מכתב לחברי מרכז

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
מכתב לחברי מרכז

מרחב יש"ע בליכוד מודים ל14 חברי כנסת מהליכוד שתומכים בהצעה שח"כ מהליכוד שהודיע בפומבי שהוא בעד מסירת שטחים מא"י- לא יוכל להיבחר בפריימריס הבא של הליכוד. שמות התומכים הם: עוזי לנדאו משה כחלון ענבל גבריאלי יחיאל חזן אהוד יתום מיכאל רצון נעמי בלומנטל לאה נס מיכאל גורלובסקי חיים כץ יולי אלדשטיין גלעד ארדן גילה גמליאל איוב קרא תוסיפו אליהם את הח"כים שמתנגדים לקיומה של מדינה פלשתינית אבל מתנגדים לפסילת היבחרות של ח"כים שמאלנים בליכוד, כמו: צחי הנגבי וישראל כץ מסתמן: יש רוב בסיעת הליכוד המתנגד למדינה פלסטינית.

מטרניך

New member
לפחות יש שם דעות שונות, לא כמו בעדר

הקטן שלכם. בוא ספר לנו קצת על הדעות השונות בסיעה שלכם.

בליכוד יש דעות שונות והימין

הסהרורי של הליכוד מנסה להשתיק את אלו שאוי ואבוי, חושבים אחרת!

MS6

New member
כנראה אין לך ממש ידע בנושא

אבל במצע של הליכוד כתוב במפורש שהמפלגה מתנגדת להקמת מדינה "פלסטינית" ממערב לירדן זתומרת: מי שתומך ומצהיר שהוא תומך בהחלטה זו נוגד למדיניות הליכוד. לכן מי שנוגד לחוקה צריך למצוא את מקומו בחוץ. ההחלטה נבעה מהרצון המבורך לא להפוך את הליכוד למין מפלגת שמאל, כי אם ככה מה ההבדל ביננו לבין זהבה גלאון החולמת בהקיץ או ליוסי ביילין המגוחך?

רונאל1

New member
אז אתם קוראים לשרון להתפטר?

כי פשוט, אתה יודע, כבר כמה שנים הוא מדבר על מדינה פלסטינית ומסירת שטחים אז אני חושב שהוא "צריך למצוא את מקומו בחוץ". חוץ מזה, אין לי ספק, שברגע האמת כשיהיה הסכם אמיתי מונח על השולחן, חצי מהנבחרת "המכובדת" שהוזכרה כאן, תצביע בעד כמו טטא'לה. ובמענה לשאלתך - אין הבדל אמיתי. ההבדל הוא תאורטי במצע. הליכוד יגשים בצורה מצוינת את מצע מרצ ואולי אף מעט שמאלה לכיוון חדש ("שתי מדינות לשני העמים"). מרצ לעולם לא תוכל להגשים את המצע של עצמה. רק הליכוד יכול.

מפלגה היא קבוצה של אנשים.

ובמקרה שלכם יש, אם אני לא טועה, רוב דיי גדול שתומך בפינוי יישובים ובתהליך מדיני.

רונאל1

New member
הוא דווקא צודק.

כל הסקרים מראים שרוב מצביעי הליכוד תומכים בהקמת מדינה פלסטינית. אלא שסקרים בקרב קבוצת עב"מים מושחתים במרכז מראים על קו ימני בהרבה מזה של בוחרי הליכוד.

MS6

New member
טוב, העובדה היא..

שאת העב"מים האלה בחרו מצביעי הליכוד בבחירות דמוקרטיות, לכן הם הקול של המתפקדים. חברי המרכז מתנגדים למדינה פלסטינית ברובם, זו עובדה! אני חושב שיש גם רוב מוצק בסיעה נגד מדינה שכזו.

רונאל1

New member
חברי הקרקס לא מייצגים את הבוחרים

ולא זכור לי שבוחרי הליכוד בחרו את חברי הקרקס. החברים של חברי הקרקס בחרו אותם וזה מאוד רחוק מ-300,000 מתפקדי הליכוד או לחילופין כמיליון מצביעי הליכוד. הבוחרים בעד פינוי התנחלויות. הבוחרים בעד הקמת מדינה פלסטינית. הבוחרים מגבים את שרון. רק חברי הקרקס נשארו מאחור.

Kimbal1

New member
לא נעים לי לבאס אותך

אבל בזמנו גם היה רוב בליכוד נגד פינוי סיני...

למעלה