מכתב לילד שלי

מכתב לילד שלי

ילד שלי מושלם זו אני,אמ´שלך בכל תא בגופי ,בלבי ונשמתי, מרגישה אותך. "חיכיתי די" רוצה לצעוק מכל במה בקול חזק מבלי שמישהו יחליש את העוצמה. מדמיינת את הריח, הרכות של הגוף עיניים תמימות וגדולות שיבלעו את פני ברגע של ליטוף וידעו שהכל, הכל אני אתן.. יבוא יום ותלמד שילדים באים מאהבה… תצחק עם חברים כשתגלו שמבוגרים עושים בחושך כל מיני דברים גסים. תבוא ,תשאל ותרוץ הלאה ממילא מקווה שעד שתגדל לא יאמרו ´דה´ וכאלה. לספר שזה לא היה כמו באגדות? שהיו מכשירים קרים בפינות הכי אינטימיות ועוד אינספור בדיקות. שחיטטו עד שאיבדתי רגש כלפי גוף שאף פעם (כמעט) לא אמרתי די כבר ואוף אולי לספר שאפילו עירבבו אותך בצלחת תספר לחברה בתור בדיחה מוצלחת. ישנה או ערה, "לא יתכן שלא יהיה" חוזר קול בתוכי בצעקה והלב כולו כמו פצע פעור בור בלי תחתית חלום לא גמור ורוצה למלא … ואז יתחלף לו מבט המכיל זכרונות כאב ואכזבה בזה הפשוט המביט בילד שלי באהבה.

שמולה

New member
את משהו...

באיזה כשרון את מביעה מה שרובנו חושבות ומרגישות... נגעת לליבי מאד...

עשית שאבכה.....

כבר כמעט שלושה שבועות שאני שומרת פאסון ועם חיוך קולבי ומזוייף שיש בו קצת אמת. כואב לי נורא השיר הזה. כי הוא מביע את הרגשות הכי הכי עמוקים שלי. סאני.

../images/Emo25.gif למרות שלא דחפו לי מכשירים

מזדהה עם הכל, גם עם מה שלא חוויתי בעצמי עקב גבריותי כל מילה נוספת תגרע ליאור

yaelhul

New member
איייייי...... כואב !!!!!!!!!!

חמודה שלי, כמה כאב ואמת ותקווה וכמיהה הצלחת להכניס לתוך מילותייך. וכמה אני מקווה בשבילך ובשביל כולנו שמשאלות הלב יהפכו למציאות במהרה, לפני שהכאב ימלא כל חלקה טובה. שולחת לך חיבוק גדול, ותודה על השיר הזה שחלקת איתנו. יעל

נועם@בת

New member
וואווו, כולי מצומררת ../images/Emo23.gif

חוזרת איתך על המנטרה- לא יתכן שלא יהיה. שתזכי בקרוב לראות את החיוך של הילד שלך.
נועם

אני דומעת כולי

לפעמים נכתבים פה בפורום דברים שנוגעים במיתרים הכי עדינים של הלב. השיר הזה הוא אחד מהם. העברת בי צמרמורת של כאב והתרגשות שעברה בכל גופי וזרמה בכל עורקיי כמהה גם כל כך זוהרה

למעלה