מכתב לגיא.

מכתב לגיא.

אהוב ליבי היפה... לכבוד יום ההולדת הראשון שלך אני רוצה לאחל לך שתמשיך להיות כזה מקסים, שתגדל, שתתפתח, שתפרח ותהיה מאושר ושמח ובריא בריא בריא. כשאני חושבת על השנה שעברה עליך - בא לי לצרוח. בא לי לצרוח ולבכות ולבקש סליחה ממך על כל מה שעברת, על החולי, על הכאב, על השנה הראשונה בחייך שהיתה אמורה להיות מאושרת אך היתה שזורה בכל כך הרבה סבל. מי שרואה אותך היום לא יכול לשער מה עבר עליך. רק הצלקות בגופך יעידו. ילדי הטהור - מהרגע הראשון שראיתי אותך, התאהבתי. אומנם נראית אז כמו ייצור ולא כמו תינוק אבל היית שלי וידעתי באותו הרגע שאוהב אותך בכל כולי, לא משנה מה יהיה. ואכן, מ-600 גרם גדלת והפכת להיות התינוק הכי מקסים. הילד שלי שממיס אותי בחיוכו, שובה אותי בצחוקו, גורם לי להיות מאושרת. אומנם היו המון מיכשולים בדרך, אך עברת אותם בגאווה, נאבקת בכל הכח, התעקשת וכמובן הצלחת. אני גאה בך, ילדי היקר. גאה בך על שניצחת, גאה בך על כל צעד שאתה עושה, גאה בך כל כך על שגדלת והתפתחת כאשר נקודת המוצא שלך היתה כל כך נמוכה. גיא הגיבור של אמא ואבא - חיכינו כל כך לבואך, סבלנו, בכינו, התעצבנו אך הכל היה שווה. אתה הדבר הכי טוב שקרה לנו בחיים. בזכותך חיינו מלאים, מאושרים ונפלאים. תודה לך ילדי היקר, על שנאחזת - בחיים. ממני אמא שאוהבת אותך כל כך...

לגיא ולהורים הגיבורים!

המון המון מזל-טוב, והרבה בריאות ואושר. שימו מאחוריכם את כל הקשיים, וצעדו אל עתיד טוב יותר. אין יותר מרגש מיום ההולדת הראשון, שיחד עם כל האושר והשמחה, מחזיר אחורה אל יום הלידה וכל הזכרונות הנלווים... מסרו לגיא נשיקות וחיבוקים...

דמעות הציפו אותי....

אני לא זוכרת שאל מול מסך זה קרה לי בעבר....כל זה כמובן לאחר שקראתי בעבר את סיפור הלידה שלכם וברור לי מה הגיבור שלכם עבר! מאחלת לכם שהשנים הבאות יתמלאו רק בטוב...אני בטוחה שעם הורים כמוכם הוא כבר מקבל את הפיצוי על הסבל שעבר!

shirar1

New member
גיא חמוד - מזל טוב!

אני מאחלת לך שהשנה הראשונה תהיה שנת הסבל האחרונה בחייך (מילאת את חובתך ל- 80 שנות אדם לפחות). מעכשיו הדברים רק יילכו וישתפרו - מובטח! עוקבים אחריך באהבה, שירה ושות´.

למעלה