מכתב לגלג"צ- כתיבהה.. =)

מכתב לגלג"צ- כתיבהה.. =)

צריך מישהו שיהיה מוכן לכתוב לגלג"צ את המכתב שדיברנו עליו... (לא אני תודה, אני לא טובה בדברים האלה).. צריך להזכיר כמה דברים במכתב.: על הרצון העז שלנו שקולד תבוא לארץ (lol) על העובדה שהם משמיעים מלא את קולדדיי והסגנון שלהם נורא מתאים לתחנה להתחנף קצת.. סתם.. להזכיר שכל פעם שמשמיעים את קולד.. הדר מרקס מספרת כמה שהם מדהימים.. :] להציע להם לפתוח מדור לעצומות באתר שלהם, ולפרסם אותו בתחנה כדי לצאת בסדר. (שלא יגידו שהם אוהבים רק את קולד..) ואולי לספר להם על האתר הזה בוא יא מניאק שהוא אתר שלם להבאת כל מיני להקות לארץץ... לחתום בשם הפורום.. שמישהו יכתוב את זה יפה כזה.. ויביא את זה לפורום.. אחרים יכתבו תיקונים והצעות ובסוף נשלח להם את זה... יאללה שפכו

Roy1232

New member
הקפצה, זה חשוב מאוד

אני אעלה עם רעיונות מאוחר יותר.

politik59

New member

en li shem 7

New member
רק מנסה:S

לכבוד גלגל"צ שלום רב. אנו, פורום קולדפליי 918 באתר תפוז אנשים מעוניינים בהבאת הלהקה 'קולדפליי Coldplay' לארץ על מנת להופיע. הלהקה קולדפליי היא להקה רוק בריטית שהתחילה לנגן בשנת 1999 כשהוציאה את הסינגל 'Brothers And Sisters'. חשיפתם הגדולה קרתה ביוני 2000 כאשר הסינגל "Yellow" נכנס למקום הרביעי במצעד הבריטי. אלבום הבכורה שלהם, Parachutes, כבש את המקום הראשון של המצעד הבריטי וזכה לשבחים רבים מצד המבקרים, ולמעמד של פלטינה משולשת. ב-2002 את אלבומה A Rush of Blood to the Head. הסינגל הראשון מתוכו היה In My Place, שהגיע למקום השני במצעד הבריטי. ב-2005 עשתה הלהקה היסטוריה כאשר הוציאה את הסינגל "Speed Of Sound" שנכנס היישר למקום השמיני בארצות הברית - הישג אליו הגיעה לפניה רק להקת הביטלס עם "Hey Jude". ב-2006 האלבום X&Y היה מוכרז כאלבום הכי נמכר בעולם לשנת 2005, על פי הדיווחים של הפדרציה הבינלאומית של תעשיית המוזיקה. קולדפליי מכרה ברחבי העולם 8.3 מיליון עותקים מאלבומה השלישי. רובנו מאזינים ללהקה ולגלגל"צ שעות רבות, ולא פעם נהנים משירי הלהקה המושמעים אצלכם בתחנה. כמונו יש עוד הרבה שמעוניינים שקולדפליי יופיעו בארץ וירשימו אותנו בנוכחותם (זה לא קשור.). אנחנו נשמח אם תפעילו את משאביכם להביאם לארץ, כמו לפתוח באתר שלכם מדור עצומות באתר שלכם ולפרסם אותו בתחנה כמו שרק אתם יודעים... >< זהו, אין לי מה עוד לכתוב...

Roy1232

New member
יפה אבל כמה דברים

מיותר לכתוב את מספר הפורום, ואת שם הלהקה בשתי שפות - עדיף לכתוב Coldplay לאורך כל המכתב וזהו. וצריך קצת יותר איזון בין הביוגרפיה (שבשבילה גלגל"צ לא צריכים אותנו) לתכלס.

לפי דעתיי..

חשוב לכתוב את הביבילוגרפיה של קולד אבל איך קשורה לגלגל"צ.. למשל במצעד הבין לאומי השנתי של גלגל"צ קולד פליי זכו במקומות 13-12 אם אני לא טועה עם השירים talk & The hardest part או למשל עוד זכיות ודברים כאלה שקשורים יותר למצעד של גלגל"צ (זכיות שקשורות גם לA Rush Of Blood To the head & Parachute) המצעד הבריטי פחות חשוב לדעתי מאשר המצעד של גלגל"צ, שפה אנחנו מדגישים כמה שהמאזינים אוהבים אותם... (יאא איזה שפה יפה יצא לי..)

MushrooMush

New member
אממ ב 2005 {אם זה באמת משנה}

קולדפליי זכו בלהקת השנה ובשיר השנה.. sos ופיקס יו זכה במקום 7 ניראה לי.. קיצר היה להם 2 שירים בעשר בהגדולים ואת האמת שהנם דיי עשוו את קודלפליי לנחשבתת בארץץ הם בעצם גילו אותם....... וב 2003 נירהא לי הם גםם זכו במשהו.... צריך להיסתכלל באתרים של גלגל"צ

MushrooMush

New member
אפשר ליכתובב שההופעה שלל קולדפליי יביאא להם

-לגלג"צ - הרבה רייטינג..... ואנחנוו מעירייכים זאת שקולדפליי מושמעיםם בגלגל"צ.... וחייב להיתחנף!!!!!! שגלגל"צ הם אחת התחנות האהובות שלנוו או משהוו כזה>< שיש הלםם אחלה שדרניםם.. ושאנחנוו שומעיםם אותםם כלל יום... וצריךך לעשותת את זהה מצחיקק כזההה.... לא מיכתבב רישמייי כאילווו מאגניבב כזהה\!!! כאילו מיכתב רישמיי אבלל מסוגנןן בcool>< כזה...@@@ {עזבוו אני ידועתת שאני לאיי סטר.... אבללל שמעוו חייב ליכתוןב כאלה דברים היתחנפיות.. וכאלה רק פשוט ביותר יפה...

Roy1232

New member
אם נכתוב כמוך יגרסו את המכתב וירטואלית../images/Emo6.gif

MushrooMush

New member
חחחחחחחחחחח לא ליכתוב כמוניי.... כאילוו ברוור

לא כמוני אני לא יודעת ליכתוב בגרוש... אבלל ליכתובב היתחנפיוותתת חייבב!! אתם לא יכוליםם לבואא ולבקש מהםם תעשו ככה וככה בלי ליכתוב איזה מילהה טובההה..... מבייניםם... וחוץץ מיזהה גלגל"צ ה תחנה מגניבה תיכתבוו להם אתת זה מגניב.. מה אתםם עכשיו משחקים אותה איזהה אנשים חשוביםם עםם חברות היי טק על הראשש כותבים את רישמית אתםם סכ"ה בני 15.... כתבוו יפהה ומגניב...

en li shem 7

New member
XDDDDDDDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה הדבר הכי מצחיק שאמרת בחיים

Roy1232

New member
אולי זאת לא היציאה הכי טובה שלי, אבל למה

לרדת עליי ככה?

למעלה