מכתב לגברים:

מכתב לגברים:

כבוד נשיא המדינה, כבוד הנשיא לשעבר קלינטון, כבוד ראש מפלגת הליכוד מר בנימין נתניהו. ראשית אדוני מר קצב כולי תקווה שאין ממש בתלונות מכיוון שאני מחבב אותך מאוד.בכנות ובלי ציניות.בעיניי אתה אדם אציל,אדם של כבוד,נשיא עממי. אך מנגד יש תלונות ואני שואל את כבוד הנשיא ואת הנשיא לשעבר ואת ראש מפלגת הליכוד ובעצם את כל הגברים: האם כשהזין עומד, הראש לא חושב? האם בסופו של דבר הכל בגלל אישה?האישה הנשואה לך או האישה שמפתה? האם זה חוסר הביטחון שאתה טוב במיטה וצריך חיזוק? לגביי כגבר התשובה ל2 השאלות הראשונות הם:כן.לגבי חוסר ביטחון התשובה:לא. ידוע שיש בגידות,יש ניאופים והטרדות אך אין כמו אישים מפורסמים לחגוג עליהם.גבר מן השורה לא יגיע לחדשות. סליחה שפונה אלייך כאן כי כואב לי שבכהונתך היפה אולי תסיים זאת מוקדם וכן במקום לעסוק בעניני נשיאות עלייך להתעסק בלהוכיח שלא היו דברים מעולם. מתי?מתי?נפתח יום אחד את החדשות או את העיתון ונשמע:אין חדשות היום. אין חדש תחת השמש.

שמים1

New member
ואני מתפלחת לענות ../images/Emo3.gif

כל המפורסמים הללו , מתנהגים ככל הגברים שרמת ריגוש גוברת אצלם. ההבדל הקטן הוא שהתואר שלהם מפתה ועמדת הכוח מקנה להם את היכולת לבצע . גבר מן השורה שבוגד וטועם מהפרי האסור יכול לקחת את חויותיו אל החלומות ואולי אף אחד לא ידע ובזה הוא כבייכול יוצא נשכר. הגבר המפורסם יתפס תמיד עם הרוכסן ביד והזרע שלו יככב על שמלות לעדות. יש פלוסים ומינוסים הרי בכל דבר. הכי חשוב לדעת מתי לסגור את הרוכסן

odo13z

New member
גבר גבר......../images/Emo66.gif

מכיוון....שהנמענים האמורים די עסוקים וייקשה עליהם לענות לך מייד..... אז...ככה כאילו בתור דובר שלהם.... ( לא בטוח שהם יישמחו...) הצרפתים יודעים די יפה להפריד בין הראש....לתחת. אצלם יש איזו הסכמה...מובנת כי מה שגבר עושה במיטה ... או בעמידה על יד הכיור במקלחת...או איפה שלא יהיה.... לא קשור כלל למה שקורה במשרד הרשמי שלו. קוראים לזה בפשטות....חוסר פלצנות והתחסדות. אולי נלמד כולנו....לפחות דבר טוב אחד מהצרפתים ה..... האלה. (כמות הנקודות לא מיקרית..) בעוד יומיים....תצוץ שמועה חדשה.... עוד מישהו...שלא הצליח לשלוט ביצר....רחמנא ליצלן יימקד את אור הזרקורים....וחוזר חלילה... בינינו.....רוב המקטרים.....היו מתים....גם כן לטעום מהדבש...... ילללללהההההה.

חזרתי [אייקון מזיע מעוצבן וחולה]

איזה מזל שיש למישה[ו] מחשב נישא ואני יכולה לקרוא הכל בנחת מהמיטה....... אז יש לי מה לומר בעניין: יש הבדל עצום בין רומן מהצד וניצול מיני, התעללות מינית, הטרדה מינית. נכון, תמיד אמרו שלנשיא צרפת [נדמה לי שמיטראן] יש מאהבת. נכון, לקלינטון הייתה מאהבת. זה לא רע, לבריאותם ולבריאותן. כבוד נשיאנו רוצה מאהבת ? מצידי שיהיו לו חמש. אבל מאהבת היא אשה שיודעת בדיוק לאן היא הולכת, שבוחרת ללכת בדרך הזו יחד עם הצד השני, ושיש לה אחריות מלאה על מעשיה. הטרדה, ניצול והתעללות הם דברים שונים לגמרי, ושם צריך לשפוט את המטריד/ה, מנצל/ת, מתעלל/ת , ולהעניש במלוא החומרה. היום כבר נפוצו שמועות מכוערות על כך שלנשיא יש תינוק מהצד, זה כלכך לא מזיז לי, כל כך לא מעניין אותי, וכלכך לא ענייני................ אבל אם ,חס ושלום, נשיא [לא חשוב מי] היה מכריח פקידה לקיים איתו יחסי מין, ובעקבות כך היה נולד תינוק, זה היה דבר אחר לגמרי. מר קצב ואשתו המקסימה, לא פחות, כי היא כזאת, החזיקו מעמד, חייכם הפרטיים הם לא עד כדי כך "זכות הציבור לדעת".

טאKילה

New member
יו הוא שרליל?

מניוק אהה אפילו הוכחות הביא לעולם
בעצם מכפתלי אני.. יופי שחזרת ואת PO איתנו

טאKילה

New member
סופית אנילא רוצה להיות הנשיאהבאה../images/Emo12.gif

נו גמלו מותר לחשוב מתחת לחגורה

למעלה