נפלא
"ואם את רוצה לפרוח,תפרחי"...

שיריה

New member
בדדי

"כשאני מסתכלת עלייך רואה את היופי בך , רואה את הנתינה שלך, יודעת שאתה גדול ויודע להכיל את כולם,אבל רק לי אין מקום..." ואני חושבת.. למה בלב הגדול הזה אין לך מקום. למה ? ואולי את צריכה לשאול אותו את זה, שאלה נוקבת. אולי יש משהו שאת לא נותנת לו. ושהוא צריך כל כך. אולי זה הזכרונות שלא מרפים ממנו, אולי הזכרונות הן מה שמונע ממנו להכניס אותך אליו. את יודעת, גם בשכחה יש משהו טוב. ואולי הלב שלך רוצה שתשכחי משהו. ואולי מה שמונע ממנו להכניס אותך אליו, זו ההלקאה העצמית. לב לא יכול להכניס אליו משהי שמלקה את עצמה. זה יכאיב לו מדי. ואולי מה שמונע ממנו להכניס אותך אליו זה שהוא כל כך נותן מעצמו לאחרים. ואת שוכחת לתת לעצמך. לא יודעת... אבל זה באמת זמן טוב לתת לשניכם זמן. רק אל תדאגי יותר מדי אל תלחצי עליו ועליך. כי שינוי זה דבר איטי.

ה מוזה

New member
ללב דרכים משלו להחלים

אל תאיצי בעצמך לאט לאט הלב פותח צוהר שדרכו תוכלי לשלוח לו יד ללטף אותו מחדש בלי פחד ובלי חשש ..הוא דומה לפקעת של נרקיס הפקעת בדרך הטבע מצמיחה לה גבעול ועלים ופורח לו פרח מדהים , הלב שלך הוא פקעת כעת מלא הוא באחרים , הנתינה היא אחת הדרכים להחלים לרפא צלקות ישנות ומכאובים ובבוא העת אותו הלב יכיל בתוכו אותך ואהבה מתרגשת שתגרום לו להחסיר פעימה תני לו לפרוח בקצב שלו ..גם ללב יש עונות

למעלה