מכתב לכל הילדים

מיכל 59

New member
מכתב לכל הילדים

בס"ד. מכתב לבני בני היקר ביום בו תראה בי זקנה,למרות שאני עדיין לא מרגישה כך,תהיה סבלני ותנסה להבין אותי. אם בגדיי מתלכלכים כשאוכלת...אם קשה לי להתלבש.....תהיה סבלני. תזכור את השעות שביליתי איתך,מנסה ללמדך את הדברים האלה. אם במהלך שיחה אני חוזרת ואומרת את אותם הדברים 100 פעם.....אל תפריע....תקשיב לי. כשהיית קטן,הייתי קוראת לך 100 פעם אותו סיפור,ערב ערב,עד שהיית נרדם. אם לא ארצה להתקלח ,אל תציק ואל תבייש אותי,תנסה להיזכר איך הייתי צריכה להמציא סיבות כדי לשכנע אותך להתקלח. אם תראה את הבורות שלי בטכנולוגיה של ימינו,תן לי את הזמן ללמוד ולהבין ואל תסתכל אליי במבט מתנשא. תזכור שבזמנו לימדתי אותך המון דברים...לאכול...להתלבש....להתכונן להתמודד עם החיים. אם באמצע שיחה שוכחת את מה שרציתי לומר,תן לי זמן להיזכר ואם לא הצלחתי אל תתעצבן ,כי הדבר החשוב ביותר הוא לא נושא השיחה,אלא העובדה שאנחנו משוחחים,זמן האיכות יחד. אם לא ארצה לאכול,אל תכריח אותי,אני יודעת מתי הרעב מציק לי,או מרגישה שובע. כשרגליי יתעייפו ויהיה לי קשה ללכת תן לי את ידך,תמוך בי,כפי שעשיתי כשלימדתי אותך את צעדיך הראשונים. ואם יגיע היום ...ואומר לך שאני עייפה....שהחיים נמאסו עליי.....אל תכעס....יום יבוא ותבין. יום יבוא ותבין,שלמרות כל הטעויות שעשיתי,רציתי בשבילך רק את הטוב,שניסיתי להכין ולהקל את דרכך בחיים. בימים שאני זקוקה לך...תהיה בשבילי...כפי שהייתי בשבילך...בלי כעס...בלי מבוכה....עם המון אהבה. אוהבת אותך אימך אל תשליכני לעת זקנה

למעלה