מכתב לאריך

נוגע בך

New member
מכתב לאריך

שלום אריק כאילו מוכר, כאילו אישי פלאים יש יותר משבע היית רחוק ממני כל כך הייתי כל כך שונה דור אחר, עולם אחר, דרך אחרת לא אהבתי, אפילו יותר מכך דרכייך לא היו שלי, הכאיבו לי שנים של ריחוק והנה, כמעט באחת הפכת לאבא לסב מחייך, מורה למוביל לאחד שיכול לתקווה ליום חדש לבד עמדת שם, כאילו מחזיק הכל ואני לא שכחתי עבר אפילו לא סלחתי אבל שמתי בצד הייתי מוכן לשים הכל בצד בשביל תקווה רק לפני שבועיים עמדתי קרוב אליך, פעם ראשונה שמעתי את קולך שלך שואל לשלומו, מצחקק, מחייך ופתאום הכל נופל הכל קורס הכל מתפורר אתה הולך ואני יושב כאן רחוק מבוהל, חושש, פוחד יש בזה צד אישי, בכל זאת התקרבנו לאחרונה העבר בצד, ואתה איש עשייה מקובלת או לא אבל עשייה ופתאום חסר אונים, חלש, אתה החזק הגדול התקווה הכל נעלם לנו ויש בזה צד אחר, יותר מפחיד, יותר נורא אין אחר מלבדך, אין איש, אין אדם, אין מנהיג ואיך נלך? לאן? מי יוביל? אז דע לך אריק שאני פה רחוק כאילו חייב להאמין בנס כאילו מפנטז עוד רגע, עוד שניה יעלה קריין ויודיע שקמת מהמיטה, שאתה מתבדח עם הרופאים שמחר משתחרר, שצריך כמה ימים מנוחה עוד שניה התעורר מחלום הכל יהיה ברור, מוכר עוד חלום רע חייב להאמין חייב לחלום כל שתבקש לו יהי

חזקוש

New member
והנה ספה לנוח ולקבל ניתןח מצב

מאמר על האב אריק באדיבותו של עופר שלח מאמר מעניין כך גם התגובות שם.

נוגע בך

New member
מאמר מעניין

אבל יש לחלק את התחושה ל - 2 לאב, או לכל דמות של איש עשייה (נכונה או לא) שפתאום הופך לחסר אונים, לאיש שמביא בכל זאת איזו תקווה, תובנה שנשענת על מציאות שרק הוא יכול. לבין ההבנה הנוראית כמעט שאין איש אחר. ולטעמי החלק השני הוא היוצר את תחושת האובדן לגבי האב.

אין איש אחר ? ../images/Emo141.gif

אולי אין איש אחר שיענה לצרכים הפסיכולוגיים של כמה אנשים, אבל יש בהחלט אנשים כשירים לעמוד בראש המדינה בעת הזו, ולעשות עבודה טובה בתפקיד.

למעלה